Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları Anaokulunda terleme sorunu

sağolun kızlar ben de alayım şu termal atletten.benim kız da iki koşuyor terliyor ve malesef çok çabuk hasta oluyor ve her hasta olmasında 1 saat buhar için hastane acilde soluğumuzu alıyoz...4 yaşında ve kreşe vemeyi düşünüyrm....

termal atlet satan sitenin adını mesaj olarak yazarmısnız çok acil ihityacımız var oğlum bronşit oldu:( yardımcı olursanız çok sevinirm.

termal atlet yani terleme atletini nette araştırmama ragmen web adresini bulamadım mark&spencer ları aradım elerinde varmı diye, stokları tükenmiş en sonunda bir tanesinde bulabildim 3 tanesi 40 lira tane alacak olursanız pahallı 20 lira hemen denedim yaklaşık 5 saat boyunca hiç terleme yapmadı oğlum çok hiperaktif ve ben 5 satte normalde 3 atlet değiştiryorum nasıl oluyor anlayamadım çocuk terliyor bakıyorum sırtı hafif nemli 2 dakkka sonra baktıgımda kupkuru benim kaygım acaba içerdiği maddenin vücuda bir zararı olurmu ama sonuç olarak on numara kesinlikle öneririm .

Slm
ben Marks&Spencer daki thermal atletlerden kullanıyordum ama onunla da terliyor ve sırtına da geçiyordu. Termal atler zaten çok sıcak tutuyor daha çok terliyor. :(

Aynı sorun benim kizimdada var bu yüzden hayat işkence ona da bana da ,termal atlet ise yaradı demiş bı anne , yasasin kurtulduk hasta olmaktan dedim fakat diğer anne ise yaramadı yine terliyor demiş eee ne yapicak bu anneler bu ter sorunuyla ? Başka öneriler varmı ?

Back
X