- 17 Ağustos 2023
- 8.479
- 28.920
- 468
- Konu Sahibi immerwiederda
-
Aynen öyle sonra kafani dağlara taṣlara vursan eski popo bagirsak geri dönmüyorAtalarımızın dediği gibi zaman kötüşaka bir yana fantezi peşinde koşmak için sağlığını riske atmak çok salakça.
Insan cırcır olunca bile nasıl ızdırap, tövbeler olsun...Aynen öyle sonra kafani dağlara taṣlara vursan eski popo bagirsak geri dönmüyor
Aynen haklisin en çokta ben hamilelikde ishal falan olunca Allahim çocuk duşuyo galiba triplerine giriyorum o anlik sanci agridan.Insan cırcır olunca bile nasıl ızdırap, tövbeler olsun...
Konu sahibi genç, muhtemelen tecrübesiz ve fazlaca cesur. Insallah az buçuk beyni çalışan erkekler ile birlikte olur. Zevkini Partnerinin sağlığına tercih eden erkeklerde beyin olduğunu sanmıyorum.
Sonunda doğru düzgün cevap yazan biri. Çok teşekkür ederim.Sevgili konu sahibi;
Zevk almanız yadırganmış fakat aksine çok normal çünkü g noktası dediğimiz şey aslında bir nokta değil, ucu klitoris olan ve içeriyi saran bir yapı dolayısıyla anüsten yine o noktaya daha yoğun baskı olduğu için yeterince rahatsanız, kendinizi sıkmıyorsanız zevk alırsınız. Acı ise başlangıçta belki bir sızı olabilir ama bir dakika içinde geçer. Zararlı olduğu doğru. Çok sık tekrarlamamak gerekiyor. Bana kalırsa belki iki yılda bir kere belki… Nadir yapılacak fantezilerden bence. Ayrıca dikkatli olmak gerek. Herkesle de yapılacak bir iş değil. Karşı tarafın sabırlı ve hassas şekilde sizi beklemesi ve sizin yönlendirmenizi dinleyeceğinden emin olduğunuz güvenilir biri olmalı. Lavman konusu ise bir efsane. Eğer düzenli bir bağırsak floranız varsa dışkılamanız normal ve düzenliyse bir gece önce yemek yemeyi kesmeniz yeterli lavmana gerek yok. Koku veya dışkı bulaşması yaşamazsınız. Kondom ve kayganlaştırıcı gibi önlemlerden bahsetmiyorum bile. yine de vajinal ve klitoral orgazma yönelmenizi tavsiye ederim.
Bende merak ettim şimdi başlığı kendine mi sokmuşlar acabaKonuyu atar mısın bana :)
Ben de öyle birsey hayal ettimBende merak ettim şimdi başlığı kendine mi sokmuşlar acabaaklıma herşey geliyor
Bi araştırayım cidden merak ettimBen de öyle birsey hayal ettimcikmadiysa acile filan mı gittiler
Bulursan ben burda bekliyor olacağımBi araştırayım cidden merak ettim
Duş başlığını ćıkarıp hortumla g*tünü temizliyormuş sanırım saçma bi konu hepsini okumadım anladığımı g*telrine sokmadıkları bi hortum kalmıştı onuda yapmışlarBulursan ben burda bekliyor olacağım
Bulursan ben burda bekliyor olacağım
Duş başlığını ćıkarıp hortumla g*tünü temizliyormuş sanırım saçma bi konu hepsini okumadım anladığımı g*telrine sokmadıkları bi hortum kalmıştı onuda yapmışlar
Hepsini okumadım bilmiyordumÜye bundan dolayı siteden gitti. Bir sürü olaylar oldu. O yüzden ben artık ima dahi etmiyorum
Ayyy cidden ne yapacaklarını şaşırmışlar nasıl bir hedonizm yaşıyorlar bunlarDuş başlığını ćıkarıp hortumla g*tünü temizliyormuş sanırım saçma bi konu hepsini okumadım anladığımı g*telrine sokmadıkları bi hortum kalmıştı onuda yapmışlar
Ayy tahmin edebiliyorum bir kaç yıl yoktum aslında on yıllık üyeyimÜye bundan dolayı siteden gitti. Bir sürü olaylar oldu. O yüzden ben artık ima dahi etmiyorum
Ben söyleyim hemen.Bu soruya cok uygun bi cevabim var. Herkesin bildigi, kk efsanesi bir yontem ama soyleyemiyorum
Herşeyin bir ilk'i olduğu doğru.kızlar özür dilerim ama anal ilişki, afedersiniz kaka yapmakla aynı hissi veriyor
ve girişlerde insanın canı yanıyor
bundan zevk alanlar nasıl alıyor bende bunu anlayabilmiş değilim
2 kere falan denedim benim hoşuma gitmedi
Dini açıyı kendinize saklasanız sitede yasakta hani?Sabah sabah daha kahvaltı yapmamıştım ama.
Yani kendi tercihiniz ama dini açıdan sağlık açısından bence araştırın derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?