ya sinirim bozuldu gülüyorum şu anda..
yanındaki koltukta otururken suyun boşaldığında ki tam bir göl olduğunda her yer, eşinle sen apar topar hazırlanıp hastaneye gitmeye çalışırken bende geleyim mi gerek var mı diye sormamış..
doğuma gelmiş kadın bulmuşta buluyosun:))
Ki
Kim kaldı geceye yanında
Bende dogum yapacagim annem gelecek ama hep sikayet edecek biliyrm cunku ilk dogumda da oyleydi halbuki onu rahat etmesi icin bende esimde elimden gelen herseyi herzaman yapariz ne bir laf dokundurmuslugum vardir ne de baska birsey ama boyle gelince hemen eve gotmek istiyoru kardeslerim var onlari bahane ediyor yok onlar yalniz kalamaz fln bir suru laf en kucik.kardesim 30 yasinda ne biliyim ya sizi cok iyi anliyrm her anne bir degil yani benimkide siz gibi kalmak istemez hemen gider oyuzden bu dogumda hic beklentiye girmiyorum gelmesede olur hatta bazen diyrm ki keske kendi gelmeden sadece eşim yanimdayken dogum olsa bitsede kimseyle muhattap olmasamKizlar yeni doğum 6 nisanda yaptim sezeryank hala hastanedeyim yanimda refakatçi kalabilecek tek kendi annem vardi islerim vardi dedi annem kardesimin eşyasını hazirlayacakmis.ve yarın gelicem dedi onun yerine başımda duran esimin arkadaşının eşi şok olduk.herkes gidip gelicem olarak anladı annemi o da hiç belirti vermeyip arkadaşın esine refakatciligi kitledi.annemle tartıştım.kardesim telden arkadan boşver ya deyip durdu eşim ve ben cok kizgin ve üzgünüz hadi kalmaya niyeti yoksa bastan söylerdi çözüm arardık.kardesim ve annemden nefret ettim.sonuçta keyfime cagirmiyorum bi kac aksam sonra zaten eve yollarlar
Uyumaya zaman buldu yaniannem kaldı.
eşim anne doğuma gidiyoruz gel tabi dedi.
fosur fosur uyudu:)
Aslında hastanede hasta bakıcı personeller var. İnanın o şartlarda çok iyi bakılıyorKardeşine ne aşyası hazırlanacak
Kendisi hazırlayamayacak kadar ne olabilir ki
Aslında böyle durumlar için hastane de hasta bakmayı bilen birkaç günlük tutabileceğimiz bakıcılar olsa keşke
Yaşını başını almış insanlar için hem çok yorucu hemde herkesin harcı değil bence hasta,lohusa, bebek bakmak
allah hayırlı akrabalar versin. Kayinvalidem çalıştığı icin ben annemle daha rahat hissettiğim icin annemin peşinde isim acikcasi.çalışan birbayanim. Daha analik iznim 9 nisandi ona gelmeden supriz yaptı kizim.su sezeryanda da ilk 3 gün önemli bi üçgün dayanamadı kardeşimin derdine düştü.ben yarım insanken.hani en baştan gelmicem dese bi nebze çare arar insan.34. Haftada ise hastaneye yattim çıktım kendisi hep kaynanalar bekliyor dedi. kaynanalarin gelinleri de ev hanımı benden 10-12 ufak insanlar.Kuzular benimde başlık ilgimi çekti girdim resmen şok oldum. Allah yardımcınız olsun rabbim yavrularınıza sağlık size güç versin. Annem hasta oldugu halde okdr çırpınırki benim için . İşten bi gelirim sabah gelmiş evimi temizlemiş yemegimi yapıp gitmiş. Onlarda kaldıgım zamanlar suya bile kaldırmaz beni. Birazda kv anne inatlaşması bu sanırım. İkiside diğer taraf baksın istiyor.
Bende tek başıma kalmıştım. Hemşireler ilgilenmişti daha doğrusu her şeyi kendim yapmıştım bebeğimi bol bol emzirip kısa yürüyüşler yapmistim. Annem evde yanımdaydı ama ben yapı olarak yerimde yatamam ağrım olduğu halde günlük akışa devam ettim.Yani sizde aman aman olağan üstü bir durumunuz yoksa ufak tefek işlerinizi görebilirsiniz. Belki anneniz öyle düşündü. Tabi size gerekli açıklamayı yapıp gitseydi belki bu kadar üzülmezdiniz.Kizlar yeni doğum 6 nisanda yaptim sezeryank hala hastanedeyim yanimda refakatçi kalabilecek tek kendi annem vardi islerim vardi dedi annem kardesimin eşyasını hazirlayacakmis.ve yarın gelicem dedi onun yerine başımda duran esimin arkadaşının eşi şok olduk.herkes gidip gelicem olarak anladı annemi o da hiç belirti vermeyip arkadaşın esine refakatciligi kitledi.annemle tartıştım.kardesim telden arkadan boşver ya deyip durdu eşim ve ben cok kizgin ve üzgünüz hadi kalmaya niyeti yoksa bastan söylerdi çözüm arardık.kardesim ve annemden nefret ettim.sonuçta keyfime cagirmiyorum bi kac aksam sonra zaten eve yollarlar
Kardeşinin eşyası üç gün daha bekleyemiyormuydu? Çocuklarına eşit davranamayan anneleri anlamıyorum. Neyse üzülme canım. Bebeğine odaklan, en önemlisi bebeğin. Hayırlı olsun, güle güle büyüt.Kizlar yeni doğum 6 nisanda yaptim sezeryank hala hastanedeyim yanimda refakatçi kalabilecek tek kendi annem vardi islerim vardi dedi annem kardesimin eşyasını hazirlayacakmis.ve yarın gelicem dedi onun yerine başımda duran esimin arkadaşının eşi şok olduk.herkes gidip gelicem olarak anladı annemi o da hiç belirti vermeyip arkadaşın esine refakatciligi kitledi.annemle tartıştım.kardesim telden arkadan boşver ya deyip durdu eşim ve ben cok kizgin ve üzgünüz hadi kalmaya niyeti yoksa bastan söylerdi çözüm arardık.kardesim ve annemden nefret ettim.sonuçta keyfime cagirmiyorum bi kac aksam sonra zaten eve yollarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?