Ara oldu ama bayağı. Şimdi bende ne var bilmiyorum. İnanın tüm arkadaşlarıma kendimi ikinci plana atarım. Az kazanma rağmen kendim yemem onlara yedirirdim, borçsa borç verirdim seneler sonra borcumu anca aldığım arkadaşım bile oldu. Yani iyi kazanmiyorum ama birikimi bile verdiğim oldu. Biraz salak biriyim ama salak olduğumu bile o an anlamıyorum, bir on sene geçiyor diyorum aaa bunda aptallık etmişim. Param yok, parası olana borç veriyorum ama yine de etrafda arkadaş kalmadı. Benim sorunum ne , yani kardeşin kardeşe yapmayacağı fedakarlıkları yaptım ama niye benim arkadaşlarım arkadaş degiller. Yukarıdaki arkadaş da tatile gitti bir hafta beni aramadı

tatil bitti baktm aramış. Çok var benim böyle işte malımı mülkünü verdiğim, saatlerce dert dinlediğim ama hepsi evlenince tumuylen çıkardılar beni
O yüzden şimdi isyerinde var ,beni çağırıyorlar gitmiyorum. Böyle de yalnız kalıyorum işte.

Ne sevgili,ne koca,ne arkadaş, ne aile. Vallaha inanın kötü biri değilim. Valla hatta dedim ya benim hatam bir şeyleri çok geç cozmeme. Cidden 10 sene geçiyor bir olayı anlıyorum yani safim. Ama yine de ne yapsam insanlara yaranamiyorum galiba.