- 16 Temmuz 2016
- 894
- 562
- 33
- Konu Sahibi naughtywomen
-
Aynisi değil de eşyalarımı görüp bende bilmem.ne alirm der nisan olduğu günden beri bir sorgular falan isterse 50 binlik alsin. Biz istikbalden aldık kp.kızmıştı nisandan sonra müstakbel.eltim bende istikbalden alicam.demiş tesadüf mu değil ilk başta siz bilirsiniz . Dış cekim yaptık biz oda bizde yaparız dedi sinir.oluyorum buna ondan uzatmak istemedimGöbeği değiştirip kökten çözüm bulun . .
Ayrıca neden kardeşinin nişanlısı senin eşyanın aynısını alsın ki . .
Ilk alındığı zaman hepsi bizim eve gelmiş.oda kalsin oda boş demiş durum bu yani esim.gotur dedi.de kabul etmediBen yokken evime kimsenin cıkmasını isteliyorum de. Ay ne aklıma geldi int. De uyduruk sahte güvenlik kameraları var koy rıs kapıya bitane. Dolabı neden kv nin evinde değil
En mantıklı çözüm bu vaktiniz yoksa yasicaklariniz ortada siz yokken evi de gezdirir misafirleri de orda agirlayabilir .en nefret ettiğim şey ev sahibi yokken eve girilmesiOnuda düşündüm ama suan vaktim yok gerçekten onun için ...
Ne kadar dertlenmişsiniz yaaa....Öncelikle birşey sormak istiyorum esimle ayrı sehirlerdeydik kv ile altli ustluyuz çelik kapımız takılırken ne.ben ne de esim evde yoktu ve 2 anahtar verilmiş ama ben inanmıyorum çelik kapıların hep 3 anahtarı olur 1 tanesini sakladığını düşünüyorum sizin kapinizin kac anahtarı var ???
Asıl sorun su ev 4+1 bir oda kvye ait kasaları var içinde kilitli hep bide evlenmeden önce beyaz eşya seçerken esim bana derin dondurucuda bak annem istiyor diye bende kendi annemin kullandığının aynısını aldım beyaz eşya eve geldiğinde kv derin dondurucuda burda kalsin esim kabul etmedi falan ama sonunda bende kaldı içinde hiç esyam bile yok yani ..
Sürekli dolap odasıodasının bahanesiyle bizde suan bende 2 anahtar var ve esimle yarın tatile memlekete gidicez 1 haftaligina ben anahtar birakmicam kvye çünkü evimi karıştırıyor biliyorum bu sebepten dolayı sonra bir ton laf yapicak dolabimda dolabimda diye ama.kesin esimle olan kararımız vermicez ve unuttuk diye bahane edicez ama biliyorum eşimin başı agricak yine yardımcı olun napabilirim bunun için ...
Bide bayramda misafir var eşimin kardeşi askerde ve nişanlı nişanlısı gelcek 10 kişiler yani eminim evimi görmek ister ben gormesini istemiyorum benim eşyama bakıp ona göre almasını istemem ben kimseninkine bakıp almadım onlar yüzsüz ama bana alındı diye oda ister evimi görmesinler diye ama biz çıkarken kv anahtar isterse illaki gösterirler adım gibi eminim .
Gece 10.30 da yola cikicaz yarın yardım edin kurtulamadım su kv den ...
Göbeği değiştirmeye vaktiniz yok ve siz Lv anahtar bırakmadan gideceksiniz fakat kv elinde sizin tahmininizce size söylemediği bir anahtar var ve siz anahtar vermeseniz de Kv o haberiniz olmayan anahtarlarla gizlice evinize girecek.Yani kv bütün anahtarları vermedi bize onda daha bir anahtar var .. keşke değiştirme fırsatım olsa ya . Aman eltiler hep kıskanç olurlar görmesini istemem evimi yeni gelin degilim.sonuçta 2 yılı devircem nerdeyse ..
Kapilarimiz aynı kv ninkilerle aynı anahtarda olur yani kurtulamicakmiyim bu kadindan
Aynisi değil de eşyalarımı görüp bende bilmem.ne alirm der nisan olduğu günden beri bir sorgular falan isterse 50 binlik alsin. Biz istikbalden aldık kp.kızmıştı nisandan sonra müstakbel.eltim bende istikbalden alicam.demiş tesadüf mu değil ilk başta siz bilirsiniz . Dış cekim yaptık biz oda bizde yaparız dedi sinir.oluyorum buna ondan uzatmak istemedim
Youtubeden kilit göbeği nasıl değiştirilir diye baktım yarın öğlen alıp kendim.yapabilirsem degistircemkonu sahibi ne yaptın neye karar verdin? saat 8 oldu. kapıyı ustunde anahtar bırak öyle cek cıkın. en basiti. kimse de giremez. donuste de kilidi degistirir tum anahtarları sen alırsın.
Kilit göbeği ni degistircem cnmNe yaptı acaba?
ayy hadi insallah. degistir de giremesin manyak kv evine. siz de rahat rahat tatil yaparsınızYoutubeden kilit göbeği nasıl değiştirilir diye baktım yarın öğlen alıp kendim.yapabilirsem degistircem
Youtubeden kilit göbeği nasıl değiştirilir diye baktım yarın öğlen alıp kendim.yapabilirsem degistircem
Ben bu evden çıkmadan rahat yuzu gormem yarın degistircez bakalım o 1 haftada neler olucak ..ayy hadi insallah. degistir de giremesin manyak kv evine. siz de rahat rahat tatil yaparsınız
1.5 yildir kriz var napim alıştık artık ben demiyorum gelmesin dolabina bakmasın benim yatak odama girip karıştırmasın yeter bilsem girmicek anahtarı seve seve birakiim ama yok cahil insanlar gerçekten bıktık . Az evvel esime bu fikri sundum öyle bir offff çekti ki beynim durdu bana miydi yoksa annesine mi anlamadım yemin ederim ..Dondurucu ve erzaklar sizin evdeyken bunu nasıl yapmayı düşünüyorsunuz?
Döndüğünüzde büyük kriz çıkmaz mı?
Erzak benim.evde değil onun erzagi bitince benim erzak dolabima girer ve sömürür ...Dondurucu ve erzaklar sizin evdeyken bunu nasıl yapmayı düşünüyorsunuz?
Döndüğünüzde büyük kriz çıkmaz mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?