Bende ayni dr da dogum yaptim geen yil.Medicana da umraniye deCengelkoy medivia hastanesinde dogum yaptim doktorum aylin akinciydi o kadar tatli o kadar iyi bir insan ki eminim cok seversiniz ama hastanesini degistirdi nereye gecti tam olarak hatirlamiyorum internetten arastirabilirsiniz
Bence pendik Kurtköy emsey hastanesi. Ben gidiyorum bikaç aydır çok memnunum. Canan yılmaz torun doktorun adı.Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için..
Özel göztepe hastanesine giden varmı aranızda ?
Kızlar aranıza yeni katıldım, Anadolu yakasında kadın doğum uzmanı, ve hastane tavsiyelerinizi yazabilirmisiniz..
mesajınıza denk geldim de yazayım dedim. boş gebelikten düşük yaparken akşam o hastaneye gitmiştim. niye gündüz gelmiyorsun diye hemşirelerin yanında azarladı beni. sonra ultrasonla bakarken devam etti azarlamaya. ağlamaktan perişan halde deli gibi azar işittim. acil bir durumun falan olur gidersen azar işitmeye hazır git derim.Slm kizlar bende Pendik Kurtköy Ersoy hastanesi Mine Füsun Ergül e gidiyorum çok tatlı sevecen bir kadın hastanede çok güzel ve fiyatları uygun tavsiye ederim.
mesajınıza denk geldim de yazayım dedim. boş gebelikten düşük yaparken akşam o hastaneye gitmiştim. niye gündüz gelmiyorsun diye hemşirelerin yanında azarladı beni. sonra ultrasonla bakarken devam etti azarlamaya. ağlamaktan perişan halde deli gibi azar işittim. acil bir durumun falan olur gidersen azar işitmeye hazır git derim.
yalnızdım, çaresizdim, saçım başım dağınık, üstüm perişan, ağlamaktan konuşamayacak durumdaydım, bebeği çok istiyordum yıkılmıştım. muhtemelen o halimi görünce hemşirelere karşı ego tatmini yapabilecek biri olduğumu düşündü ve egosunu tatmin etti kendince. daha önce de ona gittim dimdik şık ve düzgün şekilde gittiğimde farklı davranmıştı. son seferindeki davranışı inanılmazdı. üstünden birkaç hafta geçtikten sonra şikayet için aradım sonra arayın dediler sonra da aramadım. aslında bencillik etmişim keşke şikayet etseydim de başka kurbanlar bulmasaydı kendineGeçen sene ilk gebeligimde bebegimin kalbi durmuştu kendisi kürtaj yaptı kontrollerime hep ona gittim simdide ona devam ediyorum inan hic oyle bir anina denk gelmedim sen yazincada cok sasirdim acikcasi nezaman gitsem hep guleryuzlu bir kadin. Neden öyle davrandı bilemedim acikcasi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?