Anana güvenmedeki ana benim anam mı okuyor

tugsem_10

Minik dünyam...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2014
9.200
4.789
198
Kizlar yeni doğum 6 nisanda yaptim sezeryank hala hastanedeyim yanimda refakatçi kalabilecek tek kendi annem vardi islerim vardi dedi annem kardesimin eşyasını hazirlayacakmis.ve yarın gelicem dedi onun yerine başımda duran esimin arkadaşının eşi şok olduk.herkes gidip gelicem olarak anladı annemi o da hiç belirti vermeyip arkadaşın esine refakatciligi kitledi.annemle tartıştım.kardesim telden arkadan boşver ya deyip durdu eşim ve ben cok kizgin ve üzgünüz hadi kalmaya niyeti yoksa bastan söylerdi çözüm arardık.kardesim ve annemden nefret ettim.sonuçta keyfime cagirmiyorum bi kac aksam sonra zaten eve yollarlar

Boşverin. Eşiniz de anlayışliysa eğer kimseye ihtiyacınız yok. Üzülmeyin ki sütünüze etkisi olmasın. İnsanlar böyle anne ya da baba olması birseyi değiştirmiyor. Kimseden birşey ummayın ki üzülmeyesiniz. Bebeginize odaklanin. Gelip de herşeye karışsa daha zor inanın ki.

Geçmiş olsun Allah anali babalı büyütsün kuzunu. Annen hep ilgisiz miydi yoksa ilk kez mi böyle birşey yaptı?

Bu dönemde yaşananlar unutulmuyor.
Bir tas çorba gelse de hazır gelse diye düşünüyorsun, bebek bakımı için internetten videoları izlemeye çalışıyorsun.
Kim olduğu önemli değil size destek olabilecek birileri bir süre sizde kalsın...
Annenize kızmakta çok haklısınız. Bırakın bir süre aramayın bu konuda.
Erkek anneleri oğullarını bırakamıyor bir türlü. Anneniz de onlardan galiba

Bu dönemde tek kalırsanız her dönemde başarılı olursunuz zaten. Ben hayatı hep yalnız kalınmış gibi yaşamaktan yanayım. Her seferinde daha güçlü kalkarsınız, daha özgüvenli olursunuz. Eşiniz neden kalamıyor, onu anlamadım. İşten izin alamıyor mu?

Şu an sinirlenmem normal ama bebeğin için sakin kal. Cok haklisin. Bebeğim 9 aylık oldu ben ne anneme ne kv olan sinirim hala geçmedi hala tavirliyim hala laf söylüyorum. Hoş bir durum olmuyor inan. 2.bebegimde rabbim nasip ederse insallah hamile oldugumu bile soylemeyecegim. Ayri sehirdeyiz gelip gitmezler. Parasiyla hastabakici tutacağım kimseyi cagirmayacagim

Kardeşine ne aşyası hazırlanacak
Kendisi hazırlayamayacak kadar ne olabilir ki
Aslında böyle durumlar için hastane de hasta bakmayı bilen birkaç günlük tutabileceğimiz bakıcılar olsa keşke
Yaşını başını almış insanlar için hem çok yorucu hemde herkesin harcı değil bence hasta,lohusa, bebek bakmak

Herkes anne olamıyor ne yazikki evladinin zor gününde olcak is degil

Kimseye ihtiyacın Yok boşuna üzülme herşeyin üstesinden gelirsin

Normal doğumu bilmiyorum ama sezeryan sonrasi cok zor oluyor.
Allah ailenize vicdan versin
O halde hem kendinizle hem bebeginizle nasil ilgileneceksiniz.
Üzüldüm size, Allah yardim etsin.gule gule büyütün

Başlığı ve içeriği narkozun etkisindeyken yazmış gibisin karışık olmuş.

Ama bosver canını sıkma sütün kesilir hayırlı uğurlu olsun.

ya sinirim bozuldu gülüyorum şu anda..
yanındaki koltukta otururken suyun boşaldığında ki tam bir göl olduğunda her yer, eşinle sen apar topar hazırlanıp hastaneye gitmeye çalışırken bende geleyim mi gerek var mı diye sormamış..
doğuma gelmiş kadın bulmuşta buluyosun:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…