Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evt bosanma sebebı bu
benım bıu tanıdıgım anal ılıskıye esı zorlamıs ve tek celsede bosandı
kesinlikle katışıyorumBence evlilikte bile olsa zorla kadının rızası olmadan yapılan her türlü eylem boşanma sebebidir.
kesinlikle katışıyorum
evet.. ya da kadın , hakime tek bir söz söylemeden ayakkabılarını çıkarıp ters çevirdiğinde hemen anlıyor ve tek celsede boşuyormuş.bunu erkeği elimizde tutmak için herşeye katlanmalıyız diye düşünen arkadaşlar fikir sahibi olsunlar diye yazdım:1closedeyes:
:1shok: :1shok: ya öyle saçmalık olurmu .
hakime ayakkabı çıkarıp ters çevirmek ha:bbo: :)))
benim bir teyzem vardı zihinsel engelli ve birine kızdığı zaman onu sussun diye ayakkabısını çıkarıp ters çevirirdi:))
rahmetli teyzemi getirdiniz aklıma.
bu vesile ile anmış olmuş teşekürler:1yes2: [/QUOT
her ayakkabı ters çevirmek bu anlama gelmez..sanırım bu ayakkabı ters çevirme olayının boşanmak üzere hakim karşısına geçildiği zaman yapıldığını ve anlatılmak istenenin anal seksten rahatsız olmak olduğunu anlamışsınızdır.eğer bunu ısrarla başka türlü anlamak istiyorsanız ,espiri yapıldığını düşünüp gülerim:Roflol: konuları iyi anlayıp saptırmayalım lütfen..bu benim uydurmam olan bir şey değil..inanmıyorsanız iyice araştırın.emin olmadığım hiç bir şeyi laf olsun diye buraya yazmam.ki bu konudan haberdar olan başka arkadaşlar da var görüldüğü üzere..teyzenize Allah rahmet eylesin.saygılar.
kusura bakma arkadaşım konu ilgi alanıma girmeyince bilemiyorum bu konuda ne nedir:):1shok: :1shok: ya öyle saçmalık olurmu .
hakime ayakkabı çıkarıp ters çevirmek ha:bbo: :)))
benim bir teyzem vardı zihinsel engelli ve birine kızdığı zaman onu sussun diye ayakkabısını çıkarıp ters çevirirdi:))
rahmetli teyzemi getirdiniz aklıma.
bu vesile ile anmış olmuş teşekürler:1yes2: [/QUOT
her ayakkabı ters çevirmek bu anlama gelmez..sanırım bu ayakkabı ters çevirme olayının boşanmak üzere hakim karşısına geçildiği zaman yapıldığını ve anlatılmak istenenin anal seksten rahatsız olmak olduğunu anlamışsınızdır.eğer bunu ısrarla başka türlü anlamak istiyorsanız ,espiri yapıldığını düşünüp gülerim:Roflol: konuları iyi anlayıp saptırmayalım lütfen..bu benim uydurmam olan bir şey değil..inanmıyorsanız iyice araştırın.emin olmadığım hiç bir şeyi laf olsun diye buraya yazmam.ki bu konudan haberdar olan başka arkadaşlar da var görüldüğü üzere..teyzenize Allah rahmet eylesin.saygılar.
ayrıca bu konuda niye eksi puan verdin bana onuda anlamış değilim:)))
kusura bakma arkadaşım konu ilgi alanıma girmeyince bilemiyorum bu konuda ne nedir:)
ayrıca bu konuda niye eksi puan verdin bana onuda anlamış değilim:)))
ben size eksi puan vermedim.hatta size hiç puan vermedim şimdiye dek..ne alaka:sm_confused:
siz bana vermiştiniz puan..eksi yönde...ok
character anal seksi bırak, normal seks bile kadın istemiyorsa tecavuz sayılır ve tecavuz de boşanma nedenidir heralde.
arkadaşlar anal seksin kadının şikayeti üzerine boşanma davası konusu olduğunu ve tek celsede hakimin fazla sorgu sual etmeden boşanmayı gerçekleştirebilceğini biliyormuydunuz:uhm: