Anadolu yakasında tavsiye edebileceğiniiz kadın doğum doktoru....

tam olarak adı ne doktorun canım?

benim ablam koşuyolu medipolde leyla hanımda doğum yapmıştı ve çok memnundu. bende kendisine geçicem temmuz sonuna ancak randevu alabildim çok yoğun olduğu için.

Merhabalar araniza yeni katıldım evde yaptigim test sonucu hamile oldugumu öğrendim hem teyit etmek hemde iyi bir doktor bulmak istiyorum istanbul kartal civarinda bildiginiz doktor varmi acaba

Merhabalar araniza yeni katıldım evde yaptigim test sonucu hamile oldugumu öğrendim hem teyit etmek hemde iyi bir doktor bulmak istiyorum istanbul kartal civarinda bildiginiz doktor varmi acaba

yagmurr_damlasi merhaba, bende senin gibi Kartal'a yakın civarda ya da Anadolu Yakası'nda gidebileceğim kadın doğum uzmanı arıyorum..
Arkadaşlar selam, forumunuzu üye olmadan takip ediyordum; ancak anneliğe aday adayı olmak istediğim ve çoğunuzun tecrübelerinden faydalanacağımı düşündüğüm için aranıza katılmak istedim :)
Bu işler gerçekten çok zor ve karışıkmış..
Önerebileceğiniz iyi bir kadın doğum uzmanı var mıdır?

Pendik çarşı içînde, Remedy Hospîtal Bahar ERGEN kesinlikle .. 1 yıldır tanıyorum güleryüzlü deneyimli bir doktor

Kartslda oturanlar icin bolge hastanesini tavsiye ederim. Acil dogum unitesi olan bi hastane. Fiyatlari da orta duzeyde. Oya hn ve mustafa bey iyidir. Ben hamelelik oncesi Oya hn a gidiyordum mesafeli bi bayan. Gerekeni söylüyor. Mustafa bey daha sıcakkanlı rahatlatici bi doktor. Ikiside islerinde uzman ama arada kaldim

hastaneyi aradığımda kadın doğumda rıza bey var dediler mustafa bey ayrılmıs olabilir mi? yakın zamanda muayene oldunuz mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…