Bravo arkadaşım güzel yazmışsın. Okadar cahil insan var ki tutunmuş embriyo ve biyokimyasal düşükle karşılaşıldığında daha oluşmamış bebeğe "bebeğimi düşürdüler, bebeğimi onlar yüzünden kaybettim" diyebilen insanlar var. Burada bu tarz cahil insanların olumsuz yazılarınından etkilenenlere tavsiyem gidin yüz yüze görüşün, başarı oranlarını isteyin ona göre karar verirn. Ben bu ekip sayesinde iki çocuk sahibi oldum ve bir çok gönderdiğim tanıdıklarıma vesile oldum. Hepsinden Allah razı olsun. Hepsinin emekleri çok büyük.
Evet çok cahiliz biz o kadar cahiliz ki o cahillikle Bahçeci Fulya 'ya gittik o cahillikle doğru yolu nasıl bulduysak ,Doktor muayene etti doktorda öyle operatör felan değil Doçent doktor o cahillikle onu bulmuşuz ,Doktor dediki bizim gibi cahil insanlara bakarak ; sende kist oluşmuş ben bu kisti boşaltırım ama sen bu ay ilk defa geldin bir ay bekleyelim kist kendiliğinden düşmez ise içini boşaltırız dedi (Kist ameliyatları yumurta rezervinin azalmasına sebeb olabilirmiş ) , prolaktin de yüksek bu ay başlamayalım dedi ve biz cahillere tavsiyeler ve Fertilite diyeti ile ilgili bir yazı verdi . Ebru Hanım olsa hemen başlayacaktı hapla mapla oysa biz her muayenede soruyorduk miyop büyüdü mü ,biz cahil insanların okuduklarına göre hormon ilaçları miyomu besliyormuş yok yok bişey olmaz demişti.
Neyse efendim biz bahçecideki doktorumuzun tavsiyelerine uyduk yeme içmemize dikkat ettik ,yürüyüş yaptık ,birde şu ovulasyon testlerini kullanarak doğru zamanı belirledik ,bu cahillikle nasıl yapabildiysek
Bu ay adet gecikti ,biz kist adeti geciktiriyor diye düşündük , testde de çizgi çıktı kist yüzünden hamilelik testleri şaşırabiliyormuş, dedik bari kan verelim ,kanda 515 çıktı, yok ya olamaz çünkü biz ilk görüşmeye gittiğimizde Ebru hanım demişti ki testlerimize bakarak , Sizin çocuk sahibi olmanız ,piyango çıkması gibi siz piyangoyu mu bekleyecekseniz hemen başlayalım demişti.
Sonuç ; Evet piyango bize vurmuş :) kan takibi katlanarak gidiyor , inşallah bugün yarın keseyi görmeye gideceğiz ,Bizim gibi cahil insanlar çocuk sahibi olacak inşallah .
Olur olmaz Rabbimizin bileceği iş ama bizde elimizden birşey geliyorsa ilaç ,tedavi neyse yapıp ,tevekkül edip sonrasını Allah'a bırakıyoruz ,"Altarz " kardeşimizin ve benim bu şekilde olmuş belki tesadüf aynı şeyleri yaşadık belki çoğu kişi böyle tedavi oldu ,kimine fayda etti kimine etmedi başarı oranlarını kim nerede neye göre belirliyor ? Sizinkileri Allah bağışlasın ,biz başınızdan geçenleri yazdık, İnsanlar tedavi oldukları doktoru sorgulasın sorular sorsun ,mesela niye yüksek dozda başladığı halde büyüme olmuyor diye ,doktorun 5 dakikada muayene edip yollamasına izin vermesin sorular sorsun bizim gibi cahil cahil tedavi olmasın .
Dileyen herkesin bu zorlu süreçte Çocuk sahibi olmasını Allah nasip etsin inşallah