- 22 Eylül 2017
- 2.605
- 2.746
- 133
Uyumaya zaman buldu yani
Bizim ilk gelinin doğumlarında gündüz annem kalmıştı gece ben kalmıştım.Okulda vardı üstelik.
Ayakları bırak bacaklarımız bile davul gibi olmuştu iki günde
Uyumayı bırak kıçımız yer yüzü görmedi
İnsan yükü ağır ya hele hasta bakmak var ya
Kocaman oldu çocuklar hala dün gibi hatırlıyorum o zamanları
Anama da az saymamıştım niye biz bakıyoruz annesi de var kızkardeşleri de diye
Hepsi el gibi gelip yarım saat oturup hayırlı olsun diyip gitmişti :)
Valla bende anlamadım yanlismi okuyorum diye kendimden şüphelendimBAŞLIK (10defa okudum yıne anlamadım) bi sezeryan da başlığa uygulanmış
Hani bi laf var ya, bu devir de anana bile guvenmeyeceksin, sanırım oradaki ana benim ana demek istemiş.BAŞLIK (10defa okudum yıne anlamadım) bi sezeryan da başlığa uygulanmış
Kız sen nasıl boyle herseyi şıp diye anlıyonHani bi laf var ya, bu devir de anana bile guvenmeyeceksin, sanırım oradaki ana benim ana demek istemiş.
Son durum annem uğrayıp birşeyler getirecekti.ilahi adalet ya beni bıraktığı akşam sıtma lanip acillik olmuş bana refakat çi olan arkadaşım toparladı. Allah razi olsun.ondan para ile de olsa.evin tüm daginligini. Toplatip yemek yaptirdi.halasinin kızına kocam.ayrıca böyle yaparak.kocam tarafına malzeme vermeye devam ediyor annem.değerini düşürdükçe düşürüyor.
böyle değildi annem zaten gelicem deyip gelmeye rek şok lara sokuyor insanı hani bastan gelmem der careneAnneniz ile ilişkiniz hep boylemiydi ? Sizin fedakarlıklarınız , annenizi pamuklara sarmanız oluyor mu ?
Son sorum, belki sorulmuştur , eşiniz neden kalmadı ?
böyle değildi annem zaten gelicem deyip gelmeye rek şok lara sokuyor insanı hani bastan gelmem der carene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?