- 12 Aralık 2016
- 102
- 69
- 13
- 36
Bende Aydın Arıcı da tüp bebek yaptırmak istiyorum fakat Aydın beyin hastanede sürekli olmayışı ve en önemlisi o olmayınca yerine Ebru hanımın bakıyor olması beni o hastaneden soğutuyor. Çünkü Ebru hanım a HSG çektirdim ve yapılan işlemin doğru olup olmadığını ben bilemem o konuda bir şey söylemek istemiyorum. Ama bana HSG çekip daha masada yatarken o kadar acı çektikten sonra direk "iki tüp te tıkalı bu tüp bebek demek oluyor" demesi ve ben ağlarken masadan kalkmadan daha telefonuyla sekreterini arayıp telefonu bana vererek tüp bebek için randevu almamı istemesi beni mahvetti. O an da bunlar bana ters gelmedi ama gün geçtikçe ve idrak etmeye başladıkça resmen ben kaçmayayım diye ben hıçkıra hıçkıra ağlarken telefonu elime tutuşturup randevu aldırması çok acımasızcaydı. Ve ben bu randevunun tüp bebek ön görüşmesi olduğunu bile bilmiyordum. Böylelikle Aydın beyle ücretsiz görüşme hakkım kayboldu, çünkü ben farkında olmadan Ebru hanımla ön görüşmeyi yapmış oldum.
HSG sonucumu Aydın beye de göstermek istediğimi sorduğumda bozulması ayrı bir konu.
Tedavimi kesin orada yaptıracakken böyle bir şey yaşamam beni çok olumsuz etkiledi.
HSG sonucumu Aydın beye de göstermek istediğimi sorduğumda bozulması ayrı bir konu.
Tedavimi kesin orada yaptıracakken böyle bir şey yaşamam beni çok olumsuz etkiledi.