- 8 Aralık 2012
- 10.610
- 6.974
- 248
Oy oy kizlar. Benim oglumda krese baslicak. 4 bucuk yasinda. Cisini kendisi hallediyor. Ama buyuk tuvaletini kendisi yapamiyor. Ozel krese gidicek. Orda ilgileniyolar biliyorum ama icim huzursuz. Cunku oglumu benden baska hic kimse ne altini temizledi nede degistirdi. En yakinlarim bile. Ve bu konuda o kadar huzursuzum ki. Gercekten napmam lazim hic bir fikrim yok izin vermesem.. Ben her gun gidemem. İzin versem baskasi benim cocugumun ozel bolgesini gorucek. Bu konu tam benlik olmus. Eline saglik konu sahibi takipteyim.
Ne var değiştirsen eline mi yapışacak küçücük bebe personel gelene kadar değiştir ne var yani
Görevi değil diye çocuğu kakasıyla mı koyacak vicdanı elverecek mi ben iki sene ücretli çalıştım ilkokuldu biri yapmış gittim tuvaleti yıkadım öğretmenim utanıyorum kakamdanda korkuyorum diyince gittim helayı yıkadım geldim birinin pantolonu yırtıldı Onuda diktim ne olmuş elimeme yapıştıÖğretmen bakıcı değildir bunları yapmak da öğretmenin görevi değildir
Konuyu tekrar okuyun bence :)Ne var değiştirsen eline mi yapışacak küçücük bebe personel gelene kadar değiştir ne var yani
şimdi alt üst kıyafet isteyecekseniz ve çocuğun biri altına yapsa e beni aradınız diyelim bende işteyim
çok bilinmeyenli denklem gibi oldu
valla şu yukarıda söylediğim şartlar olursa eline mi yapışırdı değiştirseydi diye düşünürüm sanırım..
mahremiyet açısından öğretmen kadın olduğu sürece takılmam .
çocuklar zaten öğretmenlerine güvenip seviyor dışarıdan yabancı biri değilki.. aradaki farkı da bir zahmet aileler anlatsın çocuklarına..
terlediğinde üstünüde değiştirmesin o zaman kimse mahremiyetse ..öylece beklesin çocuk..
Ben de oğlumu devlet kreşine yazdırdım eylülde başlayacak. 150 lira aidat ödedim. Ücretli yardımcı var o ilgileniyormuş böyle işlerle.
En azından böyle bir şey teklif edebilirsiniz
Ne sorduğun anladım ben bende anneyim ve çocuklarla çalıştım bana maval okumaonu mu sormuş konu sahibesi..
Siz ne kadar saygısız bir insansınız.Çocuklar gözümün önüne geldi
Üzüldüm
siz konuyu ne garip ne saçma yerlere çektınız ve dram yarattıniz böyleÇocuklar gözümün önüne geldi
Üzüldüm
İşte bende buna takılıyorum çok...
Anne işte olabilir.. Hasta olabilir..
Ben şahsen kıyamam açar temizlerdim elimemi yapışacak midem mi bulanacak hepsi çok sevimli beBenim oglum ozel.krese gitti 2 sene icerisinde 3 kere altina kacirdi , yardimci ogretmen degistirmisti
Sadece kendi kresimizi bildigim icin baska okul hakkinda yorum yapamam ama bizde ogretmen bu tarz seylerle ilgilenmezdi ki dogrusu da bu bence
Yardimci ogretmen olmayan okullarda ne oluyor nasil oluyor bilemedim
Çocuk müsait bı yerde üstünü giyemez mı benim 18 aylık kızım bile giyiniyor :)Ben size bi soru sormak istiyorum, farzedinki yardımcı personel yok ve bu işi anneler yapacak, anne gelemediği durumda nasıl olacak?
Mesela ben doğum yaptığım zaman ha deyince çıkıp çıkıp gidemem her dakika, böyle bi durumda çocuk altını ıslatıyor ve anne gelemiyor bunun çözümü ne olur?
Ne sorduğun anladım ben bende anneyim ve çocuklarla çalıştım bana maval okuma
Evde cocuguna temizlikci cagirmiyosun cunku senin cocugun. Ama onlar ogretmen farkindaysaniz. Kimse sizin cocugunuzun p.kuyla ugrasmak zorunda degil.. tuvalet egitimi veremeyen ne diye krese verirkiKardeş bunlar okul öncesi bebe kusarda çişde yapar dökerde ıyyy ben yapmam temizlikçi gelsün diyen biryere çocuk emanet etmem evde çocuğuna tenizlikçimi çağırıyorsun benim çocuğumu benimsemeyeni bende istemem
Gormeleri kacinilmaz cunku kres ve anaokullarinda tuvaletler acik kabin vs yok aralarda paravanlar var ama cocuklar donlarini falan toplarken gorunuyor :)
Bizimkilerin okulunda tuvalette islak bebek mendilleri var popolarini onunla siliyorlar tabi biraz yalapsap oluyor ben eve gelince yikiyorum kaka yapmissa (pek yapmiyor okulda)
Daha küçük sınıfların alt temizligini yardimci ogretmenleri yapiyor.
Dert etmeyin halloluyor yani bir sekilde, ogretmenler alismis zaten, cocuklar da hemen alisiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?