- 26 Mayıs 2017
- 346
- 388
- 23
- Konu Sahibi hazanyeli_28
-
Rahmetli dedemden emekli maasi kaldi canim 1500 tl ama o parayi paylasamiyorlar kadinin cebinde 5 kurus yok giderken kizim 2 ayligmi ver dedi evde kiyametler koptu 500 tl vermis ananeme, bu ay paranida cekegim kartini alirsin birdahaki ay dedi hep aklim ondaYani şunu anladım
Kv annesine bakarak yaşlılık maaşı alıyor,ancak doymayıp kadının normal maaşını da istiyor .
Doğrumu dur ?
Kv ne yapmaya çalışyor ?Anaanne nin yaşlı diye paraya ihtiyacı olmaz mı ?
Ne bu doyumsuzlık.
Allah islah etsin!
Hemde ne fena bizimki o parayi yiyor geri kalanlari kendi maasi, kaynimin maasini bankaya atiyor gecenlerde 8 bin biriktirdm diye kahkaha atiyordu eşimim takilarndan bile kurus gormedim ama Allah o bi yerden cikarttiben yaşadım galiba ama ayni degil.
benim babaannemi halam bakiyordu babaanneme tek kuruş vermiyordu. halam oğluna ev aldi babaannemin mmaşıyla ev aldi. bakiyorum diye.
babam babaannemi eve getirmek istiyo maaş halamda kalicakti.
halam anami vermem abi demiş. zaten annemi de istemiyo eve bakamam diyo.
durum çok karışık..
senin kv çok fenaymiş annesinin maaşinin yiyor oh ayni halama benzettim neredeyse.
Maasi aylik yaptirmislar gercekten midem bulaniyr bunlarin cırkın dusuncelernden kendi annem rahmetli sag olsaydida sirtimda tasisaydimBir oğlunda kalıyor maaş kartı bir KVde! Hayır demek ki oğlunda kalırken de oğlu yiyordu parayı, ayy ne çirlin şeyler ya, 3 ayda bir almıyor mu maaşı, her ay nasıl kavga oluyor anlamadım, neyse siz şimdi aneanneye teslim etseniz oğlu el koyacak paraya, siz hiç karışmayın derim kendi aralarında çözsünler
anneanne rizasi olmadan para biriktirmek ve harcamak haram olurHemde ne fena bizimki o parayi yiyor geri kalanlari kendi maasi, kaynimin maasini bankaya atiyor gecenlerde 8 bin biriktirdm diye kahkaha atiyordu eşimim takilarndan bile kurus gormedim ama Allah o bi yerden cikartti
Sizin yerinizde olsam verirdim kadınının maaşı olmazsa demek ki kimse bakmıyacak kadınaArkadaslar kv 5 aydir yasli annesine bakiyor hemde maasini aliyor ananem 2 maasimi çekme dedi. Kv onuda çekti yedi dün kavga ettiler anane ogluna gitti.
Kaynanam maas kartini vermem bu ayda parasini çeker kartini gönderirim size dedi evde buyuk kavgalar cikti ananem maasini vermek istemiyor helal etmiyor maasi olmazsa bakmayacakmiydin diyorum digerleri hep maasini yedi ben yedigimde mi haram diyor. Kaynanama hep o param hastane paran olsun diye beddua ediyor.
Şimdi kv memlekete gidiyor bize tembhledi ben yokken parasini çekin altin yapın (kendisine ben kurus almam) diye maddi manevi kul hakki yememeye calisiyorum ama bunlara anlatamiyorum suan hamileyim ananemin ettigi ahlar benden cocugumdan cikar diye cok korkuyorum
Acaba onlar memleketteyken kartini goturup versem mi ?yoksa karismayayim mi vicdanim hiç rahat degil
Siz karışmayın olay sizede sıçrar.Kayınvalideniz oğluyla halletsin.Arkadaslar kv 5 aydir yasli annesine bakiyor hemde maasini aliyor ananem 2 maasimi çekme dedi. Kv onuda çekti yedi dün kavga ettiler anane ogluna gitti.
Kaynanam maas kartini vermem bu ayda parasini çeker kartini gönderirim size dedi evde buyuk kavgalar cikti ananem maasini vermek istemiyor helal etmiyor maasi olmazsa bakmayacakmiydin diyorum digerleri hep maasini yedi ben yedigimde mi haram diyor. Kaynanama hep o param hastane paran olsun diye beddua ediyor.
Şimdi kv memlekete gidiyor bize tembhledi ben yokken parasini çekin altin yapın (kendisine ben kurus almam) diye maddi manevi kul hakki yememeye calisiyorum ama bunlara anlatamiyorum suan hamileyim ananemin ettigi ahlar benden cocugumdan cikar diye cok korkuyorum
Acaba onlar memleketteyken kartini goturup versem mi ?yoksa karismayayim mi vicdanim hiç rahat degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?