muhteşem pahalı 5 yıldızlı otel konforun da sağlık turızmı ıcın acılan bır yerdır. sahıbı gavs ı sani abdulbakı el huseynı olup 33. kuşak seyyiddir menzil şeyhi olarak bilinir.Hastane olarak emsey hastanesini lüx ve güzel olarak söylüyor arkadaşlarım. Ama fiyatlandırması baya kabarıkmış diğerlerine göre. Dediğim doktorda emseyden gelme erdeme. Çok doktor değiştirdim ilk defa buna tereddütsüz devam ettim ben..
Merhaba,Medistate Hastanesinde
Mükemmel ötesidir, biz arkadaşlar, kardeşim, benim 2 doğumum hep ona yaptırdık.
Dr. Sadiye Eren
Kızlar aranıza yeni katıldım, Anadolu yakasında kadın doğum uzmanı, ve hastane tavsiyelerinizi yazabilirmisiniz..
Bebeğinizin cinsiyeti ne? :)central hospital kesinlikle. tüm doktorlarıda iyidir. fatma nur hanım ve aslı hanım çok tercih edilir. bende ona gidiyorum. hayırlı olsun bu arada tarihlerimiz çok yakınmış :)
Bebeğinizin cinsiyeti ne? :)
Kız dedi doktor :) yanılmadiysa tabi.erkek bi değişiklik olmazsa :) sizin bellimi ?
merhaba sadiye hanımdan memnun musunuzMerhaba,
bende dün aradim orayi evmize yakin en yakin hastane diye, biraz tuzlu cünkü benim sigortam yok ama oraya gitmeye karar verdim.
sizin yorumunuzdan sonra daha bir rahatladim tesekkürler
Bende Sadiye hanima gidiyorum.(bayadir) .Cok memnunum tavsiye ederim.Yalniz zam yapms en son arkadasim icin aradim 300 tl isi sskliya 250 demisti yalnis hatirlamiyorsammerhaba sadiye hanımdan memnun musunuz
erkek bi değişiklik olmazsa
Doğum yaptınız mı merak ettim :)
Ben hastanedeyim suan canim dua et banada bende 40+0. Simdilik hastane iyi gidiyorÖzel göztepe hastanesine gidiyordum doktorum sezeryan deyince doktor değiştirdim. Şimdi Central Hospital Cengizhan Kolataya gidiyorum. 40 +3 oldu ama hala sancı ağrı yok. Doğmaya niyetleri yok gibiler :)
Rabbim bir avazda kurtarsin inşallah canım..Ben hastanedeyim suan canim dua et banada bende 40+0. Simdilik hastane iyi gidiyor
Merhaba,Ben 9 haftalik hamileyim istanbul anadolu yakasında ikamet ediyorum Ümraniye ve çevresinde onerebiliceginiz hastane ve doktor varmıdır.çok çaresiz kaldım baya araştırdım kiminde hastane iyi değil kimin de doktor bir kaç doktor da değiştirdim.tecrübelerini paylaşan olursa çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?