Ananee maaşı

hazanyeli_28

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2017
346
388
23
Arkadaslar kv 5 aydir yasli annesine bakiyor hemde maasini aliyor ananem 2 maasimi çekme dedi. Kv onuda çekti yedi dün kavga ettiler anane ogluna gitti.
Kaynanam maas kartini vermem bu ayda parasini çeker kartini gönderirim size dedi evde buyuk kavgalar cikti ananem maasini vermek istemiyor helal etmiyor maasi olmazsa bakmayacakmiydin diyorum digerleri hep maasini yedi ben yedigimde mi haram diyor. Kaynanama hep o param hastane paran olsun diye beddua ediyor.
Şimdi kv memlekete gidiyor bize tembhledi ben yokken parasini çekin altin yapın (kendisine ben kurus almam) diye maddi manevi kul hakki yememeye calisiyorum ama bunlara anlatamiyorum suan hamileyim ananemin ettigi ahlar benden cocugumdan cikar diye cok korkuyorum
Acaba onlar memleketteyken kartini goturup versem mi ?yoksa karismayayim mi vicdanim hiç rahat degil

Böyle şeylerde araya girmeyin.
Yapmak istemiyorsanız yapamam diyin ama sakın kartı götürüp vermeyin.

Ay ne pis işler.
Anneannenize kayınvalideniz niye bakıyor?

Konuyu eşinize devredin, siz karışmayın

Kartı büyükanne iptal ettirebilir gittiği yerde...

Yani şunu anladım
Kv annesine bakarak yaşlılık maaşı alıyor,ancak doymayıp kadının normal maaşını da istiyor .
Doğrumu dur ?

Kv ne yapmaya çalışyor ?Anaanne nin yaşlı diye paraya ihtiyacı olmaz mı ?
Ne bu doyumsuzlık.
Allah islah etsin!

Kendilerini hiç yaslanmayack sanki boyle soyleyince ben kotuyum bekar bi kaynim var aynisini elden ayaktan dusunce ben sana yapacagim parayami ihtiyacim var dedi kv gulup gecti, eşim işte olur hatali sifre girip yenisini ananemin adresine talep edecegm

Bak güzelim anladığım kadarı ile eşin anneannesine değer veriyorsun.Haftaya bel ki de birbirinizden helallik isteyeceksiniz.Ocagina düşmüş ,zor durumda kalmış.Diger evlatları da para kavgasına girmemek için kadını bankaya götürüp kart yeniletmemisler.Sen doğru olanı yap.Uc günlük dünya

siz bunu eşinizle paylaşın ve kararı onlar versinler. sorumluluğu bu mevzuda üzerinize almayın hiç müdahil olmayın. çünkü ne olursa olsun onlar ana kız bugün kötüdürler yarın iyi olurlar arada siz kalırsınız. fikrinizi eşinize söyleyin o halletsin. hiçbir para işine karışmayın.

Arkadaslar anane kasim ayinda kv geldi gelir gelmez kaynanam maas kartini iptal ettirdi cunku kart oglunda kalmisti yeni kart geldi garibim ananeme kartin kaybolmus diye kandirdi ben bile kavga ettim kv elekrtik su bedavami sabaha kadar gece lambasi acik diye bana bile bagirdi

Aynen ananemi seviyorum hep bana dua ediyor belki onun duasiyla hamile kaldim ama kv bu dusuncesinden igreniyorum o para kat kat cikacak esimlede konusacagim

Bir oğlunda kalıyor maaş kartı bir KVde! Hayır demek ki oğlunda kalırken de oğlu yiyordu parayı, ayy ne çirlin şeyler ya, 3 ayda bir almıyor mu maaşı, her ay nasıl kavga oluyor anlamadım, neyse siz şimdi aneanneye teslim etseniz oğlu el koyacak paraya, siz hiç karışmayın derim kendi aralarında çözsünler

ben yaşadım galiba ama ayni degil.
benim babaannemi halam bakiyordu babaanneme tek kuruş vermiyordu. halam oğluna ev aldi babaannemin mmaşıyla ev aldi. bakiyorum diye.
babam babaannemi eve getirmek istiyo maaş halamda kalicakti.
halam anami vermem abi demiş. zaten annemi de istemiyo eve bakamam diyo.
durum çok karışık..
senin kv çok fenaymiş annesinin maaşinin yiyor oh ayni halama benzettim neredeyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…