Anaokulu Alt Değiştirme

Ben de oğlumu devlet kreşine yazdırdım eylülde başlayacak. 150 lira aidat ödedim. Ücretli yardımcı var o ilgileniyormuş böyle işlerle.
En azından böyle bir şey teklif edebilirsiniz

Gormeleri kacinilmaz cunku kres ve anaokullarinda tuvaletler acik kabin vs yok aralarda paravanlar var ama cocuklar donlarini falan toplarken gorunuyor :)
Bizimkilerin okulunda tuvalette islak bebek mendilleri var popolarini onunla siliyorlar tabi biraz yalapsap oluyor ben eve gelince yikiyorum kaka yapmissa (pek yapmiyor okulda)
Daha küçük sınıfların alt temizligini yardimci ogretmenleri yapiyor.
Dert etmeyin halloluyor yani bir sekilde, ogretmenler alismis zaten, cocuklar da hemen alisiyor.

Öğretmen bakıcı değildir bunları yapmak da öğretmenin görevi değildir
Görevi değil diye çocuğu kakasıyla mı koyacak vicdanı elverecek mi ben iki sene ücretli çalıştım ilkokuldu biri yapmış gittim tuvaleti yıkadım öğretmenim utanıyorum kakamdanda korkuyorum diyince gittim helayı yıkadım geldim birinin pantolonu yırtıldı Onuda diktim ne olmuş elimeme yapıştı

İşte bende buna takılıyorum çok...
Anne işte olabilir.. Hasta olabilir..

Ben de oğlumu devlet kreşine yazdırdım eylülde başlayacak. 150 lira aidat ödedim. Ücretli yardımcı var o ilgileniyormuş böyle işlerle.
En azından böyle bir şey teklif edebilirsiniz

Teşekkür ediyorum

Benim oglum ozel.krese gitti 2 sene icerisinde 3 kere altina kacirdi , yardimci ogretmen degistirmisti
Sadece kendi kresimizi bildigim icin baska okul hakkinda yorum yapamam ama bizde ogretmen bu tarz seylerle ilgilenmezdi ki dogrusu da bu bence
Yardimci ogretmen olmayan okullarda ne oluyor nasil oluyor bilemedim

Çocuklar gözümün önüne geldi
Üzüldüm
Siz ne kadar saygısız bir insansınız.
Size mi kaldı? Sırf böyle bir konu açtım diye öğrencilerime mi üzüldünüz???
Yazık bende sizin çocuğunuza üzüldüm derdim. Derdim ama demem. Çünkü sizim gibi bir imsan değilim. Mune

Ben size bi soru sormak istiyorum, farzedinki yardımcı personel yok ve bu işi anneler yapacak, anne gelemediği durumda nasıl olacak?
Mesela ben doğum yaptığım zaman ha deyince çıkıp çıkıp gidemem her dakika, böyle bi durumda çocuk altını ıslatıyor ve anne gelemiyor bunun çözümü ne olur?

Çocuklar gözümün önüne geldi
Üzüldüm
siz konuyu ne garip ne saçma yerlere çektınız ve dram yarattıniz böyle

Acaba diyorum gerçekten konu sahibi ne yazıyor okuyor musunuz

Zaten çocuk altına yaparsa öyle bekletmem diyor sanki çocukları asti kesti kakalı bekletti

İşte bende buna takılıyorum çok...
Anne işte olabilir.. Hasta olabilir..

siz toplantıda yardımcı yoksa onun için konuşun velilerle..
zaten altına kaçırma extrem bir durum ama terlediklerinde ki hep terliyorlar o kadar çocuğa zaten yetişemezsiniz..

Ben şahsen kıyamam açar temizlerdim elimemi yapışacak midem mi bulanacak hepsi çok sevimli be

Çocuk müsait bı yerde üstünü giyemez mı benim 18 aylık kızım bile giyiniyor :)
O yaşta çocuk üstünü giyiniyor olmalı zaten

Kızımın anaokulu da devlet okuluydu ve inanin çok güzeldi kız erkek tuvaletleri ayrı ayrıydi,iki tane yardimci kadın vardı hepsi çok ilgiliydi hiç sorun yaşamadık

Evde cocuguna temizlikci cagirmiyosun cunku senin cocugun. Ama onlar ogretmen farkindaysaniz. Kimse sizin cocugunuzun p.kuyla ugrasmak zorunda degil.. tuvalet egitimi veremeyen ne diye krese verirki

Tesekur ederim canim. İsallah dedigin gibi alisma evremis cabukcak gecer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…