BAŞLIK (10defa okudum yıne anlamadım) bi sezeryan da başlığa uygulanmış
Anana bile güvenmeyeceksin sözündeki ana, benim annem mi oluyor? Demiş.BAŞLIK (10defa okudum yıne anlamadım) bi sezeryan da başlığa uygulanmış
Herkes anne olamıyor ne yazikki evladinin zor gününde olcak is degilKizlar yeni doğum 6 nisanda yaptim sezeryank hala hastanedeyim yanimda refakatçi kalabilecek tek kendi annem vardi islerim vardi dedi annem kardesimin eşyasını hazirlayacakmis.ve yarın gelicem dedi onun yerine başımda duran esimin arkadaşının eşi şok olduk.herkes gidip gelicem olarak anladı annemi o da hiç belirti vermeyip arkadaşın esine refakatciligi kitledi.annemle tartıştım.kardesim telden arkadan boşver ya deyip durdu eşim ve ben cok kizgin ve üzgünüz hadi kalmaya niyeti yoksa bastan söylerdi çözüm arardık.kardesim ve annemden nefret ettim.sonuçta keyfime cagirmiyorum bi kac aksam sonra zaten eve yollarlar
Kizlar yeni doğum 6 nisanda yaptim sezeryank hala hastanedeyim yanimda refakatçi kalabilecek tek kendi annem vardi islerim vardi dedi annem kardesimin eşyasını hazirlayacakmis.ve yarın gelicem dedi onun yerine başımda duran esimin arkadaşının eşi şok olduk.herkes gidip gelicem olarak anladı annemi o da hiç belirti vermeyip arkadaşın esine refakatciligi kitledi.annemle tartıştım.kardesim telden arkadan boşver ya deyip durdu eşim ve ben cok kizgin ve üzgünüz hadi kalmaya niyeti yoksa bastan söylerdi çözüm arardık.kardesim ve annemden nefret ettim.sonuçta keyfime cagirmiyorum bi kac aksam sonra zaten eve yollarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?