Anaokulu ve şiddet

Öyle yapmayı düşündüm aptal kadın yeni hamile bir şey olursa üstüme atarlar
ya hanfendi gervekten saka gibisiniz hamile bir kadin biriyle agiz dalasi yapip cocuk mu dusurcek ustunuze kalsa ne olacak haose mi atacaklar . verin su kadinin telefonunu ben paylayayim .valla size daha çok sinir oldum çok pasifsiniz .
2 bagirip cagirip o ogretmene haddini bildirememissin .

Sinifta kamera yoksa malesef ispatlamak zor ama belki cocugunuz konusursa cocugun beyanini esas alabilirler..Bence hangi siniftaysa o siniftaki velilerle konusun ogretmenin çocuklara siddet uyguladigini söyleyin onlar da çocuklarını hem emanet etmesin hem de ogretmeni istemediklerini okul müdürüne söylesinler en azindan bir süre sıkıntı yaşar..Cok gecmis olsun minige,cok üzüldüm ama cok akilli bir cocukmuski size anlatabilmis,siz de ilgili bir anneymissiniz ki çocuğunuzun davranislarindan sezinlemissiniz..Umarim bir daha tekrari olmaz

İnanın çok çaresiz bir sekildeyim bugün bile diyor bana o kötü öğretmen okuldami kendimi tutamadım ağladım bu konuyu kapatalım mi diye
Bu çok yanlış bir tavır olmuş bence. Çocuğunuzun size güvenmesini sağlamalısınız ve sorunu gidereceğinizi ona tam manada hissettirmelisiniz ve gidermelisiniz de. Aksi taktirde tekrar bu ve benzeri bir şey yaşarsa sizinle paylaşmayacaktır.

Offff sanırım boyle bir konuda kendimi tutamazdim. Benim kıyamadıgim ne zorluklarla büyüttüğum cocuguma kimse el kaldiramaz ha eger kaldirdiysa.kralida gelse o sahisi elimden alimaz

İnanın çok çaresiz bir sekildeyim bugün bile diyor bana o kötü öğretmen okuldami kendimi tutamadım ağladım bu konuyu kapatalım mi diye

Çocuğun yanında bu konuyu çok konuşmadan halletseniz. Yeni öğretmeninle iyi olacağını, problem olması her zaman aynı şekilde olacağını göstermez diye anlatsanız iyi olur

ya hanfendi gervekten saka gibisiniz hamile bir kadin biriyle agiz dalasi yapip cocuk mu dusurcek ustunuze kalsa ne olacak haose mi atacaklar . verin su kadinin telefonunu ben paylayayim .valla size daha çok sinir oldum çok pasifsiniz .
2 bagirip cagirip o ogretmene haddini bildirememissin .
Beni zaten engellemiş eşim bırakmadı hakliyken suçlu durumuna düşeriz dedi zaten mudurde bırakmıyor anaokulu tarafına geçeyim

Sinifta kamera yoksa malesef ispatlamak zor ama belki cocugunuz konusursa cocugun beyanini esas alabilirler..Bence hangi siniftaysa o siniftaki velilerle konusun ogretmenin çocuklara siddet uyguladigini söyleyin onlar da çocuklarını hem emanet etmesin hem de ogretmeni istemediklerini okul müdürüne söylesinler en azindan bir süre sıkıntı yaşar..Cok gecmis olsun minige,cok üzüldüm ama cok akilli bir cocukmuski size anlatabilmis,siz de ilgili bir anneymissiniz ki çocuğunuzun davranislarindan sezinlemissiniz..Umarim bir daha tekrari olmaz
Veliler biz memnunuz diyor

Beni zaten engellemiş eşim bırakmadı hakliyken suçlu durumuna düşeriz dedi zaten mudurde bırakmıyor anaokulu tarafına geçeyim
yahu hanimefendi haksız duruma dusmenize kim karar verecek ? velevki düştünüz ne yapacaklar gittiniz öğretmene söylendiniz diye sizi hapsemi atacaklar ?
bi alemsiniz gercekten . cocuk sizin hayat sizin ne diyim ...🤷‍♀️
mudur niye anasinifi tarafina gecmenize izin vermiyor cocuk gene anasinifinda baska sinifta degil mi ? cikista bekleyin soylenip gidin yada baska telefondan arayin soylenin ay hic yapamiyisan ankesorluden ara .gercekten hayret biseysiniz yani

oğluma sözde ögretmeni 5 rakamını cizemedigi icin beceriksizsin dedi. o gün sabaha kadar ağlayıp defter yirttı 5 yazmak icin. ben heryere şikayet ettim zamanında hiçbirşey yapmadilar. halâ aynı okulda devam ediyor. müdür dinlemedi bile çocuk bu kafada kurmuştur dedi:)
Kiyamam cocugun psikolojisini bozmus, etiketler cocuklarin hayatini cok etkiliyor. Psikolojiden anlamayan yapmasa keşke.

Ögretmenle direk niye konusmadınız?
İlk önce gider ögretmenden hesap sorardım yani direk.
müdürün ögretmene kulak cektiği bi kurumda cocugunuzu tutmayın bence.

Siz yine de çocuğunuza %100 güvenmeyin lütfen. Çocuğunuzun aynı şekilde anlatmış olması da olayın abartmadığı anlamına gelmez. Kendi çocuğumdan biliyorum. Ben eve geliyorum. Bana günü anlatıyor. Anneanne bana bağırdı, dede bağırdı. Mesela anne babam yerine bakıcı olsa evde insanın içine kuşku düşer.Eşim de evde oluyor üstelik. Yani inanın ki yazıyorlar bazen. Hatta eşimle aramızda diyoruz ileride okula başlayınca neler yazacak diye

Back
X