Hayırlı olsun sanada arkadaşım :) Yunus Emre hastanesinde banada bir dr önermişlerdi çok ii bir kadın diye ama adını şu an net hatırlayamıyorum.Bahar hnm evet bu aralar dahada yoğunmuş ve sanırım başında defeder bir tavır ile yaklaşıyormuş soru sorulduğunda duyduğum kadarıyla.Ben medipol e cumartesi öğleden sonraları gidiyorum ama ekstra bir yoğunluk görmedim henuz çok şükür.
canım öncelikle haftaya yapılacaj testin için allhım yardımcınız olsun. inşallah sorunsuz geçecek... medipolde seval hanım cevahir hanım leyla hanım ve sema hakımın isimlerini duydum ama hangsi olsun konusunda fikrim sabit değil. allah izin verirse normal istiyorum. her doktor normal yaptırmıyor direk sezeryan diyorlar. bunu istemiyorum açıkcası. cevahir hanımın fikri ne bu konuda. birde diğer doktorlar hakkında dyduklarını paylaşırsan sevinirim. ben geçen hafta erdeme gittim bu dediğin testleri yaptırdım rubella toxoplazma hemogram bunlar için 100 tl verdim. bunlardan farklı olarak ne istedi bilmiyorum ama sanırım fiyatları yğksek. peki arkadaşım odalarını veya doğumhaneyi gördünmü nasıl, hemşirelerin muamelesi falan nasıl memnun kaldınmı.
Kızlar öncelikle hepimize hayırlı olsun.Bende kOşuyolu Medipol hastanesine gidiyorum işime ve evime çok yakın olduğu için.Geçen haftalarda iş çıkışı olduğu için. Dr. Perihan Özertürk e gittim 2 kez bana ilaçlar verdi vs..Aslında bilgili bir bayanada benziyor memnunda kaldım denilebilir.Fakat herkes Medipolde Cevahir hnm ı tavsiye ediyor.Kafam çok karıştı benim.Çevrenizde hiç medipol hastanesinde Dr.Perihan Özertürk e gidip doğumunu onunla gerçekleştiren varmı.Hiç bir yerde bilgi bulamadım kendisine ait
merhaba arkadaşlarr bende yeniyim aranızda
gebeliğimin öncesinde medipol e giderdim bahar hanıma fakat o hastane çok kalabalık geliyordu bana hep, gebeliğimden sonra medicana da başladım hüseyin bey ile nedense de burada da doktorum pek fazla tatmin etmedi beni, geçtiğimiz hafta yunus emre hastanesine gittim bir tanıdığım vasıtasıyla ilk muayenede ısındım ama sonrasında nasıl olur bilemiyorum bir an evvel de karar vermek istiyorum doktoruma allahım hepimizin yardımcısı olsun yollarımızda...
Selam kızlar :)
Ben Umut hastansei Birsen Hanıma gıtmıstım ılk randevumda.. Ikıncı randevumda Pendık Bölge Hastanesi Salim Doğan Cüceloğluna gıttım ve cok memnun kaldım kesınlıkle tavsıye ederım. Cok ayrıntılı anlatıyolar sız sırmadan herseyı anlatıyor. Ben cok sevdım vede gulertyuzluy hastalarına karsılı ılgılı oldugunu ogrendım ona gıden butun hastaları memnun ondan...Bende artık ona devam edecegım doguma kadar dogumdada gıryor doguma onuda sordum ogun nobetce degılse evındeyse bıle gelıyomus doguma.
Cnm hiç strese sokma kendini biliyosun stres demek hamile kalmayıda engellemek demek..Rabbim ii drlar la karşılaştırsın inş. die bolca dua edelim biz senin için.Dediğim gibi bilgim olan her türlü konuda istediğin zaman yardımcı olabilir hiç sorun değil.
Benim evliliğimin 17.ci ayı bitmek üzere inş.Bide bence çok çok araştırdıkça kafan karışacak sanki hayırlısı diyip gir bu yola sen
Rabbim gönlündekileri hayırlı eylesin arkadaşım.
cnm selamlar bende anadolu yakasında yaşıyorum ve gittiğim hastane medipol dr umda Cevahir Tekcan 33 haftalık hamileyim ve en başından beri kendisinin kontrolu altındayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?