Analık izni hakkında?

sade_ kahv

Zzz...
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2021
574
629
18
32 ncı haftada çalışabilir aldım , ne zaman ise başlayacağımı gösterir belge gerekli , onu hastaneden almamıştım, ise başlayacağım nasıl bilicem? Kamuda çalışıyorum (analık izin bitiş tarihi gerekli) başına gelen var mı ?

Hastaneden raporunuzu mu almadiniz yani?
170i ararsaniz yardimci olurlar. E nabiza da yansiyor raporlar. Ordan bakmayi da deneyebilirsiniz.

Hastaneden raporunuzu mu almadiniz yani?
170i ararsaniz yardimci olurlar. E nabiza da yansiyor raporlar. Ordan bakmayi da deneyebilirsiniz.
Keşke öyle olabilse yaa, çok sevinirim, kaç gündür uğraşıyorum, doğum yaptığım hastane, takipli hastaneden alın dedi, takipli hastanem de doğum yaptiginiz yerden alın diyor . 170 i aricam ama doğru anladınız dimi, analık iznini gösterir belge gerek bana, doğum belgemi verdiler sadece

Hmm sizin konu biraz farkliymis. Ama siz yine de 170i arayin, en dogru bilgiyi ordan alirsiniz. Dogum belgem var, ancak bana iki kurum da rapor vermedi nasil bir yol izleyecegim dersiniz en azindan.

Hmm sizin konu biraz farkliymis. Ama siz yine de 170i arayin, en dogru bilgiyi ordan alirsiniz. Dogum belgem var, ancak bana iki kurum da rapor vermedi nasil bir yol izleyecegim dersiniz en azindan.
Sormayın , SGK yi dahi aradım, başka hastane rapor odasıni aradım, kimseden tatmin edici bilgi alamadım, 170 i çok bekledim ulaşamadım, müsait zamanda daha çok beklicem, teşekkürler

Dogum yaptiginiz hastahaneden alacaksiniz takipli hastahane vermez.
Dogum kayitlarina bakacaklar, dogum oncesi raporunuza bakacaklar ve gunu tamamlayacaklar.
Ztn sistem otomatik atiyor ama olay dogumun gerceklestigi hastahanede bitecek

vDogum yaptiginiz hastahaneden alacaksiniz takipli hastahane vermez.
Dogum kayitlarina bakacaklar, dogum oncesi raporunuza bakacaklar ve gunu tamamlayacaklar.
Ztn sistem otomatik atiyor ama olay dogumun gerceklestigi hastahanede bitecek
Doğum yaptığım hastane deki sekreterlik, takipli hastaneden alınacak demiş, yanlış demek ki ve mantıksız evet, haftaya gidicez, verirler inşaallah acilden giriş yapmıştık, farketmez sanırım, ve ben 32 de çalışır aldım,37 de çalışamaz almadım, onla ilgili sorun olmaz değil mi?

Olabilir ne zmn izne ciktiginizi nerden bilecekler o belge lazim gun gun hesaplaniyor
O yuzden vermemis olabilirler takipli hastahanenin evragi gerekli
Ama geri tarihli evrak olusturulmaz
Nasil cozulur bilmiyorum
Dogum oncesi sonrasi toplam 16 hafta hesaplanacak hepsi gerekli
Ayrica haftaya gitmeyin tarih gectikce aleyhinize isler hemen bugun acil gorusun ne kdr erken o kdr iyi

Şöyle ki 32.haftada aldığınız raporu kurumunuza vermişsinizdir. Doğum belgesini de veriyorsunuz onlar hesaplayıp sisteme giriyor.doğum belgesi de e devletten alınıyor sanırım. Biz öyle yapmıştık. Ama eşim ilgilendiği için doğum belgesini nerden aldı tam bilemiyorum. Hastaneden vermedikleri kesin de...

Doğum belgesinde yazıyor doğumdan önce iki ay doğumdan sonra iki ay izin oluyor doğum 40 haftadan önce olursa doğum doğum sonrası iki ay izne ekleniyor zaten kurum doğum belgesi isteyecektir orda yazar

Siz muhtemelen dogum sonrasi 2 ay icin rapor alabileceksiniz ama bir an once gidin
Dogum oncesini artik hesaplayamazlar ve sisteme giremezler dogum yaptiginiz tarih isten ayrildiginiz tarihte aldiginiz rapor ile belirlenecekti
Ben yillarca ilgili birimde calistim hatta benzer problem oldu bir personelin getirdigi evraklar ile yaklasik 3 hafta yandi kurum getirdigi evraklardaki tarihleri kabul etti.

Ama şu tarihe kadar çalışabilir diyor ya, o tarihten sonra çalışmam zaten yasak, çalıştığımı nereden bilecekler çünkü işten ayrildigim zaman senelik izin bile olsa ayrılışimi sisteme giriyorlar, üzüldüm ya inşaallah halledebilirim

Doğum belgesi aldim da benim demek istediğim analık belgesi

Çok üzüldüm ya şuan ne diyecegimi bilemiyorum

Hayir bu kurumla alakali degil
Son gune kadar calisip calismadiginiz belli degil, dogum belli degilse kac gun ekleyeceklerini bilemezler. Dogum sonrasi 2 ay garanti ama dogum oncesi 2 ay mi? Kac gun calistiniz bunlar hepsi birbirini takip eden tamamlayan evraklar
Dogum belgesi degil sizin analik izni raporu karisik kim nasil halleder bilmiyorum

Ornegin 37 demi 36+2demi izne ciktiniz takipli hastahane bugunu netlestirmeliydi 38de mi 39+2 demi 40+1 demi dogum oldu bu evrak gerek uzerine de 2 ay ekleniyor
Hepsini 16 haftaya tamamlayacaklar
Takipli hastahaneye gonderme sebepleri bu
Gidin gorusun
Bizim arkadasimiz erken dogum yapti tam zorunlu izne ciktigi zamandi, ozel muayneydi doktoru yonlendirmemis. Sonrasinda kurum resmi olanlari kabul etti obur turlu idari izin olmaliydi
Kurum sgk sayfasinda gordugu tarihe gore islem yapiyor olmadi kurumla gorusun.
Siz bilemezsiniz doktor yonlendirmeliydi.

Aglicam valla çok üzüldüm yaa, günlerim göz göre göre nasıl gider ya çok kötü oldum şimdi

Aglicam valla çok üzüldüm yaa, günlerim göz göre göre nasıl gider ya çok kötü oldum şimdi

Bu sizin sucunuz degil hastahaneye gidip gorusun sert cikin hastane yonlendirmeliydi en kotu rapor verirler kuruma teslim edersiniz telafi etmek zorundalar

Mesela kardesimde once 37ye kdr calisir aldi sonra hastahanede yatti ek rapor verilmedi calisir raporu bozuldu doktor yatisi olan birine calisir verilmez dedi izni basladi. O tarihe gore dogum sonrasina ilave edildi.
Hastahane bunlari nasil bilmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…