Anadolu yakasında tavsiye edebileceğiniiz kadın doğum doktoru....

merhaba arkadaşlarr bende yeniyim aranızda

gebeliğimin öncesinde medipol e giderdim bahar hanıma fakat o hastane çok kalabalık geliyordu bana hep, gebeliğimden sonra medicana da başladım hüseyin bey ile nedense de burada da doktorum pek fazla tatmin etmedi beni, geçtiğimiz hafta yunus emre hastanesine gittim bir tanıdığım vasıtasıyla ilk muayenede ısındım ama sonrasında nasıl olur bilemiyorum bir an evvel de karar vermek istiyorum doktoruma allahım hepimizin yardımcısı olsun yollarımızda...

Hayırlı olsun sanada arkadaşım :) Yunus Emre hastanesinde banada bir dr önermişlerdi çok ii bir kadın diye ama adını şu an net hatırlayamıyorum.Bahar hnm evet bu aralar dahada yoğunmuş ve sanırım başında defeder bir tavır ile yaklaşıyormuş soru sorulduğunda duyduğum kadarıyla.Ben medipol e cumartesi öğleden sonraları gidiyorum ama ekstra bir yoğunluk görmedim henuz çok şükür.

sanırım en çok ihtiyacım olan şey cesaret. isanbulda daha yeni olduğum için çok fazla tanıdığım kişi hastane ve doktor yok o sebeple kendim boşlukta hissediyorum. tavsiyelerin için çok teşekkür ederim... siz ne kadarlık evlisiniz.randevu alıcam sabahtan beri hangi dr inanın karar veremedim

Son düzenleme:
Cnm hiç strese sokma kendini biliyosun stres demek hamile kalmayıda engellemek demek..Rabbim ii drlar la karşılaştırsın inş. die bolca dua edelim biz senin için.Dediğim gibi bilgim olan her türlü konuda istediğin zaman yardımcı olabilir hiç sorun değil.
Benim evliliğimin 17.ci ayı bitmek üzere inş.Bide bence çok çok araştırdıkça kafan karışacak sanki hayırlısı diyip gir bu yola sen
Rabbim gönlündekileri hayırlı eylesin arkadaşım.

teşekkür ederim arkadaşım senin bebegin de hayırlı olsun benim gittiğim dr. selma songülalp inş. hep iyi gider muayenelerim

kızlar ben medicalpark göztepe dr.mehtap yazıcıoğluna gıdıyorum.suanlık bır sorun yok eger varsa bılgınız ıyı yada kotu solersenız sevnırım..

bende anadolu yakasındayım..dr ve hastane konusunda bende araştırıyorum..daha bebek yapmadan dr arayışına girdim:)) bu testleri bende yaptırdım toksoplazma geçirmemişsin dedi dr..sen geçirmişsin?? biri şöyle doğumhanesi güzel hemşireleri iyi ücretide uygun bir hastane tavsiye etsede gitsek:))

hiç ama hiç tereddüt etmeden kadıköy şifa ataşehir hastanesinde Dr.Emel Balkan'a kendinizi teslim edin kızlar. gebeliğim boyunca bıkmadan usanmadan her sorumu cevaplayan bana tahammül eden sevgili doktorum. hamile hassasiyetinden anlayan bir kişi kendisi.üstelk çoooooook bilgili kendisine her konuda güveniyorum.tavsiye ederim.

Arkadaşlar merhaba,
Perihan hanım gökten inmiş bir melektir adeta, bir de anestezi doktoru vardır Şenay hanım.
Ben talihsiz bir erken doğum yaşadım, suyun bitmesi sebebiyle şok bir biçimde bebeğimi kaybettim.
Aslında beni S....S... takip ediyordu ama benim durumuma öyle ilgisizdi ki onu daha fazla görmek istemedim.
Olayın yaşandığı gece Perihan doktorun nöbetçi olması hayatımı kurtardı. Elimi tuttu, bana umut verdi, acımı hafifletti. Kendisine her anlamda minnettarım.
Gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz. Tecrübesi şaşmaz.
Kendisi hem ilgili hem de bilgilidir :)))

Merhaba, bende Hüseyin bey'e gitmeyi düşünüyordum, sakıncası yoksa neden devam etmediğini söyler misin?

Salim doğan cüceloğlu na gidenlerdenim.çok memnun kaldım kendisinden.Doğumu da kendisi gerçekleştirdi Allah razı olsun diyorum ondan.İlk doğumumdu ,çok yardımcı oldu.Rabbim senin de yardımcın olsun inşallah...Sorduğunuz sorulara anlayacağınız şekilde cevap veriyor,güler yüzlü,sempatik bir doktor.Doğuma evinden de geliyormuş,ben nöbetçi olduğu gün doğum yaptım çünkü.Doğumda doktorunuzun sizi iyi motive etmesi,yönlendirme şekli,yüzünün gülmesi gerçekten sizi daha da rahatlatıyormuş ; sayesinde kolay bir doğum oldu.

arkadaşım, yardımların ve dualrın için çok teşekkür ederim. medipole gittim ve paylaşmak istedim. seval hanıma gittim çok sıcak bir karşılamaydı. daha önce yaptırdığım tahlillerimi gösterdim. ultrasonla karnımdan bir kezde kendi muayene etti. daha önce geçirdiğim kist rahatsızlığını gördü (ki erdem fark etmedi bile ben söylediğimde eminmisin hiç bir şey yok görünüyr dedi) bilgiler verdi. adetin çeşitli günlerinde yapılması gereken tahlillerden bahsetti ve yumurtlamama baktı. hiç bir sorun olmadığını söyledi. ikinci gidişimizde bizi yine ayakta karşıladı hatır sordu ve geçen görüşmemizde konuştuğumuz her şeyi en ince ayrıntısını kadar hatırlıyordu bu kendimi çok iyi hissettirdi ve güven verdi. prolaktin ve diğer hormonlara baktı çok şükür onlarda normal. bakalım şimdiden sonra rabbim neler gösterecek bize... dediğim gibi 3 kere görüştük ve 3 görüşmedede sıcak elektrik aldım. bir kaç forumda ilk önce sıcak karşılar son dk sezeryan der kabul etmeyincede sert biri olur orumlarını okumuştum ama umarım yaşamam böyle bir şey bir kaç görüşmede daha fikrim netleşir diye umuyorum...
bu arada sen nasılsın nasıl gidiyor...kaç haftalık oldunuz?

Arkadaşlar ben de doktor arayışındayım bu dönemde. Özel sağlık sigortam var. Anadolu yakasında önerebileceğiniz özel hastane ve doktor önerileriniz var mı? Şimdiden çok teşekkürler :)

cnm selamlar bende anadolu yakasında yaşıyorum ve gittiğim hastane medipol dr umda Cevahir Tekcan 33 haftalık hamileyim ve en başından beri kendisinin kontrolu altındayım.

cnm selamlar bende anadolu yakasında yaşıyorum ve gittiğim hastane medipol dr umda Cevahir Tekcan 33 haftalık hamileyim ve en başından beri kendisinin kontrolu altındayım.

Teşekkür ederim canım, normal doğum istiyorum. Tabii her şeyin hayırlısını versin Allah. Sanki bu Cevahir Tekcan için normal doğuma yanaşmıyor demişti. Bu konuda ne düşünüyorsun?

Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Evimize yakın olduğu için ve bayan bir doktr olduğu için onu tercih ettik . Gittiğimizde de özel olarak belirtmiştik sizi bayan olduğunuz için tercih ettik doğuma siz girecekseniz devam edeceğiz dedik o da tamam demişti ama şimdi bizim doğum tarihimizde izne ayrılacağını ve yerine soner beyin bakacağını söyledi. Biz bunu kabul etmeyince de suyun azalmış normalden önce de doğumu başlatabiliriz dedi. Biz baştan beri normal doğum istiyorduk , o da iyi diyordu şimdi son haftalara girdik devamlı sorun varmış gibi göSteriyor ve bizi sezeryana yönlendiriyor. Şu andan itibaren bu doktoru ve hastaneyi bırakıyorum. durum budur . Ona göre tercih yapın.

Bu ikinci hamileliğim ve bu hamileliğimde iki doktor değiştirdikten sonra ancak 3.'den memnun kaldım ve kısmetse 27'sinde kızımızı bu doktorumuzun elinden kucağıma alacağım.
İlk doğumum sezeryanla olduğu için bunda da sezeryan olmam gerekiyordu, halbuki doktorum kesinlikle normal doğuma yönlendiren bir doktor. (Sezeryanı ilkinde de kendim istemiştim. Acı eğişiği çok düşük biriyim. :))

Ataşehir Şifa Hastanesi'nden Emel Balkan'dan bahsediyorum. Şifa Hastaneleri'ne doğum söz konusu olduğunda sonuna kadar güvenirim. Kadıköy Şifa'yı özellikle istemedim, ne yazık ki orada park yeri sorunu var. Dolayısıyla Ataşehir Şifa'dan bir doktor seçmem gerekiyordu, doktor kapılarını tek tek dolaşıp resimlerine ve isimlerine baktım ve önsezilerime dayanarak Emel Balkan'ı seçtim. İyi ki de seçmişim. Oldukça sakin ve profesyonel bir doktor. Sizi apar topar muayene edip sonraki hastaya geçmek için çabalayan doktorlardan değil. Tüm sorunları, olasılıkları detaylarıyla anlatan, aydınlatan, hem korku duymamanızı hem de eğer bir sorununuz varsa rehavete kapılmamanızı sağlayacak dengede açıklamalar yapan bir doktor.
Bazı doktorlar (belki de çoğu) mesleğini yapmaya başladıktan sonra kendilerini geliştirecek araştırmaları, kitapları okumaya vakit ayırmazlar, ebe misali her zaman bildikleri sistemde mesleklerini icra ederler. Emel Hanım'ın hâlâ gelişmeleri takip ettiğini, birkaç konuşmamaızdan anlama şansım oldu. Örneğin bir önceki doktorum testlerimde çıkan dengesiz bir değerin niye böyle olduğunu sorduğumda, "Allah Allah, bu niye böyle çıkmış acaba?" diye bana soruyla karşılık vermişti. Bu doktorum daha ilk görüşmemizde o tahlil sonucuyla ilgili konuşmaya başladı ve "Bu haftalarda çıkan böyle bir sonucun, ileride şuna sebep olması ihtimali çok kuvvetli," diyerek, hem o kunu hakkında beni aydınlattı, hem de o sorunu kontrol altına almamızı sağladı.

Sonuçta Şifa Hastanesi'ni de Emel Balkan'ı da sonuna kadar öneririm.
Hepinize sağlıklı doğumlar dilerim...

Emel Balkan hanım doğum yaptığımı anlayamadı ve beni eve gönderdi tahlil sonuçlarıma göre ilaçlarım acil olarak verilmesi gerekiyordu eşim kapısında saatlerce bekledi ve dayanılmaz sancılarım doğum sancısıymış.Bebeğim ertesi gün ölü doğdu ve ben hiç bir telefondan ulaşamadım hiç tanımadığım bir doktor ve hastanede doğum yaptım.Herşey yolundayken tabiki iyi bir doktordur kendisi ancak benim durumumu anlayamadı hasteneye yatmam gerekirken on gün sonra randevu verdi ne diyim daha..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…