Anal sex boşanma sebebi

• Konu Sahibi Konu Sahibi character
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evt bosanma sebebı bu
benım bıu tanıdıgım anal ılıskıye esı zorlamıs ve tek celsede bosandı

malesef ki erkeklerimizin büyük bir bölümü yani yeni nesil çogunlukta.hep bu sekilde bi beklenti içindeler.samımı oldugum bir arkadasım erkek ark ısrarına dayanamayıp böle bişeye kalkışmış ve günlerce çok büyük acılar yasadı.allah kimseyi bölesi kötü ve igrenç birşeyle karşılastırmasın.:kızgın:

evet.. ya da kadın , hakime tek bir söz söylemeden ayakkabılarını çıkarıp ters çevirdiğinde hemen anlıyor ve tek celsede boşuyormuş.bunu erkeği elimizde tutmak için herşeye katlanmalıyız diye düşünen arkadaşlar fikir sahibi olsunlar diye yazdım:1closedeyes:

:1shok: :1shok: ya öyle saçmalık olurmu .
hakime ayakkabı çıkarıp ters çevirmek ha:bbo: :)))
benim bir teyzem vardı zihinsel engelli ve birine kızdığı zaman onu sussun diye ayakkabısını çıkarıp ters çevirirdi:))
rahmetli teyzemi getirdiniz aklıma.
bu vesile ile anmış olmuş teşekürler:1yes2:

benim bir teyzem vardı zihinsel engelli ve birine kızdığı zaman onu sussun diye ayakkabısını çıkarıp ters çevirirdi:))
[/QUOT

her ayakkabı ters çevirmek bu anlama gelmez..sanırım bu ayakkabı ters çevirme olayının boşanmak üzere hakim karşısına geçildiği zaman yapıldığını ve anlatılmak istenenin anal seksten rahatsız olmak olduğunu anlamışsınızdır.eğer bunu ısrarla başka türlü anlamak istiyorsanız ,espiri yapıldığını düşünüp gülerim:Roflol: konuları iyi anlayıp saptırmayalım lütfen..bu benim uydurmam olan bir şey değil..inanmıyorsanız iyice araştırın.emin olmadığım hiç bir şeyi laf olsun diye buraya yazmam.ki bu konudan haberdar olan başka arkadaşlar da var görüldüğü üzere..teyzenize Allah rahmet eylesin.saygılar.

[/QUOT

her ayakkabı ters çevirmek bu anlama gelmez..sanırım bu ayakkabı ters çevirme olayının boşanmak üzere hakim karşısına geçildiği zaman yapıldığını ve anlatılmak istenenin anal seksten rahatsız olmak olduğunu anlamışsınızdır.eğer bunu ısrarla başka türlü anlamak istiyorsanız ,espiri yapıldığını düşünüp gülerim:Roflol: konuları iyi anlayıp saptırmayalım lütfen..bu benim uydurmam olan bir şey değil..inanmıyorsanız iyice araştırın.emin olmadığım hiç bir şeyi laf olsun diye buraya yazmam.ki bu konudan haberdar olan başka arkadaşlar da var görüldüğü üzere..teyzenize Allah rahmet eylesin.saygılar.
kusura bakma arkadaşım konu ilgi alanıma girmeyince bilemiyorum bu konuda ne nedir:)
ayrıca bu konuda niye eksi puan verdin bana onuda anlamış değilim:)))

bende biliyorum bu konu tek celsede boşanma sebebi özelliklede ısrar varsa ama ben olsam ayakkabı falan değil hakime direk sölerdim :)))

character anal seksi bırak, normal seks bile kadın istemiyorsa tecavuz sayılır ve tecavuz de boşanma nedenidir heralde.

character anal seksi bırak, normal seks bile kadın istemiyorsa tecavuz sayılır ve tecavuz de boşanma nedenidir heralde.

:1yes2: evet canım.kadın istemiyorsa ve eşi zorla birlikte olmaya kalkıyorsa bu da tecavüz sayılıyor.ama bayanlarımızın çoğunun bundan haberleri yok.bu yüzden de bazı haklarının farkında değiller.:1no2:

hukuktaki bazı kurallar dini ve örfi kurallara göre de ayarlanıyor anal sex de bunlardan biri. dinimiz de anal sex kesinlikle yasak sebebi ise sağlığımıza etki etmesi yani belli bir yaştan sonra insan büyük çişini tutamıyor

arkadaşlar anal seksin kadının şikayeti üzerine boşanma davası konusu olduğunu ve tek celsede hakimin fazla sorgu sual etmeden boşanmayı gerçekleştirebilceğini biliyormuydunuz:uhm:

bence çok iyi bişi çünkü bir çok kadın bu duruma mağruz kalıyolar kocaları erkek arkadaşları tarafından mağruz bırakılıyolar.

evet bende duydum hatta bi tanıdığımın komşusu bu yüzden boşandı eşinden. iyi oluyo zorla olurmu bu. hatta zorlamayıncada olmaz gönül rızasıyla. resmen sapıklık.dinimizde günah olan bişey. düzgün yer yapmış allah ona değilmi ama:)))))))

bencede ne o öle ilkel zamanlardamı yaşıyoz hareketlerle anlaşalım oldu olacak ne var bunda katılıyorum meloşçum sana gayet medenice söylesin beni normal bulmadığım sex e zorluyor desinler

karsılıklı yapılan hersey kotudur bence.eslerı onlar hayat arkadasları ayıppp yaaa.bosasın valla hakım en ıyısı

Back
X