- 15 Ağustos 2019
- 59
- 56
- 38
- Konu Sahibi Esmanur7816
-
Enfeksiyon çıkmış ya. Enfeksiyon olunca kızarır ve acır zaten. Oğlundan biliyorum. Ayrıca darbe alınca kizarabilir tabi ama enfeksiyon olmaz. Siz kreşe başka konularda tepkilisiniz bu da bahanesi olmuş. Özel okullar icin para veriyorum diye çok beklentimiz olmasın. Onlar ticari kaygı taşıdığından hic olumsuz birşey söylemezler. Ben meb de okul öncesi eğitimi öğretmeniyim ve netim. Çocuk hakkında olumsuz da olsa herşeyi söylerim. Söylerim ki Veli ogretmen işbirliği ile uygun olmayan davranışı gelişimi vs düzeltelim. Zaten böyle olmalı. Hatta çocuk düştüyse bir yerini vurduysa özellikle söylerim ki Veli takip etsin. Allah korusun çocuğa aldığı darbden birşey olmadin diye. Belilerde ki bu özel okula verme mantığını anlamıyorum. Devletin 3/6 yaş son derece donanımlı anaokulları varken ticari kaygı taşıyan okula vermek bana saçma geliyor. Üstelik devlette ki öğretmenler okul öncesi eğitimi öğretmenliği (lisans) mezunu. Ama özelde ki bir çok okul az ücretle çalıştırdığı için ya kız meslek lisesi ya da 2 yıllık AÖF çocuk gelişimi mezunu kişileri çalıştırıyorlar. Bakın kişi diyirum öğretmen demiyorum. Çünkü onlar öğretmen değil. Alın çocuğunuzu devlet okuluna verin kafanız rahat ederMerhaba kizlar
Dünden beri hastanedeyiz oğlumun pipisi eve geldiğinde kızarık ve şişti anne açıyor dedi endislendim hemen hastaneye koştuk doktor penis tranvasi dedi darbe alınmış dedi
Ben de darbe olmadığını söyledim sonra oğlum ağlamaklı olarak doktora Hamit benim pipime vurdu dedi sok oldum hemen idrar tahlili derken idrarında kan ve enfeksiyon çıktı 8 saat hastanede kaldık tahliler başka hastaneye yönlendirmeler derken krem verip gönderdiler bu saate ultrason yok diye kendi doktorumuz sünnet iltihabı dedi sünnet ettirmek gerekli dedi
Kreşe söylüyorum yok diyorlar ben hep baslarindayim öyle bişey olmadı kesin bir dille ve hala bu saat olmuş arayan soran yok gelmedi diye oğlum keisnlikle gitmek istemiyor bu kreş çok iyi şartlarda diye buraya verdim kredi çektim üstelik oğlum eve geldiğinde kurt gibi aç oluyor yemek uedimi diyor evet yedi diyorlar üstelik 10 etkinlik varsa 3 ne katılmış görünüyor fotoğraflarda oğlum çekingen içe dönük bir çocuk açılması daha iyi olması için özel ilgilenilsin istediğim için bu kreş için kredi cektim senelik 20 bin TL oda zar zor o fiyata indirdik ben şimdi ne yapayım yani buradaki devletin kresine mi göndereyim zaten önceki konumdan hatırlayanlar olabilir eşim calismiyor gelen kiralar ile idare ediyoruz ben bu şartlarda çocuğum iyi olsun diye uğraşıyorum anne olarak ne yapmalıyım kizlwr 6 aylık bir kızımda var
Siz sana vurana sende vur evladım diyen çocuğu her girdiği ortamdaki diğer çocuklara vuran çocuğunu pedagog terapi gezdiren üye misinizben kreş ve sitemdeki başı boş çocuklarla ilgili konu açmıştım, burdan birisi bana çemkirmişti "başka çocuk seninkine en fazla ne yapabilir ki" demişti. bu çocuk o ortama giremiyor daha ne olması lazım? kreşi değiştirin. çocuğuma öğretmen hakaret etmişti gittim senetlerimi, tüm eşyalarımızı paşa paşa verdiler aynı gün.
Paranızı kurtarın.Merhaba kizlar
Dünden beri hastanedeyiz oğlumun pipisi eve geldiğinde kızarık ve şişti anne açıyor dedi endislendim hemen hastaneye koştuk doktor penis tranvasi dedi darbe alınmış dedi
Ben de darbe olmadığını söyledim sonra oğlum ağlamaklı olarak doktora Hamit benim pipime vurdu dedi sok oldum hemen idrar tahlili derken idrarında kan ve enfeksiyon çıktı 8 saat hastanede kaldık tahliler başka hastaneye yönlendirmeler derken krem verip gönderdiler bu saate ultrason yok diye kendi doktorumuz sünnet iltihabı dedi sünnet ettirmek gerekli dedi
Kreşe söylüyorum yok diyorlar ben hep baslarindayim öyle bişey olmadı kesin bir dille ve hala bu saat olmuş arayan soran yok gelmedi diye oğlum keisnlikle gitmek istemiyor bu kreş çok iyi şartlarda diye buraya verdim kredi çektim üstelik oğlum eve geldiğinde kurt gibi aç oluyor yemek uedimi diyor evet yedi diyorlar üstelik 10 etkinlik varsa 3 ne katılmış görünüyor fotoğraflarda oğlum çekingen içe dönük bir çocuk açılması daha iyi olması için özel ilgilenilsin istediğim için bu kreş için kredi cektim senelik 20 bin TL oda zar zor o fiyata indirdik ben şimdi ne yapayım yani buradaki devletin kresine mi göndereyim zaten önceki konumdan hatırlayanlar olabilir eşim calismiyor gelen kiralar ile idare ediyoruz ben bu şartlarda çocuğum iyi olsun diye uğraşıyorum anne olarak ne yapmalıyım kizlwr 6 aylık bir kızımda var
O değil diye biliyorum ben .Siz sana vurana sende vur evladım diyen çocuğu her girdiği ortamdaki diğer çocuklara vuran çocuğunu pedagog terapi gezdiren üye misiniz
Bilmiyorum kiO değil diye biliyorum ben .
O gün seninle beraber o topikteydik .
O muymus?
Çocuk mu yalan söylemez? Çocuğun hayal dünyası kendisini her şeye inandirabilir. İnandığı (ama olmayan) bir şeyi söylemesi onu yalancı yapmaz belki ama çocuklar çok şık yalan söylerler. Cocugunuz,kardesiniz yok mu? Hiç mi bir çocukla aynı ortamda bulunmadiniz. Mesela çok inanarak odadaki oyuncağın ona göz kirptigini,herkes uyurken canlandığını söyler:)))Çocuklar yalan soylemez
Merhaba kizlar
Çocuklar gerçekten yalanın yalan olduğunu bilmediklerinde bile söylerler buna katılıyorum ama genelde bu vurma, itme gibi konularda isim de veriyorlarsa doğru oluyor. Maalesef.Çocuk mu yalan söylemez? Çocuğun hayal dünyası kendisini her şeye inandirabilir. İnandığı (ama olmayan) bir şeyi söylemesi onu yalancı yapmaz belki ama çocuklar çok şık yalan söylerler. Cocugunuz,kardesiniz yok mu? Hiç mi bir çocukla aynı ortamda bulunmadiniz. Mesela çok inanarak odadaki oyuncağın ona göz kirptigini,herkes uyurken canlandığını söyler:)))
Hatta daha önce de yazmıştım KK'ya. Benim tanıdığım bir çocugun anaokulu hocası annesini arıyor,diyor ki "acinız buyuk,başınız sağolsun ama onun yanında böyle yapmayın. Çocuk çok etkileniyor"
Kadın da anlamıyor,neden basım sagolsun,ne oldu falan. Meğer çocuğu her gün kreşteki öğretmenine benim bir kardeşim daha vardı ama öldü. Onu toprağa koydular,annem her gün evde ağlıyor, falan diyormuş. Oysa annesinin düşük öyküsü bile yok. Allah bilir ne duydu da ne yorumladı çocuk
Yani böyle seyler olabiliyor. Çocuklar da (olmayan bir şeye inanmak ve oldu diye anlatmak yalan sayilırsa) çokça kere yalan söyleyebilirler ...
Konu sahibi,size gelince. Zaten parayı odememissiniz. Bence alın çocuğu devlete verin. Olmayan parayla yirmi bin lira çekip cocugu kreşe göndermekten daha saçma bir şey olamaz. O yirmi binliranin da çok az bir kısmıyla eve yabancı oyun ablası alın,gelsin arasira hem oynasın,hem dil öğrensin. Benim Azerbaycanlı psikoloji mezunu bir arkadaşım var, çok donanımlı bir kız, İngilizcesi de anadili gibi. O da haftanın 3 günü ingilizce öğretmenliği yapıyor bir kursta, iki de anlaştığı aile var,onlara gidip ingilizce oyun ablalaligi yapıyor. Hiç de fahiş fiyarlar odemiyorlar,gayet normal bir ücret alıyor. Böyle şeyler araştırabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?