Arkadaşlar 1 yıldır aynı illeti çekiyorum asla bir iyileşme göremiyorum arada 2 hafta iyi oluyorum sonrası hep aynı durumdayım. 2 kere farklı doktora gittim. 2side bana çatlağın olduğunu söylediler. Makatımı kontrol edince dışarısında pek birsey gözükmüyor ama iç kısmım felaket şekilde geceli gündüzlü kaşınıyor. Tualete çıkarken kabızda olsam pek fazla acı hissetmiyorm ağrımda yok . Sadece kaşınıyorum. Mantar ilacı vermişti bir doktorum kremli ve hap şeklinde kullandım. Makatıma kremi sürünce ağlayasım geliyordu kaşınmam ve batmam 10 katına falan çıkıyordu onu bırakıp sadece bitkisel şeyler içip hapımı kullandım .kaşıntı hala devam ediyor başka doktora gittiğimde ise bana mantarımın olmadı çatlağım olduğunu söylüyor. Ama kaşıntım hiç bir türlü geçmiyor. Arada makat bölgem şişiyor ve batma gibi oluyor direkt sıcak suya oturmam gerekiyor ve beni bu çok rahatlıyor . Ama aksamı tekrar kaşıntım devam ediyor. Eziyet gibi hayatım mahvoldu bazen dışarı dahi çıkamıyorum. 1 yıl olucak psikolojim alt üst oldu sürekli bir kaşıntı batma hissiyatı var lütfen yardımcı olun benim gibi bu durumu yaşayıp tedavi olan varmı teşekkürler şimdiden
Son düzenleme: