Anal sex boşanma sebebi

• Konu Sahibi Konu Sahibi character
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
--------------------------------------------------------------------------------
Yarama parmak bastınız...
İlk zamanlarda hoşuma gitmedi,çok acı çektim ,yıllar önceydi, bazı sağlık problemleri yaşadım ve uzun süre uzak durdum,
şimdiki sevgilimle de istemediğim için baya direndim, ama yakınlarda çok zevk alacağıma söz verip ikna etti, gerçektende şimdi ben onan ister oldum,
Vajinal berberlik gibi sanırım, iyisi ve kötüsü olabiliyor,
Son zamanlarda cinsel hayatıma büyük bir heyecan ve hareket kattı ama bi yandan da geçmişteki sağlık problemlerini yaşamaktan korkuyorum...

evet boşanma sebbei olduğunu biliyordum
ve çok iyi bişeyyy yanii bu kannun

Ben bu erkekleri anlamıyorum anal sexten nasıl zevk alabiliyolar?
Çok afedersiniz ama cinsel organlarını oyle pis,boşaltımın oldugu yere sokmaktan ne gibi bi zevk alıyolar :oklava:

Ayrıca hem bayan hem de baylar için saglık açısından çok tehlikeli hem de benim yapan bi arkadasım soyledi acayip acıyomuş,oturamıyomuşsun bikaç gun...

kocaya bagarmak asaglamak ınsan ıcınde horlamak da bosanma sebebbı zaten.

evet biliyorum hatta eskiden böyle açık konuşmak ayıpmış mahkemeye çıkınca kadın ayakkabısını çıkarıp ters çevirirmiş.hakimte bunu anlarımış yani anal seks anlmına geldiğini ve boşarmış.böyle bi hikaye anlatır eskiler......

kızlar ben bir arap ülkesinde birkaç yıl yaşadım.orada bakire olmayan bir bayanın evlenmesi mümkün değil.eşi ölmüş ya da eşinden boşanmışsa evlenebiliyorlar ama bakire olmamaları affedilir şey değil oralarda.bazı erkekler eşi gerdek gecesi bakire çıkmayınca,ertesi gün mahkemeye gidip tek taraflı boşuyorlar eşlerini.daha saygılı olan bazıları ise bakire olmadığını anladığında hiç el sürmeden 5-6 ay karısıyla aynı evde yaşayıp sonra şiddetli geçimsizlikten boşuyorlar karılarını.en azından kadının tekrar evlenmesinin önünü açmak için.kısacası oralarda bekaret hala çok önemli bir tabu.ama sıcak iklim insanın kanını kaynatıyor tabii,kızların 2-3 tane flörtleri oluyor ve anal seks körfez bölgesinde çok yaygın.benim tanıdığım kuveytli,bahreynli kızların çoğu sevgilileriyle anal seks yapıyordu.çok iğrenç buldum ben bunu.ama kızlar açısından değil erkekler açısıdan.onun bunun kızkardeşiyle v.s bu şekilde ilişki kurup sonra da karısı bakire çıkmayınca kıyameti koparıyorlar.ya da karısı bakire ama kimbilir kaç erkekle bu şekilde beraber oldu.bir de biz türkleri müslüman saymıyoruz,çoğunuz oruç tutmuyor,kızlarınız plajlarda bikini,mayo falan giyiyor derlerdi.hadi ordan lenn..

Back
X