• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anal ilişki sonrası

Vücudunuzun hiç mi kıymeti yok ya. Analdan ilişki sonra da ağızdan hap. Vajina üzülmüştür bak bir de o yolu deneyin. Bir hap daha içersin çerez niyetine.

Evet gece dua ederek yat ben de senin aklın icin dua edecegim insallah bulursun biraz
Elalemin bilmem neleri üç beş dakikalık zevk alacak diye, değer mi bunca acıya ve saçmalığa.Hamile kalırsan tarihe geçersin de,bu yaptığın çok tehlikeli haberin olsun.O duayı kendine et bence, bir de TC'ni yazsaydın yavrucuğum.

Konu=dötten hamile kalınır mıydı?😂
Eğer kalırsa madalya verelim buradaki çoğu kişi sabah akşam korunmasız deniyoruz aylarca yıllarca bu arkadaş tek atımda dötten kalırsa olay olur. Bak hır çıkar sana diyim 😂😂

Nick böyle eksik olmuş tc numaranı da yazman lazım

Eğer kalırsa madalya verelim buradaki çoğu kişi sabah akşam korunmasız deniyoruz aylarca yıllarca bu arkadaş tek atımda dötten kalırsa olay olur. Bak hır çıkar sana diyim 😂😂
Kız o hırı başta ben çıkartırım bir senedir uğraşıyoruz kız kalmış bir tarafımdan hamile kalır mıyım diyor😂

Sorduğun soru anal iliskinden sonra akan sıvıdan süphelenip hap alman mide bulantı vs yasayıp hamile kalip kalmayacaginimi ogrenmek yoksa anal iliskiden sonra agri yasamanin normal olup olmadiginimi sordun :/

merhaba belki anlatmam dogru degil ama korkuyorum artık 1 hafta önce anal ilişki yasamıstım korunmalı oldu fakat cıkardıgında ya benden anusten cıkan sıvı aktı ya da onun menisi ama akmadıgını söyledi bende yinede bi tane hap attım duzenli olmadı biliyorum ama cok kalp agrısı yaptı bende devam etmedim sonrasında 1 haftadır yogun karın agrısı ve kasık agrısı çekiyorum nadir midem bulanıyor ve 10 gundur adet olmadım bu surecte cok stresliydim cok agladım ve 1 aydırda ilac kullanıyorum surekli belki bu da etki etmis olabilir bilmiyorum sizden bilgi almak istedim sizce nedir bu
Anal ilişki ve hamilelik aklıma analdan giren spermler geldi yanlış yoldayız diyolar korkun boşuna

Back
X