- 12 Ağustos 2021
- 574
- 629
- 18
- Konu Sahibi sade_ kahv
-
Keşke öyle olabilse yaa, çok sevinirim, kaç gündür uğraşıyorum, doğum yaptığım hastane, takipli hastaneden alın dedi, takipli hastanem de doğum yaptiginiz yerden alın diyor . 170 i aricam ama doğru anladınız dimi, analık iznini gösterir belge gerek bana, doğum belgemi verdiler sadeceHastaneden raporunuzu mu almadiniz yani?
170i ararsaniz yardimci olurlar. E nabiza da yansiyor raporlar. Ordan bakmayi da deneyebilirsiniz.
Keşke öyle olabilse yaa, çok sevinirim, kaç gündür uğraşıyorum, doğum yaptığım hastane, takipli hastaneden alın dedi, takipli hastanem de doğum yaptiginiz yerden alın diyor . 170 i aricam ama doğru anladınız dimi, analık iznini gösterir belge gerek bana, doğum belgemi verdiler sadece
Sormayın , SGK yi dahi aradım, başka hastane rapor odasıni aradım, kimseden tatmin edici bilgi alamadım, 170 i çok bekledim ulaşamadım, müsait zamanda daha çok beklicem, teşekkürlerHmm sizin konu biraz farkliymis. Ama siz yine de 170i arayin, en dogru bilgiyi ordan alirsiniz. Dogum belgem var, ancak bana iki kurum da rapor vermedi nasil bir yol izleyecegim dersiniz en azindan.
Doğum yaptığım hastane deki sekreterlik, takipli hastaneden alınacak demiş, yanlış demek ki ve mantıksız evet, haftaya gidicez, verirler inşaallahvDogum yaptiginiz hastahaneden alacaksiniz takipli hastahane vermez.
Dogum kayitlarina bakacaklar, dogum oncesi raporunuza bakacaklar ve gunu tamamlayacaklar.
Ztn sistem otomatik atiyor ama olay dogumun gerceklestigi hastahanede bitecek
Doğum yaptığım hastane deki sekreterlik, takipli hastaneden alınacak demiş, yanlış demek ki ve mantıksız evet, haftaya gidicez, verirler inşaallahacilden giriş yapmıştık, farketmez sanırım, ve ben 32 de çalışır aldım,37 de çalışamaz almadım, onla ilgili sorun olmaz değil mi?
Doğum belgesinde yazıyor doğumdan önce iki ay doğumdan sonra iki ay izin oluyor doğum 40 haftadan önce olursa doğum doğum sonrası iki ay izne ekleniyor zaten kurum doğum belgesi isteyecektir orda yazar32 ncı haftada çalışabilir aldım , ne zaman ise başlayacağımı gösterir belge gerekli , onu hastaneden almamıştım, ise başlayacağım nasıl bilicem? Kamuda çalışıyorum (analık izin bitiş tarihi gerekli) başına gelen var mı ?
Doğum yaptığım hastane deki sekreterlik, takipli hastaneden alınacak demiş, yanlış demek ki ve mantıksız evet, haftaya gidicez, verirler inşaallahacilden giriş yapmıştık, farketmez sanırım, ve ben 32 de çalışır aldım,37 de çalışamaz almadım, onla ilgili sorun olmaz değil mi?
Ama şu tarihe kadar çalışabilir diyor ya, o tarihten sonra çalışmam zaten yasak, çalıştığımı nereden bilecekler çünkü işten ayrildigim zaman senelik izin bile olsa ayrılışimi sisteme giriyorlar, üzüldüm ya inşaallah halledebilirimOlabilir ne zmn izne ciktiginizi nerden bilecekler o belge lazim gun gun hesaplaniyor
O yuzden vermemis olabilirler takipli hastahanenin evragi gerekli
Ama geri tarihli evrak olusturulmaz
Nasil cozulur bilmiyorum
Dogum oncesi sonrasi toplam 16 hafta hesaplanacak hepsi gerekli
Ayrica haftaya gitmeyin tarih gectikce aleyhinize isler hemen bugun acil gorusun ne kdr erken o kdr iyi
Doğum belgesi aldim da benim demek istediğim analık belgesiŞöyle ki 32.haftada aldığınız raporu kurumunuza vermişsinizdir. Doğum belgesini de veriyorsunuz onlar hesaplayıp sisteme giriyor.doğum belgesi de e devletten alınıyor sanırım. Biz öyle yapmıştık. Ama eşim ilgilendiği için doğum belgesini nerden aldı tam bilemiyorum. Hastaneden vermedikleri kesin de...
Çok üzüldüm ya şuan ne diyecegimi bilemiyorumSiz muhtemelen dogum sonrasi 2 ay icin rapor alabileceksiniz ama bir an once gidin
Dogum oncesini artik hesaplayamazlar ve sisteme giremezler dogum yaptiginiz tarih isten ayrildiginiz tarihte aldiginiz rapor ile belirlenecekti
Ben yillarca ilgili birimde calistim hatta benzer problem oldu bir personelin getirdigi evraklar ile yaklasik 3 hafta yandi kurum getirdigi evraklardaki tarihleri kabul etti.
Ama şu tarihe kadar çalışabilir diyor ya, o tarihten sonra çalışmam zaten yasak, çalıştığımı nereden bilecekler çünkü işten ayrildigim zaman senelik izin bile olsa ayrılışimi sisteme giriyorlar, üzüldüm ya inşaallah halledebilirim
Aglicam valla çok üzüldüm yaa, günlerim göz göre göre nasıl gider yaHayir bu kurumla alakali degil
Son gune kadar calisip calismadiginiz belli degil, dogum belli degilse kac gun ekleyeceklerini bilemezler. Dogum sonrasi 2 ay garanti ama dogum oncesi 2 ay mi? Kac gun calistiniz bunlar hepsi birbirini takip eden tamamlayan evraklar
Dogum belgesi degil sizin analik izni raporu karisik kim nasil halleder bilmiyorum
Aglicam valla çok üzüldüm yaa, günlerim göz göre göre nasıl gider yaçok kötü oldum şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?