- 26 Mayıs 2017
- 346
- 388
- 23
- Konu Sahibi hazanyeli_28
-
Esimle konusup topu ona atacagm ayin 24 u maas gunu o gune kadar ananeme ziyarete gidecegim ama helal olmayan paraya ortaklik yapmak istemiyorumhazanyeli_28 naptiniz karti?
Bencede en dogrusu ama esinizde sizin tarafiniz da mi?Esimle konusup topu ona atacagm ayin 24 u maas gunu o gune kadar ananeme ziyarete gidecegim ama helal olmayan paraya ortaklik yapmak istemiyorum
10 tane cocugu var ama 2_3 cocukta geziyor yazin köye gidecegm cebimde param yok diyor kadincagiz asil sorun o parayi helal etmemesi yoksa dayi yemis kv yemis umrumda olmaz banada o parayi cek dedi ben araci olmak istemiyorumAnneanne yatalaksa bile arasın bankayı kartım çalındı desin kapattırsın. Kv de para falan çekemez..
Peki anneanne gerçekten sadece oğluna mı vermek istiyor para?
Tabiki maaş üzerindeki tasarruf hakkı sadece onun da kv nin dediği gibi ayrımcılık mı vardı?
Evet o da annesini cok uyardi ananem giderken butun maasini ver dedi ama 500 tl verdi kadina hic aylık vermediler ki cekip eline verseler o da illaki harclik verirdiBencede en dogrusu ama esinizde sizin tarafiniz da mi?
Genelde yaşlılar kendilerine kızları baksın ama tüm parayı oğlumuza ve gelinimiz verelim kafasında nedense :)Yaşlı insanların maaşlarına neden göz dikerler anlamış değilim, kayınvalidenize pes diyorum. Bence siz karışmayın ama eşinize söyleyebilirsiniz kartı siz verirseniz kayınvalidenizle aranız açılır ama eşiniz verirse belki bir şey demez. Bilemedim.
Aynen zor işlerGenelde yaşlılar kendilerine kızları baksın ama tüm parayı oğlumuza ve gelinimiz verelim kafasında nedense :)
Büyükanneyle yemi kart çıkar kv ye de demesinArkadaslar kv 5 aydir yasli annesine bakiyor hemde maasini aliyor ananem 2 maasimi çekme dedi. Kv onuda çekti yedi dün kavga ettiler anane ogluna gitti.
Kaynanam maas kartini vermem bu ayda parasini çeker kartini gönderirim size dedi evde buyuk kavgalar cikti ananem maasini vermek istemiyor helal etmiyor maasi olmazsa bakmayacakmiydin diyorum digerleri hep maasini yedi ben yedigimde mi haram diyor. Kaynanama hep o param hastane paran olsun diye beddua ediyor.
Şimdi kv memlekete gidiyor bize tembhledi ben yokken parasini çekin altin yapın (kendisine ben kurus almam) diye maddi manevi kul hakki yememeye calisiyorum ama bunlara anlatamiyorum suan hamileyim ananemin ettigi ahlar benden cocugumdan cikar diye cok korkuyorum
Acaba onlar memleketteyken kartini goturup versem mi ?yoksa karismayayim mi vicdanim hiç rahat degil
Kv.sinin annesi eşinin anneannesi olduğu için otomatikman kendisi de anneanne diyor.Dayının oğluyla evlisin sanırım di mi? Doğru anladım yani. Öbür türlü kaynananın anneannene bakması çok saçma oluyor çünkü.
Topu eşinin üzerine atmak en mantıklısı zaten, aralarına girersen çıkamazsın.
Esimin anneannesi akrabalik yok ama severim konusur dertlesirim onunla ben bile ona bakmayi teklif ettim kabul etmediDayının oğluyla evlisin sanırım di mi? Doğru anladım yani. Öbür türlü kaynananın anneannene bakması çok saçma oluyor çünkü.
Topu eşinin üzerine atmak en mantıklısı zaten, aralarına girersen çıkamazsın.
Esimin anneannesi akrabalik yok ama severim konusur dertlesirim onunla ben bile ona bakmayi teklif ettim kabul etmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?