- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
Guzel dileklerin icin cok cok tesekkur ederim. Dun aksam hafif kabizlik vardi. Biraz ikinarak tuvaletimi yaptim. Bana verdikleri surubu ictim bu sabah rahattim bana ikinma demislerdi ama mecbur biraz ikindimbir tane olsun bizim olsun :)
Canım aman dikkat benim de bağırsaklarımda sorun var. Bol bol meyve canım lifli gıdalar, et protein önemli ama yanında mutlaka sebze olsun, çorba iç, bol su tüket. Kabak çekirdeği, ılık suda bekletilmiş kuru kayısı bol tüket bunları. Birşey olmaz inşallah Allah tutunmasını istedikten sonra.
Ben asıl sana fiyat konusunu sormak istiyorum canım. Biz geçen sene görüşmeye gittiğimizde bir fiyat demişlerdi ama unuttuk geçen gittiğimizde de bunu konuşmadık sadece en başta 750 tl kapora vereceğimizi söylediler başlarken.
Şimdi sen iğne fiyatları hariç tüm tedaviye toplam ne kadar ödedin. 750 tl kapora baştan verdikten sonra geriye kalan parayı yumurta toplamada m verdin?
Dondurma işlemine ne kadar para verdiniz?
Ayrı olarak tabi herkesin aynı olmaz ama iğnelerinin hepsine ne kadar para verdiniz?
Bunları ayrı ayrı bana yazarsan sevinirim canım hani bir hesabımızı bilelim bugün Aydın beyle görüştüm ben zaten Ebru hn. bilgilerimi vermiş haberi var herşeyden 11 haziranda geleceğimden, doğum kontrol hapı verilmesinden ama en önemli şeyi sormadım yani biz de hazırlıklı olalım..