Anahtar ???

Ozaman buyuk kocaman bir not yaz.bir cumleyle icini dök:KK48:... Amannn vala deymez bosver tatilinden esinden bozulma.. Yilda bir kere tatilin var.. Bak gunesin altindayim koydeyim ve sut dagitiyorum arife gunu :süslü::süslü::süslü:

Yani baskasinin evine izinsiz gitmek nasil bir yuzsuzluk ben anlamiyorum
Bi arkadas yazmis ya anahtari kilitte kirin donunce yaptirin ama kv deye soylemeyin ogrenirse kendi yaptirmaya kalkar iyilik olsun bahanesiyle yine cozemezsiniz
Suan birakin girsin ne hali varsa gorsun dondugunuzde iki anahtarida icerde birakip kapiyi cekin sonra cilingir cagirin basindan ayrilmayin anahtari kimseye vermezsiniz ama cilingir cagirana kadar kvdeniz anahtarla inerse sasirmayin kapin anahtari elinden
Bi huzur versinler yaaa keske tasinmak kolay olsa benim annemde hala cekiyor 2 erkek annesi olucam Allahim gelinlerim beni sevsin sevimsiz bir insan olmiyim yaa

o dolapları ve dondurucuyu evinizden çıkarın. evi olmasa anlayacağım ama gerek yok şuan sizde kalmasına. oda için başka bir plan yapın sığmıyor deyin . anında çıkarttırın. anahtarı içerde bırakıp kapıyı çekip çıkın tatile . çok yanlış aslında böyle şeyler . bir insan niye özelini korumak için bu yollara girişmek zorunda .

Valla ben olsam bendeki anahtarları gittiğim yerde denize, çöpe falan atardım evime döndüğümde de "aa anahtarları kaybetmişiz" deyip eşime hemen çilingir çağırıp göbeği değiştirmesini isterdim. Sonuçta anahtarı kaybetmişsin biri bulur evinize girer falan nolur nolur değiştirmek lazım kökten :D :D

Ozaman buyuk kocaman bir not yaz.bir cumleyle icini dök:KK48:... Amannn vala deymez bosver tatilinden esinden bozulma.. Yilda bir kere tatilin var.. Bak gunesin altindayim koydeyim ve sut dagitiyorum arife gunu :süslü::süslü::süslü:
Kufur etmekten başka hiç bisi icimden gelmiyor ... not yazarsamda kesin o olur ..

Yani baskasinin evine izinsiz gitmek nasil bir yuzsuzluk ben anlamiyorum
Bi arkadas yazmis ya anahtari kilitte kirin donunce yaptirin ama kv deye soylemeyin ogrenirse kendi yaptirmaya kalkar iyilik olsun bahanesiyle yine cozemezsiniz
Suan birakin girsin ne hali varsa gorsun dondugunuzde iki anahtarida icerde birakip kapiyi cekin sonra cilingir cagirin basindan ayrilmayin anahtari kimseye vermezsiniz ama cilingir cagirana kadar kvdeniz anahtarla inerse sasirmayin kapin anahtari elinden
Bi huzur versinler yaaa keske tasinmak kolay olsa benim annemde hala cekiyor 2 erkek annesi olucam Allahim gelinlerim beni sevsin sevimsiz bir insan olmiyim yaa
Allaha havale ediyorum mahremimi girdikleri an taş olurlar inşallah ...

o dolapları ve dondurucuyu evinizden çıkarın. evi olmasa anlayacağım ama gerek yok şuan sizde kalmasına. oda için başka bir plan yapın sığmıyor deyin . anında çıkarttırın. anahtarı içerde bırakıp kapıyı çekip çıkın tatile . çok yanlış aslında böyle şeyler . bir insan niye özelini korumak için bu yollara girişmek zorunda .
Dün den beri.kendimi yiyorum bu insanlar yüzünden ..

Valla ben olsam bendeki anahtarları gittiğim yerde denize, çöpe falan atardım evime döndüğümde de "aa anahtarları kaybetmişiz" deyip eşime hemen çilingir çağırıp göbeği değiştirmesini isterdim. Sonuçta anahtarı kaybetmişsin biri bulur evinize girer falan nolur nolur değiştirmek lazım kökten :KK70: :KK70:
Esimle bu konu yüzünden tartıştığımız için inanmaz bana ... Ben bu evden kurtulmak istiyorum o kadar pis insanlar ki eltim benim evime girdiği an 4 kızıyla yatak odama giriyorlar esyalarima bakıyorlar. . Nasıl böyle bir hata yapıp bu hayatı seçtim hala anlamıyorum.

1- anahtar göbeğini değiştirin.
2- kapnızın görünmeyen bir yerine bant yapıştıranilirsin. Kapı açılmışsa belli eder.
Kapıyı kapatırken kapıt sıkıştırabilirsin.
3 kürdan sıkıştırabilirsin.

Ya hu arkadasim oturmayin su kayinvalidenizin altina ustune yanina yoresine ya hu.. mecbur kaldik demeyin bana nolur,sartlar olgunlasmadan evlenmeyin.madem..
Sakin uslubumu saldirgan algilamayin,inanin sizin icin uzuluyorum..gonul rahatligiyla tatile bi gidemiyorsunuz su hale bak,yazik degil mi size ? Kayinvalidenin dolabinin bulundugu yere buyukce bir esya alip yer yok deyin,postalayin..ne arsizliktir bu ya rabbim :KK43:
+1
Buna ek olarak, ev sahibi ya da ayni aileden birkac kisinin oturduğu binalarda da oturulmamali
Meraklı kayinvalide ile esdeger çünkü
Ozaman tek bir care anahtari anahtarligin icinde kirmak.. Geldinizde yaptirirsiniz..
Valla masallah herkes ne guzel çözümler üretmiş :))))

+1
Buna ek olarak, ev sahibi ya da ayni aileden birkac kisinin oturduğu binalarda da oturulmamali
Meraklı kayinvalide ile esdeger çünkü

Valla masallah herkes ne guzel çözümler üretmiş :))))
Bende oyle dusunuyordumda bir arkadas benim yorumada ne yazmis biliyormusun okuyunca aaaaaa dedim :KK48:.. Neymis kv iyi niyetle olup degistire bilirmis oda cok mantikli gelmisti..:KK48:

Bende oyle dusunuyordumda bir arkadas benim yorumada ne yazmis biliyormusun okuyunca aaaaaa dedim :KK48:.. Neymis kv iyi niyetle olup degistire bilirmis oda cok mantikli gelmisti..:KK48:
evet sozde iyi niyet ama aslinda olay açık
Kapının acilmadigini ya da anahtarin kapinin arkasinda olduğunu nereden biliyor? Çünkü iceri girmeye calisti beceremedi
Ama erkek milleti iste ya anlamiyor bu inceliği ya da anasina toz konduramiyor

evet sozde iyi niyet ama aslinda olay açık
Kapının acilmadigini ya da anahtarin kapinin arkasinda olduğunu nereden biliyor? Çünkü iceri girmeye calisti beceremedi
Ama erkek milleti iste ya anlamiyor bu inceliği ya da anasina toz konduramiyor
Kondururlar mi hiç olur öyle şey ..

Bir bahane bulup kapının kilidini değiştirebilirsiniz.Mesela tatilde anahtarların 2'sini de kaybetmiş olun. Ki onda anahtar vardır. anahtarları kaybettik deyince "bende var" derse alırsınız ha demezse yine de değiştirin ki içiniz rahat olsun. Ama bütün bunlar bir yana açık ve net olarak sorabilirsiniz "bu kapının başka anahtarı var mı sizde" diye varsa da isteyebilirsiniz.sizden anahtar istendiğinde de veremem evime kimsenin girmesini istemiyorum dersiniz. Açık ve net konuşmak taraftarıyım.

Back
X