Anadolu yakasında tavsiye edebileceğiniiz kadın doğum doktoru....

Evet aynı durumdaymışız.İçimden bir his Perihan hnm a devam etmemi söylerken bi yandanda söytlediğimiz gibi onun hakkında hiç bir bilgiye ulaşamam kafamı çok karıştıyo.Bneim reglime 3 gün kala kan değerim 69 çıktığında akşam dr u medipol de Perihan hnm olduğu için kendisine çıkmıştım.Beni geçen cumartesi tekarr çağırdı değerim 405 di.İlk gitiğimdede bana gebelik başlangıcı Allah ım yardım etsin ve biz ilaçlara başlayalım diyerek ilaç verdi.Kendisi çok da sık çağırıp ilgileniyo ama dediğim gibi kafam karışık.En azından kendisinde doğum yapmış birilerini bulsak Peki sana bişey sorucam cnm sen sadece 1 kez mi gititn kendisine ben 3 kez gittim.Kontrol süresi çerçevesinde.

evet şimdilik bir kez gittim önümüzdeki hafta tekrar kontrole gideceğim, eski test sonuçlarımı görmek istemişti onları toparlayıp gideceğim...

merhabalar

ben de Çamlıca Erdemde Adalet hanıma gidiyorum, nasipse normal olacak ama epidural istiyorum son günlerde, vakit yaklaştıkça korkularım arttı :) Adalet hanımdan çok memnunum ama anestezistler hakkında bilgim yok, malum epidurali onlar yapıyor. bu konuda bir bilginiz varsa paylaşabilir misiniz?

Gittim, eski doktorun test sonuçlarına baktı eksik testleri istedi onları toparlamaya çalışıyorum. Ya muayeneye geç geldi, 15 dk fazladan bekledik, beklemek sorun eğil ama asistanı odada olmasına rağmen bilgi de vermedi hani doktorumuzun işi var biraz gecikecek falan diye...Dedim bucukta randavumuz vardı bilgim var dedi sadece... Geldi hızlı hızlı baktı, söyledi eksikleri çıktı. Bir an devlet hastanesinde sandım kendimi. Çok ısınamadım valla muhtemelen orada isim yapmış başka doktorlardan birisine geçeceğim.

cnm günaydınlar bende bu cumartesi medipol hastanesi cevahir hnm a gidicem bakalım memnun kalacakmıyım .Dilersen sanada durumu bildirirm.

cnm günaydınlar bende bu cumartesi medipol hastanesi cevahir hnm a gidicem bakalım memnun kalacakmıyım .Dilersen sanada durumu bildirirm.

tamam çok iyi olur, sanırım diğer doktorlar (benim duyduğum Cevahir hn., Sema Ovalı, Seval Pata) çok yoğun olduklarından randevu saatleri çok dolu oluyormuş o da iyi birşey mi bilemedim. Bu arada bir arkadaşla görüştüm forumdan, Haydarpaşa numune de yapmış takibini de doğumunu da... Çok da memnun kalmış herşeyden. Acaba diyorum orayada mı bir bakınsam, maddi yönen de çok rahatlatır tabi böyle bir durum. Testleri falan daha rahat yaptırabilirim. Şimdi mesela testler istedi benden resmen hastanelerde geziniyorum yaptırabilmek için, dışarıdan bir doktor istiyor diye hemen yapmıyolar öyle. MEdipol deki test fiyatlarını da hiç bilmiyorum. senin bilgin var mı bu konuda?

Evet cnm sanırım cevahir hnm çok yoğunmuş ama ben çalıştığım için Medipol e gitmek zorundayım öğle yemek aralarımda falan iNŞ. iyi bir dr dur ve herşeyimizi sorunsuzca atlatırız.Medipol de kan tahlili 65 tl sadece onu biliyorum .Ama taramalar falanda sanırım baya yüksek fiyatlarda Bende Alalh ım bebeğime sağlık verirde o aşamalara gelirsem Üsküdar Devlet Hastanesinde (eski polis hast ) tüm tahlillerimi yaptırmayı düşünüyorum tabii iş yerimden izin alabilirsem.Ben yarın kısmetse gittiğimde öğrenmeye çalışırım ve sanada bilgi veririm.
Bu arada senin bebeğin ne kadarlık oldu cnm ?

Anladım tabi çalışınca zor olur saatleri. Ben de işi bıraktım sonra hamile olduğumu öğrendim, başka bir yere başlayacaktım hemen hamile durumu olunca o iş de yattı. böyle olunca da maddi olarak zor oluyor tabi. Hayırlısı artık. Biz 9. haftamıza başladık.

Hamileyken çalışmamanın maddi zorlukları elbette vardır ama diğer yandanda rahatlıklarından doyasıya faydalan.Ben bu sabah 4 de uyandım öğürtüyle ve hiç uyuyamadım sabah 9 dada iş başı yaptım mecbur.Rabbim kısmet ederse haklarımı almak için doğum sonrası için dayanmaya çalışıcam.
Maşallah senin bebeğin büyümüş rabbim sağlıkla büyütsün can versin inş.Bnede 6 haftamı 3 gün geçtim.benim içimi kemiren Perihan hnm ın bana vermiş olduğu ve hala yutmakta oldğum aspirin neden bilmiyorum ama korkutuyo beni.Yarın ilk işim onuda danışıcam bakalım.
Allah a emanet ol,İnş birbirimize hep güzel haberler , gelişmeler verelim..

Son düzenleme:

Evet, çalışsaymışım çok zor olurmuş zaten. Aspirin bana da ilginç geldi kan değerlerinde falan mı birşey gördü acaba, pıhtılaşma gibi? Aspirin kanı sulandırır ya normalde. sor bakalım ben de merak ettim umarım dediğin gibi ikimizde güzel haberlerle döneriz birbirimize. Sen ve bebeğinde iyi bakın kendinize...

cnm iyi haftalar .Cumartesi günü Medipol de cevahir hnm a gittim şu an için normal olduğunu söyledi durumun.Bana bi sürü test verdi idrar ve kan değerlerinde bakılması gereken..Bu hafta Medipol de onları öğrenicem bakalım ne kadara yapıyorlar.oLmadı birsabah devlet hastanesine gidip yaptırmam gerekecek.tam 4 hafta sonra tahlillerinle seni bekliyo olucam dedi.SEn yaptırdınmı tüm tetkikleri ?

merhaba, testlerimin birçoğunu yaptırdım ama birkaç tanesi kaldı, ben de sabah haydarpaşa numune degebe polikiliniğine gittim kalan testleri yaptırmak için ama dr baktı diğer testlere herşey normal öteki doktorun istediği testlere bence gerek yok dedi yapmadı testlerimi :S İyi bir doktordu aslında herşeyi açıkladı güzelce... dedim "bir kez ultrasona girdim ben 2 hafta önce tekrar bakmayacakmısınız gelişiminde bir sorun var mı falan diye" "yok" dedi, çok sık ultrason tercih etmiyoruz bebek için kanıtlanmış bir etkisi yok ama bebeği rahatsız ettiğini biliyoruz dedi. Şu an için herşeyin normal görünüyor zaten 3 ay olduğunda gelirsin tekrar dedi. Dikkat etmem gerekenleri anlattı. İkili test yaptıracak mısın dedi evet dedim, devlet hastanelerinden kadıköy de 3 yer yapıyor zaten dedi 11-13. haftalar arasında. Zeynep Kamil, Ümraniye Devlet ve Göztepe eğitim araştırma. Şimdiden randavunu al çünkü 1 ay sonraya veriyorlar yoğunluktan dedi. O kadar. Offf şimdi arıycam medipol ü dr konuşayım anlatayım bakalım böyle böyle diye ne diycek?

bayanlar merhaba,
bir kaç yere yazdım ama sonuç alamadım. medipolde bebişlerinizin takibini yaptırdığınız için sanırım en doğru yer burası. bir kaç ay içerisinde gebelik planlıyoruz. çamlıca erdeme gittim içim ısınmadı. medipolde doğumyapan bir kaç arkadaş var hep iyi şeyler duydum. ama tavsiye ettiğinzi doktor kimdir. hamileik esnasında yapılan tahliller için ödenen ücretler nedir. doğumhane odaları ve doktor ve hemşilelerin muamelesi nasıl tecrübelerinizi paylaşırmısınız. bu arada sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız inşallah

Öncelikle şimdiiden hakkınızda hayırlısını diliyorum .Ben medipole gidiyorum kontrollerime ve Rabbim kısmet eder doğumuda orda yapmayı düşünüyorum.3. ayım bitmek üzere hamileliğimde.Dr um Cevahir Tekcan neşeli gayet olumlu bir dr.2.ayımda sanırım bana bi sürü test verildi yaptırmam için.Toksoplazma, rubelle (kızamıkçık), rutin kan sayımları, b12, idrarlar vs..Dr uma bunları dışarda yaptırmak istediğimi söledim çünkü Mediolun çalışan Ssk lıya verdiği rakam 850,00 tl idi bu testler için.Dr umda elbette dışarda yaptırabilirsin sadece 2.taramını burda Hakan bey e yaptırmanı isticem dedi.Haftya Rabbim nasip ederse bebğimizin 2.li taraması var ve Medipoldeki fiyatı 230.00 Tl.Medipolun rutin muayene ücreti ise ssk lıya 55 tl. cnm.Sormak istediğin farklı ve benimde bilgim olan şeyler olursa seve seve yardımcı olurum.

canım öncelikle haftaya yapılacaj testin için allhım yardımcınız olsun. inşallah sorunsuz geçecek... medipolde seval hanım cevahir hanım leyla hanım ve sema hakımın isimlerini duydum ama hangsi olsun konusunda fikrim sabit değil. allah izin verirse normal istiyorum. her doktor normal yaptırmıyor direk sezeryan diyorlar. bunu istemiyorum açıkcası. cevahir hanımın fikri ne bu konuda. birde diğer doktorlar hakkında dyduklarını paylaşırsan sevinirim. ben geçen hafta erdeme gittim bu dediğin testleri yaptırdım rubella toxoplazma hemogram bunlar için 100 tl verdim. bunlardan farklı olarak ne istedi bilmiyorum ama sanırım fiyatları yğksek. peki arkadaşım odalarını veya doğumhaneyi gördünmü nasıl, hemşirelerin muamelesi falan nasıl memnun kaldınmı.

Saol cnm Allah ım hepimizin yardımcısı olsun inş.Bildiğim kadarıyla leyla hnm artık yok medipol de Acıbadem e geçmişdiyorlar onun için.Seval hnm ada ii dediklerini duydum ama Cevahir hnm istememdeki sebep 2 gün öncede iş yerindeki arkadaşım onda doğum yaptı ve geçen yıllarda bi sürü eş dost doğum yaptı.Açıkçası Cevahir hnm duyduğum kadarıyla hep normal doğum diye yaklaşıp sonunda hep sezeryan yaptıran bir dr sanırım.Ben normal doğumdan çok korktuğum için sezeryana yapmam gözüyle bakmıyorum ama tabii zaman ve bebeğimin sağlık durumu ne gösterirse onu yaşıycam.Cevahir hnm ın birde şu özelliğini beğendim cumartesi kontrole gititğimde tüm değerlerime baktı ve hiç bir vitamine ihtiyacın yok b 12 özellikel çok ii bebek bunu sendne çekene azaltana kadar hiç bir ilaç içmeni istemiyorum dedi sadece bulantı ilacını içebilirsin dedi.Ve birde şu yönü çok ii istediğin zaman ulaşabiliyorsun telefonla Cevahir hnm a ben çok sıkıntılı günler geçirdim mide bulantısı ve mide ağrısıyla ne zaman arasam hep bir ilaç alternatifi sunarak benim sıkıntılarımı azalttı.
Medipolun hemşireleri güleryüzlü gördüğüm kadarıyla çnkü en son 3 hafta önce kusmaktan bayıldım ve serum yedim müşahaede odası müsait olmadığından beni normal doğum katına aldılar oda açıp hepside çok i iilgilendi .
Bide bence evine işne neresi yakınsa orayı tercih etmeliyiz.mEDİPOL İŞİME 3 dk evime ise 5 dk uzaklıkta.

cevahir hanım sezeryancı diyorsun yani... benim yakınlık problemim var maalesef evime yakın olan hastaneler çamlıca erdem v.s. yakında güvenebileceğim bir yer yok. acıbadem ve medipol arasında gidip geliyorum. acıbadem ciddi fiyatlar istiyor birde doğumdan sonra test küvez olayları olduğunda ciddi paralar var işin içinde. elbette bebeğimizin sağlığı önemli ama isime değil hizmete para vermek istiyorum. hem uzaklığı hemde acıbadem maliyetini düşünerek medipolde karar vermeye çalışıyorum. sen yakın olduğu içinmi medipolü seçtin yoksa uzak olsaydıda seçermiydin

Uzaktada olsam Medipol u seçmek isterdim çünkü diyorum ya çok eşimiz dostumuz doğum yaptı burda hatat yiğenim bile medipol de doğdu.Ama şu an içinbaşka hiç biyer düşünmeden yada araştırmadan burayı seçmemdeki neden iş yerime yakın olması çünkü iş yerimden izin almam çok zor öğle araları vs. hallediyorum hastane işlerimi.Acıbadem deki fiyatlar uçmuş durumda sezeryan 9.0000 lerde bildiğim kadarıyla normalde sanırım 4000 civarıymış.Medipolde sezeryan 2,350 diye biliyoırum ben.Ayıca kuvez lik bir durum olursaki inş. olmasın onuda sigorta karşılıyor artık bildiğim kadarıyla.Ama yinede sana tavsiyem Cevahir hnm la tanışman çünkü bu tür işler güven ve elektriklede alakalı belkide sen ne hastanenin atmosferini nede dr u beğenecksin.o YÜZDEN zamanında varken rahatça bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…