C
character
Ziyaretçi
- Konu Sahibi character
herkes açıkça söyleyebilir mi ama bunu:çok üzgünüm:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ηịqђ†dεvịГ22;372537 .!.:iyide bunu mahkemeye nasıl kanıtlayacan![]()
KANITLAMANA GEREK YOK BUNU SÖYLEDİĞİN AN BOŞUYORLAR ZATEN. BUNU YAPMAYAN Bİ ERKEĞE KARISI NEDEN DURUP DURURKEN YAPTI DESİN CANIM BENİM:)))
Bunu evli bayanların çoğu biliyordur sanırım ki ben annemler konuşurken duyumuştum liseye gidiyordum o zamanlar...
Arkadaşlarımızın cogunun dedigi gibi sadece anal seks değil, rıza dışı yapılan cinsel istismarın her türlüsü boşanma sebebidir.
Ayrıca yalnızca boşanma sebebi değil,TÜrk Ceza Kanunu madde 102'ye göre de suçtur..Cezası da öyle pek hafif değil, yeter ki şikayet edebilin...
Madde 102- (1) Cinsel davranışlarla bir kimsenin vücut dokunulmazlığını ihlal eden kişi, mağdurun şikayeti üzerine, iki yıldan yedi yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.
(2) Fiilin vücuda organ veya sair bir cisim sokulması suretiyle işlenmesi durumunda, yedi yıldan oniki yıla kadar hapis cezasına hükmolunur. Bu fiilin eşe karşı işlenmesi halinde, soruşturma ve kovuşturmanın yapılması mağdurun şikayetine bağlıdır.
hukuk öğrenimi gören bir arkadaşın da bu olayı tasdik etmesi sanırım bu konunun ne derecede ciddi olduğunu daha iyi göstermiştir.teşekkürler imperium:çiçek:
estagfurullah yeter ki bilinçlenebilelim, istismara ugrayan hemcinslerimize yardım edebilelimyerimseniben