Doğuma Hazırlık Anadolu yakasinda eşlerle birlikte doğum

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Hopeful345

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2018
357
373
103
Merhabalar,
Anadolu yakasında doğumda eşime yaninda istiyorum ama cogu hastane de kabul etmiyorlar (emsey, medipol). Eşim yanımda olsun destekçi olduğunu düşünüyorum. Acaba eşlere kabul eden hastane var mi? Doğumum temmuz da olacak o zamanda kadar inşallah bu virüs olay dan kurtuluruz diye düşünüyorum.
Teşekkürler

Umarım hastahane bulursunuz. 2 normal doğum yaptım ikisindede eşim benimleydi bu arada yurtdısında yaşıyorum burda serbest

Amin inşallah. Evet bende eşler doğumda olsun istiyorum ama çoğu hastane kabul etmiyor ben bundan şaşırdım çünkü doğum hazırlık egitimlerde hep eşlerle birlikte oluyor ve o an da gerçekten çok yardımcı olacağını inanıyorum bakalım hayırlısı

Hep böyle düşündüm ama bizim hastane kabul etmediğini söyledi özelde yaptım.ona ramen

Evet bende ozel de araştırıyorum ama kabul etmiyorlar, bi central hospital da yabancı arkadaşlarım da eşi birlikte olduğunu duydum ama emin değilim(bende yabanciyim) Hastaneye arayip sormam lazim bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…