yok dinle dinlerken de çok basit anlaşılır. ritmi falan da çok güzel.öğretmenle bir bag kurabılseydık eger onunla gorusurdum ama daha numarasını bıle alamadım hatta suanda yolda gorsem tanımam salı gunu bır anlık gordum sadece o kadar
anneme soyledım bakalaım gene aksama dıye oylamazlarsa ne ala
ilk gunlerde resım attılar ancak suanda bısey yok mudur atıyordu facebookta yuklenen fotolar arasında benımkının resmıde yok
sarkı cok guzelmıs
ama sen eklemesen ben bu sarkının sozlerını bıle okuyamazdım o ayrı mesele...
ıuyıce sınır olmaya basladım sunlara
2010 dogumlu sınıfcute eve ne tarz ödevler veriyorlar? sınıfın yaş gurubu kaç?,kaçar kişi sınıflar?
AA Ben senin oğlanı daha küçük sanıyordum. Benim kızım da mayıs 2010 doğumlu.2010 dogumlu sınıf
sınıf 15 kısı olmus sanıyorum annem oyle soyledı
tesvıgı alan geldı sanıyorum sınır oluyorum :S
ev odevı bır kac kere verıldı
boyama sadece
parmak boya vs
ama ege cok cıddıye alıyor
okulda yaptıklarınıe vde pekıstırsek adam olacak cocuk ama ne bok yedıgınden haberımız yok :S
bıraz zaman vereyım bende ıstıyorum onlara ama once yemek lıstesını gondersınler
ne kadar azmış..Sınıflar baya az kişi demek ki.buarada 2009'lular ıcın sanıyorum ki 2 sınıf var
2011 ler var brde
45 kısıokulun toplam ogrencısı
matematik evet varAA Ben senin oğlanı daha küçük sanıyordum. Benim kızım da mayıs 2010 doğumlu.
Geçen sene başlangıç ödevleri olarak boyama falan vermişlerdi. Ama benim kızım hiç sevmiyor boyama yapmayı. Sonra her hafta sonu dehşet projeler, yok kışı anlatan 3 boyutlu proje, uzay, hayvanlar, yararlı zararlı yiyecekler.. hep görsel.. sonra hızlandılar 10 a kadar yazmayı falan öğrendiler..bu sene ne yaptırırlar artık bilemiyorum..
Matematik falan var herhalde demi okul müfredatında?
ipekcan suanda annem okulda lısteyı almadan ayrılmayacak oradan ve ogretmenın numarasını alacak.ne kadar azmış..Sınıflar baya az kişi demek ki.
bence telaş yapıyorsun. alıştırma haftası bize de vermediler henüz.matematik evet var
baurada benım oglum 2010 şubat dogumlu
ama nısan dogum lu olması gerekıyordu
keşke bızede oyle projeler fılan verseler ya benımde hıc el becerım fılan yok ama bızede ugras olur
su parmak sarkını telefonuma ındırmeye calısıyorum buarada
ipekcan suanda annem okulda lısteyı almadan ayrılmayacak oradan ve ogretmenın numarasını alacak.
bakalım ne haberler gelecek.
olmazmıyım olurum tabikide.bence telaş yapıyorsun. alıştırma haftası bize de vermediler henüz.
ama tabi hazırda mutlaka vardır. birer çıktı alıp çantlara koymak zor olmasa gerek ki ben yönetim olsam ailelere mail falan atarım. nasıl olsa 45 tanecik öğrenci var. memur tarzı bir çalışan illa ki vardır her akşam/öğlen 1 saat veli işlerine ayırsa olmaz mı?
mesela gün içinde çocuklar hakkında kısa notlar, sürpriz resimler çocuklardan...
yani sen mutlu olmaz mısın bunları görünce.
farklılaşmak lazım..
inşallah bu tarz etkinliklere ben katılabılırım ama pek sanmıyorum pek sanmıyorum ama bakıcazsen projelere bayılıyorsun da nette o kadar çok örnek var ki kendi hayal gücünle birleştirince çok güzel şeyler çıkar.
bir de çok aile katılımı yapıyorlar. ben bir kısmına gidemedim geçen sene.,bir de özel gün patileri, öğretmenler günüymüş, yerli malı haftası falan filan..
aile katılımlımında da uçurtma şenlikleri, bahar şenlikleri, sınıfta öğrencilere bir şey yapma, deney, meslek anlatımı, oyun vs vs....
1 gün oyun salonunda çocuklarınızla oynamak için davet... ben buna gidemdim mesela.
bizim okul aileyi çok katıyordu bu tür şeylere.
bak bak neler yaptınız hele?olmazmıyım olurum tabikide.
cocuklar ıcın notları ogretmen bıle tutsa olur sonucta sınıflar cok kalabalık degıl .
buarada resımler gelıyor nası mutlu oluyorum anlatamam
inşallah bu tarz etkinliklere ben katılabılırım ama pek sanmıyorum pek sanmıyorum ama bakıcaz
egenın dogum gununde ızın almayı dusunuyorum arada derede baska bır gun ızın kullanmazsam hastalık vs. 1 gunde etkınlık ıcın alabılırım cocuklara bırseyler yaptırmak ıcın fılan sanırım cok heycanlı ve eglencelı olur
ınt orneklere gelınce dunyanın seyını yaptık ıpek gecen kıs bu yaz olsun bende sıkıldım bırı bızım yonetsın bacım
yok internetten bloglardan cok arastırdımbak bak neler yaptınız hele?
kafana göre mi?
bir yerden esinlendin mi?
okul olunca rahatlarsın artık en azından çocuk evdeyken suçlu bir psikolojin oluyor hem onu eğitmek hem de kaliteli zaman geçirmek açısından. şimdi enerjisini okula vereceğinden ve bol bol bunlardan yapacağından dolayı evde bir nebze daha rahat olur. zaten ödevleri falan olacak sürekli. çok ağır olmadan ben de devam ediyorum. aldığım aktive kitaplarından falan..yok internetten bloglardan cok arastırdım
ingilizce eşleştirme kartları yaptım, sayı ve renk olaraktan
puzzle yaptım( bunu yaparken anam agladı cunku kartonların uzerıne yapıstırdık a4 kestıgımız parcaları)
renklı balıklar kestık uzerıne raptiye yapışltırdık uzerını pvc kapladık , oltayla tuttuk onları , sayısız boyama eşleştirme sayfaları
yıl başında kart yaptık mesela
dalgalı makasla kart kestik, a4 kagıtlardan cıkardıgımız noel baba sekıllerının uzerıne sımlı yapıştırıcı boya , pamuk fılan yapıştırdık ıcınede egenın resımlerını cektım elınde kocaman kartonla, o kartonlara pc'de yazı yazdım resım cıkartıp kartın ıcıne yapıstırdık ananae babaanne yakın cevrelere dagıttık o kartları bır tanede ıs yerıne getırdık
ama bunu gormedınmı gormusundur sanıyorum bı ara resımlerı vardı albumde , ınstagramda paylasmıstım
ah cok almak ıstıyorum ıpek ama hep arastırıp tarastırıp bırakıyorum.okul olunca rahatlarsın artık en azından çocuk evdeyken suçlu bir psikolojin oluyor hem onu eğitmek hem de kaliteli zaman geçirmek açısından. şimdi enerjisini okula vereceğinden ve bol bol bunlardan yapacağından dolayı evde bir nebze daha rahat olur. zaten ödevleri falan olacak sürekli. çok ağır olmadan ben de devam ediyorum. aldığım aktive kitaplarından falan..
kendin neden uğraiıyorsun hepsiyle. yani onları da yap da benim o kadar sabrım yok. kitaplar çok donanımlı canım. hatta ben bir yer keşfettim. İnsancıl' da çocuk aktive kitaplarında dehşet indirim var.ah cok almak ıstıyorum ıpek ama hep arastırıp tarastırıp bırakıyorum.
halbukı ne ıyı olurdu
ben de aynen D&R ve Dost a baktım. 15-20 sayfalı kitaplar dünya para. yani hiç değmez. benim bulduğum yer mikemmmell tüm kitapçıyı eve götürüyorum her uğradığımda. hatta arabada 1 tane,evde,annemlerde,kendi iş yerimde(aniden bir yere gidersek diye) birer tane bulunduruyorum. uzun yolda çok güzel oyalanıyoruz onunla.hiç dergi almadım ipek ama okum akitabı alıyorum
kitap okuyorum sonrada soru soruyorum . bır kıtabı 4 kere okumak hıc eglencelı degıl ama
su aktıvıte kıtaplarını hep daha kapalı oldugunu dusunmustum bırak 10-15 50 havada ucuyordu dedıgın yere ben bır bakayım
buarada ege boyut ektınlıgı yapıyormus bugun (şükür bir arayan oldu)
aksama ona boyutlarla ılgılı boyama yaptırayım barııılkokula baslayınca bıkıcam bunlardan bılıyorum daaa
sımdı hemen bakıkyorumben de aynen D&R ve Dost a baktım. 15-20 sayfalı kitaplar dünya para. yani hiç değmez. benim bulduğum yer mikemmmell tüm kitapçıyı eve götürüyorum her uğradığımda. hatta arabada 1 tane,evde,annemlerde,kendi iş yerimde(aniden bir yere gidersek diye) birer tane bulunduruyorum. uzun yolda çok güzel oyalanıyoruz onunla.
dergi almadıysan Zeytin Limon'u şiddetlice tavsiye ederim. Migros'ta bulabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?