Deprem nedeniyle gitmediğimiz 2 haftanın ücretini istemediler bizden.300 TL idi ücret 150 yatırdık.kizim anaokuluna gidiyor devletin. cogu arkadasim biz artik yemek parasi vermiyoruz mesela aylik 500 oderken 300 oduyoruz dedi ama bizim okulda yok. netten baktim sanki her okul icin gibi lutfen bilginiz varsa yazabilir misiniz. gecen hafta mudure cocuklar 1 ay gelmedi yine ayni parayi mi verecegiz demis bazi veliler evet demis mudur.
Benim çalıştığım okulda anasınıfları vardı su an da anaokulu oldu ama bina imkanı aynı. Onlara ücretsiz kahvaltı geliyor.kizim anaokuluna gidiyor devletin. cogu arkadasim biz artik yemek parasi vermiyoruz mesela aylik 500 oderken 300 oduyoruz dedi ama bizim okulda yok. netten baktim sanki her okul icin gibi lutfen bilginiz varsa yazabilir misiniz. gecen hafta mudure cocuklar 1 ay gelmedi yine ayni parayi mi verecegiz demis bazi veliler evet demis mudur.
biz de ucretsiz vermeye basladilar..normalde evden beslenme koyuyorduk ..kizim anaokuluna gidiyor devletin. cogu arkadasim biz artik yemek parasi vermiyoruz mesela aylik 500 oderken 300 oduyoruz dedi ama bizim okulda yok. netten baktim sanki her okul icin gibi lutfen bilginiz varsa yazabilir misiniz. gecen hafta mudure cocuklar 1 ay gelmedi yine ayni parayi mi verecegiz demis bazi veliler evet demis mudur.
bazi yerlerde pilot uygulama var mesela bizim okulda ortaokul vr ilkokullarin bir kismina yemek veriliyorBiz veriyoruz. Yemek ücretsiz oldu mu bi bilgim yok. Aylık 280 sabahçı öğrenci. Her ayı tam aldılar. Ama onu bende okumuştum anaokullarında ücretsiz olacak diye.
Gerçekten alakasız. Bizim okulun yemekleri güzel. Ücret olarak da uygun. Mesela bugün omlet ,labne, reçel ,süt ,ekmek vardı.bazi yerlerde pilot uygulama var mesela bizim okulda ortaokul vr ilkokullarin bir kismina yemek veriliyor
okul geneli ogrenci sayimiz az ve tasimali ogrencilere yemek ciktigi icin ..
yemek verilen ogrencilerde evi uzak veya gecim sıkıntısı olanlari sectiler
ama anaokili ogrencilerinin tamamina yemek veriliyor mesela dun
cikolatali milfoy ,1 dilim cikolatali kek,1 paket tereyag vardi alakasiz bir menu
onceki anaokulumuz da ucretliydi bizim orda sicak yemek cikiyordu ..kahvalti da ayni bahsettiginiz gibiydi ..Gerçekten alakasız. Bizim okulun yemekleri güzel. Ücret olarak da uygun. Mesela bugün omlet ,labne, reçel ,süt ,ekmek vardı.
Ne güzel işte bedava tereyağı. Kilosu olmuş kaç tl1 paket tereyag
arada krem peynir cikiyormus bahane ile peynir yemeye basladi iyi taraflari da var tabiNe güzel işte bedava tereyağı. Kilosu olmuş kaç tl
Çikolatalı milföyle cikolatali kekin arasina tereyagini sürüp yesinler diye düşündüler heraldecikolatali milfoy ,1 dilim cikolatali kek,1 paket tereyag vardi alakasiz bir menu
Hangi sehir? Her şehirde baslamadi uygulama sanırımOğlum devlet anaokuluna gidiyor ve ücretsiz yemek veriliyor..bir hafta yemekti bu hafta kahvaltı ve gayette güzel menüleri var
menulerı ne kadar sacmaymış, kızımda devlet ana sıninıfına gidiyor oglenci, dün tavuklu pilav, bugun börek çıktı yarin yogurtlu makarnalari vs var.bazi yerlerde pilot uygulama var mesela bizim okulda ortaokul vr ilkokullarin bir kismina yemek veriliyor
okul geneli ogrenci sayimiz az ve tasimali ogrencilere yemek ciktigi icin ..
yemek verilen ogrencilerde evi uzak veya gecim sıkıntısı olanlari sectiler
ama anaokili ogrencilerinin tamamina yemek veriliyor mesela dun
cikolatali milfoy ,1 dilim cikolatali kek,1 paket tereyag vardi alakasiz bir menu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?