Anadolu yakasında kadın doğum uzmanı tavsiye

muhteşem pahalı 5 yıldızlı otel konforun da sağlık turızmı ıcın acılan bır yerdır. sahıbı gavs ı sani abdulbakı el huseynı olup 33. kuşak seyyiddir menzil şeyhi olarak bilinir.

Merhabalar, ben bir suredir Atasehir Alle Klinik'te Arzu Ozdemir'e gidiyorum. Bir arkadasimin tavsiyesine uyarak gittim ve cok memnunum. Devlet sigortasi gecmiyor ama ozel sigortalar geciyor

Yeditepe üniversitesi hastanesinde Rukset hanım. kesinlikle 1 kez gidin farkını göreceksiniz ancak özel sağlık sigortanız yoksa muayene ücreti biraz pahalı.

Medistate Hastanesinde
Mükemmel ötesidir, biz arkadaşlar, kardeşim, benim 2 doğumum hep ona yaptırdık.
Dr. Sadiye Eren
Merhaba,
bende dün aradim orayi evmize yakin en yakin hastane diye, biraz tuzlu cünkü benim sigortam yok ama oraya gitmeye karar verdim.
sizin yorumunuzdan sonra daha bir rahatladim tesekkürler

Kızlar aranıza yeni katıldım, Anadolu yakasında kadın doğum uzmanı, ve hastane tavsiyelerinizi yazabilirmisiniz..

central hospital kesinlikle. tüm doktorlarıda iyidir. fatma nur hanım ve aslı hanım çok tercih edilir. bende ona gidiyorum. hayırlı olsun bu arada tarihlerimiz çok yakınmış :)

Central hospital figen temelli akını tavsiye ederim.
Gayet ilgili ve güler yüzlü ...

Merhaba,
bende dün aradim orayi evmize yakin en yakin hastane diye, biraz tuzlu cünkü benim sigortam yok ama oraya gitmeye karar verdim.
sizin yorumunuzdan sonra daha bir rahatladim tesekkürler
merhaba sadiye hanımdan memnun musunuz

Merhaba daha yapmadim eli kulaginda ins.:) siz yaptinizmi hangi hastane dr.a gidiyodunuz:)

Özel göztepe hastanesine gidiyordum doktorum sezeryan deyince doktor değiştirdim. Şimdi Central Hospital Cengizhan Kolataya gidiyorum. 40 +3 oldu ama hala sancı ağrı yok. Doğmaya niyetleri yok gibiler :)

Özel göztepe hastanesine gidiyordum doktorum sezeryan deyince doktor değiştirdim. Şimdi Central Hospital Cengizhan Kolataya gidiyorum. 40 +3 oldu ama hala sancı ağrı yok. Doğmaya niyetleri yok gibiler :)
Ben hastanedeyim suan canim dua et banada bende 40+0. Simdilik hastane iyi gidiyor

• Ümraniye Hisar Hastanesi Filiz Candan Topuz
  • Kavacık Medistate Hastanesi Sultan Kavrut

Merhaba,Ben 9 haftalik hamileyim istanbul anadolu yakasında ikamet ediyorum Ümraniye ve çevresinde onerebiliceginiz hastane ve doktor varmıdır.çok çaresiz kaldım baya araştırdım kiminde hastane iyi değil kimin de doktor bir kaç doktor da değiştirdim.tecrübelerini paylaşan olursa çok sevinirim

Merhab

Merhba bende çekmeköyde oturuyrum şuan 29 haftalk hamileğm doktorum ataşehir acıbademde çalışıyor ismi sema demirsoy muayaneside var sultanbeylde ben oraya gdiyorum çok güler yüzlü bir byan her an arıyabliyrum tavsiye edrrim doğum için de kadıköy acıbadme glecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…