Evet aynı durumdaymışız.İçimden bir his Perihan hnm a devam etmemi söylerken bi yandanda söytlediğimiz gibi onun hakkında hiç bir bilgiye ulaşamam kafamı çok karıştıyo.Bneim reglime 3 gün kala kan değerim 69 çıktığında akşam dr u medipol de Perihan hnm olduğu için kendisine çıkmıştım.Beni geçen cumartesi tekarr çağırdı değerim 405 di.İlk gitiğimdede bana gebelik başlangıcı Allah ım yardım etsin ve biz ilaçlara başlayalım diyerek ilaç verdi.Kendisi çok da sık çağırıp ilgileniyo ama dediğim gibi kafam karışık.En azından kendisinde doğum yapmış birilerini bulsakPeki sana bişey sorucam cnm sen sadece 1 kez mi gititn kendisine ben 3 kez gittim.Kontrol süresi çerçevesinde.
Merhabalar arkadaşlar;
Ben Çamlıca Erdem hastanesi dr. Ayşe hanıma gidiyorum.. Çok iyi Çok ilgili bir bayan fakat çok yoğun çok fazla hastası var ama yinede herkese tek tek vakit ayırıyor ilgileniyor.Ben bekleyebilirim derseniz kesinlikle tavsiye ederim...
evet şimdilik bir kez gittim önümüzdeki hafta tekrar kontrole gideceğim, eski test sonuçlarımı görmek istemişti onları toparlayıp gideceğim...
Gittim, eski doktorun test sonuçlarına baktı eksik testleri istedi onları toparlamaya çalışıyorum. Ya muayeneye geç geldi, 15 dk fazladan bekledik, beklemek sorun eğil ama asistanı odada olmasına rağmen bilgi de vermedi hani doktorumuzun işi var biraz gecikecek falan diye...Dedim bucukta randavumuz vardı bilgim var dedi sadece... Geldi hızlı hızlı baktı, söyledi eksikleri çıktı. Bir an devlet hastanesinde sandım kendimi. Çok ısınamadım valla muhtemelen orada isim yapmış başka doktorlardan birisine geçeceğim.
cnm günaydınlar bende bu cumartesi medipol hastanesi cevahir hnm a gidicem bakalım memnun kalacakmıyım .Dilersen sanada durumu bildirirm.
tamam çok iyi olur, sanırım diğer doktorlar (benim duyduğum Cevahir hn., Sema Ovalı, Seval Pata) çok yoğun olduklarından randevu saatleri çok dolu oluyormuş o da iyi birşey mi bilemedim. Bu arada bir arkadaşla görüştüm forumdan, Haydarpaşa numune de yapmış takibini de doğumunu da... Çok da memnun kalmış herşeyden. Acaba diyorum orayada mı bir bakınsam, maddi yönen de çok rahatlatır tabi böyle bir durum. Testleri falan daha rahat yaptırabilirim. Şimdi mesela testler istedi benden resmen hastanelerde geziniyorum yaptırabilmek için, dışarıdan bir doktor istiyor diye hemen yapmıyolar öyle. MEdipol deki test fiyatlarını da hiç bilmiyorum. senin bilgin var mı bu konuda?
Evet cnm sanırım cevahir hnm çok yoğunmuş ama ben çalıştığım için Medipol e gitmek zorundayım öğle yemek aralarımda falaniNŞ. iyi bir dr dur ve herşeyimizi sorunsuzca atlatırız.Medipol de kan tahlili 65 tl sadece onu biliyorum .Ama taramalar falanda sanırım baya yüksek fiyatlarda Bende Alalh ım bebeğime sağlık verirde o aşamalara gelirsem Üsküdar Devlet Hastanesinde (eski polis hast ) tüm tahlillerimi yaptırmayı düşünüyorum tabii iş yerimden izin alabilirsem.Ben yarın kısmetse gittiğimde öğrenmeye çalışırım ve sanada bilgi veririm.
Bu arada senin bebeğin ne kadarlık oldu cnm ?
Hamileyken çalışmamanın maddi zorlukları elbette vardır ama diğer yandanda rahatlıklarından doyasıya faydalan.Ben bu sabah 4 de uyandım öğürtüyle ve hiç uyuyamadım sabah 9 dada iş başı yaptım mecbur.Rabbim kısmet ederse haklarımı almak için doğum sonrası için dayanmaya çalışıcam.Anladım tabi çalışınca zor olur saatleri. Ben de işi bıraktım sonra hamile olduğumu öğrendim, başka bir yere başlayacaktım hemen hamile durumu olunca o iş de yattı. böyle olunca da maddi olarak zor oluyor tabi. Hayırlısı artık. Biz 9. haftamıza başladık.
Hamileyken çalışmamanın maddi zorlukları elbette vardır ama diğer yandanda rahatlıklarından doyasıya faydalan.Ben bu sabah 4 de uyandım öğürtüyle ve hiç uyuyamadım sabah 9 dada iş başı yaptım mecbur.Rabbim kısmet ederse haklarımı almak için doğum sonrası için dayanmaya çalışıcam.
Maşallah senin bebeğin büyümüş rabbim sağlıkla büyütsün can versin inş.Bnede 6 haftamı 3 gün geçtim.benim içimi kemiren Perihan hnm ın bana vermiş olduğu ve hala yutmakta oldğum aspirin neden bilmiyorum ama korkutuyo beni.Yarın ilk işim onuda danışıcam bakalım.
Allah a emanet ol,İnş birbirimize hep güzel haberler , gelişmeler verelim..
Evet, çalışsaymışım çok zor olurmuş zaten. Aspirin bana da ilginç geldi kan değerlerinde falan mı birşey gördü acaba, pıhtılaşma gibi? Aspirin kanı sulandırır ya normalde. sor bakalım ben de merak ettim umarım dediğin gibi ikimizde güzel haberlerle döneriz birbirimize. Sen ve bebeğinde iyi bakın kendinize...
cnm iyi haftalar .Cumartesi günü Medipol de cevahir hnm a gittim şu an için normal olduğunu söyledi durumun.Bana bi sürü test verdi idrar ve kan değerlerinde bakılması gereken..Bu hafta Medipol de onları öğrenicem bakalım ne kadara yapıyorlar.oLmadı birsabah devlet hastanesine gidip yaptırmam gerekecek.tam 4 hafta sonra tahlillerinle seni bekliyo olucam dedi.SEn yaptırdınmı tüm tetkikleri ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?