- 5 Ekim 2010
- 1.716
- 489
- 148
- Konu Sahibi sevimlikartanesi
-
ne öğretmenisin
Acliktan pek anlasilmadi sanırımokul oncesi bir öğretmeniyim
arkadaşlar il dışı tayinim anaokuluna çıktı. Maalesef kurayla geldi. Ben anaokulu istemiyordum ama nasibimizde varmış demekki :'( şimdi anaokulunda çalışan ya da daha önce çalışmış olan ogretmenlere sorum şu: Anaokulunun dezavantajlari ve avantajları neler? Ve arkadaş ortami nasıl olur bunlardan biraz bahseder misiniz? şimdiden teşekkürler
Bağımsız Anaokulunda öğretmenlik müdür yardımcılığı ve müdürlük yaptım sanırım sağlıklı cevap verebilirimAnaokulları donanım olarak ilköğretim ortaokul ve lliselerin anasiniflarindan bir adım öndedir. Ayrıca toplanan aidat tamamen okula geri döndüğü için malzeme sorunu pek yasanmaz. Malum diğer okullar anasinifini gelir kapısı olarak gorduklerinden aidatlardan anasinifinin yararlanması pek olanaklı olmuyor. Idarici de çoğunlukla branstan olduğu için sizi anlar istekleriniz ona anlamsız gelmez. Diğer okullarda idareciden ne isterseniz ona boş gelir Fuzuli masraf der. Ancaaakkkk anaokullarinda is yükü fazladır. Sergisi gösterisi kutlaması bitmez. Rekabet ortamı fazladır. Çalışanların hepsi bayan olur büyük çoğunlukla o nedenle anlaşmazlıklar çoktur malesef. Artık olumlu mu olumsuz mu siz karar verin
Bu arada anlamayan arkadaslara konu sahibi farklı bransa atanmaktan değil farklı kuruma atanmaktan bahsetmiş. Yav laf koymak için zemin konu arayanlar var mübarek gün guldurdunuz beni
Tesekkurler bilgi için. Sanırım önceki okulumu çokça arayacağım:'( allah yardım etsin bana. En çok da arkadaş ortami için kaygilaniyorum umarim korktugum basima gelmez. Yani ben oyle rekabet falan sevmem kiskanc da degilimdir. Bir de şu var benim atandigim ilde kimsem yok . Yalnizliktan korkuyorum :-\
Iciniz rahat olsun is birazda şansa kalıyor. Anaokulundan 7 arkadaşım oldu hala görüşürüz.Rekabet olsa da kimse kimseye düşman değildi surtusmeler yaşandı. Şimdiki okulum ortaokul 4 öğretmen var herkes birbirine düşman fesat lik had safada. Hem sadece okuldan arkadaşınız olacak diye bişey yok mutlaka başka arkadaşlarınız da olur. Sendikaniz falan varsa onun bürosuna gidin atandiginiz yerde. Orada bir sürü kişiyle tanisirsiniz
:))) anaokulu anasinifi farkli birimleri ifade eder. Googleden bakin. Arkadasta onun icin daha once calisan ogretmenlerden deneyim paylasmasini istemis. Okul oncesi egitim bolum bolum yas yas ve bunlara bagli programlara gore ayrilir. Arkadasim tamen gittigin yere senin egitim tecrube ve sosyal iliskilerine bagli hayirli olsun
Ildisi nasil kuraya kaliniyor ben onu anlamadim.Siralamada yazdiginiz okullardan birine atamaniz olmuyor mu? Ama dur 26yla cikti ozaman.
Bende anaokula cikmasi daha iyi olmus en azindan yalniz olmayavaksiniz.Sizin branstan cogu arkadas ilkogretimde diger ogretmenlerden hep ayri olduguna yalniz kaldiklarindan sikayetci oluyorlardi.Hayirlisi olsun hakkinizda
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?