Anahtar ???

O zaman tek yapacağın şey var o da belli işaretler koy eve. Zaten anahtari varsa büyük ihtimalle girer. Girdigini anlarsan dönüşte kaybedersin artik :KK45: sonuçta varsa fırsatını bulduğunda girecek başka zaman da
Söyledim daha önce çok işaret koydum ve hep girmişti esime söyledim kp ye soyledik kimse inanmadi

evimi kimseye göstermek istemiyorum de, çok mu önemli evlendikten sonra görür elticiğim dersin laftan anlayan bi kv mi? kv olunca laftan anlayan olmuyor otomatikman gerçie.vi karıştırmak nedir yaa ayıp. anahtarımın tekini kaybetmiştik diğeriyle idare ediyorduk, ancak onuda içerde unuttuk sendeki anahtarı verir misin anneciğim de. bi bakim nerdeydi acaba diye bahane uydurur seni bi kaç saat oyalayıp aynısından yaptırmadan al o anahtarı. kilitçiler kapalı olur ama belli olmaz :super:

evimi kimseye göstermek istemiyorum de, çok mu önemli evlendikten sonra görür elticiğim dersin laftan anlayan bi kv mi? kv olunca laftan anlayan olmuyor otomatikman gerçie.vi karıştırmak nedir yaa ayıp. anahtarımın tekini kaybetmiştik diğeriyle idare ediyorduk, ancak onuda içerde unuttuk sendeki anahtarı verir misin anneciğim de. bi bakim nerdeydi acaba diye bahane uydurur seni bi kaç saat oyalayıp aynısından yaptırmadan al o anahtarı. kilitçiler kapalı olur ama belli olmaz :super:
Kabul etmezki anahtar vende yok der 2 taneydi ikiside sizde der kapatır anahtar içeride kalınca pet sise kesip araya koyup açmıştık onu yapin der .. bu evde kalmaya devam edersem kapıyı sokup degistircem bıktım usandim yaaa tatilimiz başlamadan burnumdan geldi yemin ederim .. ne bitmez cileymis

Aklıma geldi gece gece sinirim bozuldu. Biz yeni evlendiğimizde onlarla bizim aramızda 2 otobüs değiştirerek 2 saat var. Anahtar da anahtar diye tutturdular eşime. Ben de ne alaka dedim 2 saatlik yoldan geliyorsa bir misafir evdeyimdir. Neyse eşim olmoz oylo şoy no vor onohtor vorsok dedi. Sonra ben bi gün banyodan çıktım bornozla tam odaya geçecektim ki çıkırt diye kapı açıldı. İftara davetlileri 8 saat önceden geldiler haberimiz de yok bu arada gelecekklerinden. Eşim hızla beni banyoya itti. Sonra ben de ona dedim ki iyi ki bizi halvette görmediler çok şanslıyız. Morlardan kırmızılara geçiş yaptı yüzü. Taşınınca başka eve bir daha kimse anahtar diyemedi. Ve ben Allah a bir kez daha kaygılarımı sahnelediği için şükrettim.
Gece gece guldum oh iyi olmus esine ....

Kabul etmezki anahtar vende yok der 2 taneydi ikiside sizde der kapatır anahtar içeride kalınca pet sise kesip araya koyup açmıştık onu yapin der .. bu evde kalmaya devam edersem kapıyı sokup degistircem bıktım usandim yaaa tatilimiz başlamadan burnumdan geldi yemin ederim .. ne bitmez cileymis
o zaman çilingir ayarlayıp kilit de sıkıntı varmış hepten değiiştirdi dersin yeni anahtarıda o rüyasunda görür. ama çilingiri ayarlamak lazım geç kalınmış olabilir

Nişanlısı ne diye sizin evinizi merak etsinki tamam edilir ama ev sahibi varken gelip görür sizin evinizi ;) ayrıca eltiniz olucak sonuçta tabiki evinizi görücek :KK51: anahtar konusunda biz kimseye vermedik evimize taşınıncada hemen göbek değiştirdik siz neden değiştirmedinizde şimdi dert ediyorsunuz

Nişanlısı ne diye sizin evinizi merak etsinki tamam edilir ama ev sahibi varken gelip görür sizin evinizi :KK66: ayrıca eltiniz olucak sonuçta tabiki evinizi görücek :KK51: anahtar konusunda biz kimseye vermedik evimize taşınıncada hemen göbek değiştirdik siz neden değiştirmedinizde şimdi dert ediyorsunuz
Kv ile aynı binada yaşayınca dert bitmez ki şimdiden tatil burnumdan geldi ...

Anlatsam bile anlicak kimse yok artık evi havaya uçurmak istiyorum artık

Canim benim ya inan yasadiklarini bire bir yasiyorum (yasasim diyelim) ...
Ben de kv nin 2 kilit anahtari olmazken benim alt ve ust kilitlerim kendilerinde mevcuttu...
En sonunda kendi anahtarimi annemlerde biraktim...
Anahtarligindan da aldim anahtarlarimi kurtuldum :)
Tabi senin anahtar meydanda yok...
Kapinin tam girisine fare kapani yerlestirin birkac tane :sopa:
Madem onda anahtar yok fare kapanina kapilmaz ya :KK70:

Aslında bu evden kurtulmak istiyorum.bu kadının gelemicegi bir yere gitmek istiyorum ...

Su saatten sonra kilit degistiremezsiniz sanirim.sizde oda kapılarını kilitleyin varsa anahtar.esya bakmak ne yaaa.ne sacma.hemde evde siz yokkrn pehhhhh
Sen bize gel cehaletin kapıları sonuna kadar açıktır her zaman 60 yaşında insanlar utanmiyorlar ben napim daha yarın yolculuk yapicam ve hala uyku tutmadı . Esimle de anahtar konusunda kavga ettik zaten şimdiden herşey zehir oldu bana..

Kv ile aynı binada yaşayınca dert bitmez ki şimdiden tatil burnumdan geldi ...

Anlatsam bile anlicak kimse yok artık evi havaya uçurmak istiyorum artık
Herkes aynı şeyi söylüyor eşinde bu durumdan şikayetçiyse gider yarın göbek alır değiştirir 2dklık iş annesi görürse bozuldu der bitti gitti

Canim benim ya inan yasadiklarini bire bir yasiyorum (yasasim diyelim) ...
Ben de kv nin 2 kilit anahtari olmazken benim alt ve ust kilitlerim kendilerinde mevcuttu...
En sonunda kendi anahtarimi annemlerde biraktim...
Anahtarligindan da aldim anahtarlarimi kurtuldum :)
Tabi senin anahtar meydanda yok...
Kapinin tam girisine fare kapani yerlestirin birkac tane :sopa:
Madem onda anahtar yok fare kapanina kapilmaz ya :KK70:
Sakatlansin basima kalır o zaman ...

Insan bir seçiminde hata yaparsa gerisi çorap sokugu gibi gelir

Herkes aynı şeyi söylüyor eşinde bu durumdan şikayetçiyse gider yarın göbek alır değiştirir 2dklık iş annesi görürse bozuldu der bitti gitti
Derin dondurucu ve kasa bizde olduğu için yüzsüz gibi illaki anahtar ister o kadın bu konuyu daha önce acsaydim bilseydim kilit göbeği çok kolay çıkıyor hemen yapardım eşimin ruhu duymazdi

Derin dondurucu ve kasa bizde olduğu için yüzsüz gibi illaki anahtar ister o kadın bu konuyu daha önce acsaydim bilseydim kilit göbeği çok kolay çıkıyor hemen yapardım eşimin ruhu duymazdi
He eşinde annesine anahtar vermek istiyor o zaman işin zor yani ben olsam ister dolabı olsun ister başka birşeyi anahtar falan vermem çok istiyorlarsa evlerine alsınlar malları ama senin kocada pek iş yok demek

He eşinde annesine anahtar vermek istiyor o zaman işin zor yani ben olsam ister dolabı olsun ister başka birşeyi anahtar falan vermem çok istiyorlarsa evlerine alsınlar malları ama senin kocada pek iş yok demek
Annesi bana laf etti diye 2 aydır konuşmuyor daha fazla basim agrimasin diyor oda ikimizde bıktık valla

Back
X