İşte oraya sorulmuş. Bende okudum. Ve aklımı karıstırdığı için kafama çok takıp düşündügüm için buraya yazdım.. velilerden ve öğretmenlerden yorum almak içinBuraya değil de face de anaokul öğretmeni grubu vardır eminim oraya sor
Biraz sakin olur musunuz lütfen ? Medeni insanlar gibi konuşabiliriz diye düşünüyorum...Ozaman kreşe vermez kendi bakar anne nasıl geksin işten gerçekçi olun konuyu saptırmayın
Çocuklar çabuk öğrenir herseyi öğrenir de bazı aileler o kadar hazırcı ki çocuğa ne altını ne üstünü temizlemesi için fırsat vermiyor bunu çocuk için evde kendileri yapıyor okulda da öğretmenin yapmasını bekliyorEvet, çocuk altını kendi temizlemeli bence de. Üst baş değiştirmeyi de öğreniyorlar bir süre sonra.
İşte beni de düşündüren bu
Biz paronoyakmisiz öyle diyorlarÇocuklar çabuk öğrenir herseyi öğrenir de bazı aileler o kadar hazırcı ki çocuğa ne altını ne üstünü temizlemesi için fırsat vermiyor bunu çocuk için evde kendileri yapıyor okulda da öğretmenin yapmasını bekliyor
Uzmanlar mahremiyet eğitimi özel bölgeler tacizden küçük yaşta nasıl korunuruz çocuklara nasıl sorumluluk verilir diye anlata dursun biz hala başka yerdeyiz
Hepinize cevaplarınız için teşekkür ediyorum.
Bir çoğunuzun cevabını ss aldım. Kaç gündür aklımı kurcalayan bir konuydu.
Keşke bazı arkadaşlar yorumlardaki cevaplarımı okumadan yorum yapmasaydı.
Mune konumu kilitleyebilir misiniz.
Kardeş bunlar okul öncesi bebe kusarda çişde yapar dökerde ıyyy ben yapmam temizlikçi gelsün diyen biryere çocuk emanet etmem evde çocuğuna tenizlikçimi çağırıyorsun benim çocuğumu benimsemeyeni bende istemem
Ay yeter ama yaBu arada Kızım var üstünü değiştirir ayakkabılarını giyer kendi duşunu bile alır pis biryer görse temizler odasını düzenler nevresim hep temiz kokmalı uyuyamaz pc tv hepsini açar buzdolabından istediği bişeyi alır yer
4 yaşında
Biz paronoyakmisiz öyle diyorlar
Yazacaklarım tam olarak bunlardı..şimdi alt üst kıyafet isteyecekseniz ve çocuğun biri altına yapsa e beni aradınız diyelim bende işteyim
çok bilinmeyenli denklem gibi oldu
valla şu yukarıda söylediğim şartlar olursa eline mi yapışırdı değiştirseydi diye düşünürüm sanırım..
mahremiyet açısından öğretmen kadın olduğu sürece takılmam .
çocuklar zaten öğretmenlerine güvenip seviyor dışarıdan yabancı biri değilki.. aradaki farkı da bir zahmet aileler anlatsın çocuklarına..
terlediğinde üstünüde değiştirmesin o zaman kimse mahremiyetse ..öylece beklesin çocuk..
Keşke anlasaydınız konuyu.Ne var değiştirsen eline mi yapışacak küçücük bebe personel gelene kadar değiştir ne var yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?