Anaokulu Alt Değiştirme

Lütfen çocuğunuzun altını kimseye degistirtmeyin... Ne öğretmen ne yardımcı.
Evet sanırım yanlıs yazdım. Bir ilkokulun anaokulu

Annesi de cok cok uzulmustu...
Tamamen ogretmenin insiyatifine bagli işte, ben gecen sene evimin yanindaki okulun anasinifiyla gorustugumde malzeme listesiyle birlikte bir hurca birer takim kiyafet koyup, uzerine cocugun adını yazip verilmesini istediklerini, cocuklarin uzerini islatabildigini/altina kacirabildigini soylemislerdi, demek ki boyle durumlarda okulda giysi degisimi yapiyorlar. Ama burasi da yine aidati yuksek ve cok sinifli okullardan, belki bu isler icin bir yardimci tutuyorlardir.

Nasıl yani
Kusmakla bir değil durum...
Mahremiyet eğitiminden haberiniz yok mu ?
Bunun dışında tacizci tecavüzcü dolu ortalık...
İyice paranoyak olmaya gerek yok ozaman çocuğu kreşe bırakmamak laxım sapık illa wcde yapmaz yapacak olan
Çocuğumu benimsemeyen yere emanet etmem
Öğretmenlik bana göre gönül işidir daha çok sevgi herşeyden üstündür
İlk aradığım kriter

Benim kızım 18 aylık kendi çorabını ve sortunu kendisi çıkarıp giyiyor bitek üstünü giyinemiyor çıkardığında ...

O yaslardaki çocuklar kendi kendine giyinebilir . Annesi çantasına yedek giysi çamaşır koysun müsait ortamda çocuk kendini toparlasin

Evet, çocuk altını kendi temizlemeli bence de. Üst baş değiştirmeyi de öğreniyorlar bir süre sonra.

Evet kusar. Kusunca iğrenmem ben. O çocuk minicik elini ağzına götürür kusmuk olur. Ben o kusmuklı elini tutarım. Ağzını yıkarım elini yıkarım. Çok yaşadım. Bu iğrenmekle ilgili bir durum değil. Siz konuyu hiç anlamamışsınız. Sizin isteyip istememeniz önemli değil. Beni zerre alakadar etmez. Ben etiklik ve çocuk haklarını düşünerek yazdım bunu.

Öğretmenlik çocuğu WC ye götürüp poposunu silmek değildir siz bayaa yanlış anlamissiniz öğretmenliği

30 yaşımdayım çalışan annenin kızıyım hic bı zaman bı öğretmen popomu silmefi özel bolgemi gormedi gayet de iyi ogretmenlerdi

WC ye götürmek altını silmek sadece ebeveyn yapması gerek birde çocuk öğrenecek bu işi. Bukadar net.

Üstünde tartışılamaz bile

Sizin çocuğunuz var mı

Aslında zaten tuvalet eğitiminin tam olması gerekiyor.
Ama tabi çok nadiren olabilir vakalar.
Çalışan anne baba için çok zor tabi ki.
Ve evet çocuk anne gelene kadar bekliyor.

Ama ben veli olarak memnun olduğum yönünü söyleyeyim. Tamamen çoğu şey çocuğun sorunluluğunda, çocuğun yapabileceği hiç bir şey öğretmenlet tarafından üstlenilmiyor. Benim oğlum ilk hafta öğretmeninden çekinmiş sanırım o zaman altına kaçırmış, sonra bir yıl boyunca başka vakası olmadı. Ama tabi ben o okuldayken çok uzaklaşmadım sırf bu sebeple.

Ne demek milli eğitime bağlı okulda çalışmadım ama kolejde çalıştım?

Degerli meslektasim her ne kadar vicdanin sizlasa da gorev tanimina uygun olmayan birseyi yapmamalisin.Velilerle konusursun boyle bir hizmeti topluca isteyen olursa oyun teyzesi tarzinda bir abla tutulur ggerekli zamnlar icin.Bebe kusarda yaparda diye birsey yok .Gorev taniminda yok.Kendi cocugumun ki kotu gelirken baskasinin cocugunun hizmetciligini yapamam ben.Ararsin annesini aliskanlik olursa da her gun gelip degissin.Sakin yapma .Cocukta olsa ogretmen otoritesini bozma .Boyle hizmet bekleyen baska okullara verebilir özgür.

Hem soru soruyorsun hemde cevap işine gelmeyince alakadar etmez diyorsun
Bende böyle düşünüyorum

Konu sahibi ülke belirtmiş mi

Lisans mezunuyum. Kolejde öğretmenlik yaptım. Zümrenin mobbingi yüzünden ayrıldım. Ücretli öğretmenlik yapıcam. Milli eğitim değil devlet okulunu kast etmiştim ben yanlıs yazmıısım
Şimdi oldu, düzenle istersen konuyu bu şekilde

Ozaman kreşe vermez kendi bakar anne nasıl geksin işten gerçekçi olun konuyu saptırmayın

Çol teşekkür ediyorum size...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…