• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anası kızından güzel

Ne bileyim 'kızın seni gecmis' falan yazılır benim bildiğim. Buna uzulunmez, sevinilir. Ya da kızı begenmedin, beni begendin o halde ' ne guzel annesin'vs tarzı bise yaz degil mi. Cocugu karistirma yani

Ne bileyim 'kızın seni gecmis' falan yazılır benim bildiğim. Buna uzulunmez, sevinilir. Ya da kızı begenmedin, beni begendin o halde ' ne guzel annesin'vs tarzı bise yaz degil mi. Cocugu karistirma yani
Cok ilginc geldi bana sizin tepkiniz

Yorumda bana gore hicbir sikinti yok

Kiziniz kac yasinda ki?

Benm de teyzem kizlarindan cok daha guzeldir ve asiri genc gosterir ve herkes buna benzer sozler soyler, ne var ki bunda

Cidden anlamadim, kizinizdan guzel olabilirsiniz Allah vergisi sonucta,

Kuzenin de sana imtifat olsun diye soylemis bence, "dur ben su kadina guzel diyim de cani sikilsin " diye dusunmus olamaz heralde

Niye altında bir şey arıyorsunuz ki anlamadım ben :)) üstelik yorum yapan kız diyorsunuz hakaret etmemiş olumsuz bir şey yapmamış :) bana deseler anası kızından güzel diye kızmam yani teşekkür eder güler geçerim :)))

Oncelikle herkesin yeni yilini kutluyor, sağlık ve huzur diliyorum.

Konuma gelince facebookta hicbir fotografimi dogru duzgun begenmeyen, yorum yapmayan bir akrabam kizimla cekildigim bir forografa bu yorumu yapmis. Yani ilk yorumu bu. Begenmez, yorum yapmaz deme sebebim bu. Bu yorum size yapilsa hoşunuza gider miydi? Amac beni sevindirmek mi yoksa uzmek mi anlamadim. 3. Bir goz olarak sizden yorum bekliyorum
Kötü bir söz değil ki demekki sizi çok genç görmüş genç anne anlamında söylemiş.

Kiziniz kac yasinda ki?

Benm de teyzem kizlarindan cok daha guzeldir ve asiri genc gosterir ve herkes buna benzer sozler soyler, ne var ki bunda

Kuzenin de sana imtifat olsun diye soylemis bence, "dur ben su kadina guzel diyim de cani sikilsin " diye dusunmus olamaz heralde
kızım 3 yasında. dedğiniz gibi ben de teyzeniz kadar olsam 45-50 cocugum 20 yaslarında falan olsa iltifat olarak sayılabilir. ama ben yaşlı falan değilim ki, o da 3 yasında bir melek yani. sizin örnekle benimki aynı değil ki

Ben kizimi cirkin bulmasına uzuldum aslinda. Kizim cirkim diye degil, onun beni uzmek istemesine uzuldum. Ben oyle yorumladim bunu. Kendime iltifat degil de kizima hakaret. O da sorun degil de beni uzmek neden:KK43:
İyi niyetli söylediğini bende pek düşünmüyorum.
ama o öyle söyledi diye de öyleymiş gibi de düşünüp kızınız için üzülmeyin bence
İlk izlenimim hasetlikten söylenmiş gibi duruyor.

bir de durum şu, hani daha önceden kızin güzel falan der de bana iltifat ediyor dersin, 3 yıl bişe dememiş, ilk yorumu bu yani :)

konumun silinebileceğini bilsem resim de eklerdim ama biri alıntı yaparsa öyle kalır,ekleyemiyorum. her neyse...

İyi niyetli söylediğini bende pek düşünmüyorum.
ama o öyle söyledi diye de öyleymiş gibi de düşünüp kızınız için üzülmeyin bence
İlk izlenimim hasetlikten söylenmiş gibi duruyor.
kızım gerçekten cok güzeldir. oyle düşünmüyorum . onun beni üzmek istemesine üzüldüm. size özelden resmini yollayım mı :)

Bir insan ancak bu kadar kötü niyetli düşünebilir. Kuzeninizden değil sizden bahsediyorum. Çok alıngan bir yapınız var anladığım kadarıyla. Size yapılmış bir iltifatı bile kızın çirkin denmiş gibi algılamışsınız. Kimse kızınıza çirkin dememiş, size güzel demek istemiş kuzeniniz. Ki çocuklara nazar değmesin diye çirkin demek çok bilindik bir türk geleneğidir. Çirkin demiş olsa bile bu kadar alınmak yersiz olurdu. Çocukların hiç biri çirkin değildir, herkes için geçerlidir bu önerme.

Kiziniz kac yasinda ki?

Annelerin ne ilginc hissiyatlari var. Anne olmama ragmen suratim bazen boyle oluyo :KK57:
Kiza cirkin denmemis. Anne kızından guzel olabilir. Gercek neyse o işte.
Benim de bi arkadasim kendi kizlarindan daha güzel. Bunun o da farkinda. Hic uzuldugunu gormedim. Kimse senin kizlarin cirkin demiyorki.

ayy ama kızın çok tatlı ki , maşaallah ona
bazen insanlar konuşmak için konuşuyor en basit örneği de kuzenin
boşver sil yorumu gitsin :p

Bir insan ancak bu kadar kötü niyetli düşünebilir. Kuzeninizden değil sizden bahsediyorum. Çok alıngan bir yapınız var anladığım kadarıyla. Size yapılmış bir iltifatı bile kızın çirkin denmiş gibi algılamışsınız. Kimse kızınıza çirkin dememiş, size güzel demek istemiş kuzeniniz. Ki çocuklara nazar değmesin diye çirkin demek çok bilindik bir türk geleneğidir. Çirkin demiş olsa bile bu kadar alınmak yersiz olurdu. Çocukların hiç biri çirkin değildir, herkes için geçerlidir bu önerme.
teşekkür derim, ben beni üzmek isteme ihtimaline üzüldüm. hiçbir anne çocuklarından daha iyi olmak istemez. bunu değil, aksini duymak ister

bu resim eski bir resim, buna yorum yapılmış. şimdi 3 yasında

Yaptığı yorumun anlamı gayet açık bence kız ne kadar güzel ama annesi kızından da güzel demek istemiş.Annelik psikolojisi var sanırım bu konuda biraz komplekslisiniz .Ben arkadaşlarımın çocuklarının resimlerine şu çirkine bak yazıyorum.öyle yazsa görüşmeyi keserdiniz herhalde:KK76:

Yaptığı yorumun anlamı gayet açık bence kız ne kadar güzel ama annesi kızından da güzel demek istemiş.Annelik psikolojisi var sanırım bu konuda biraz komplekslisiniz .Ben arkadaşlarımın çocuklarının resimlerine şu çirkine bak yazıyorum.öyle yazsa görüşmeyi keserdiniz herhalde:KK76:
hayır sizin dediğinizde bişi yok ki, ikiniz de birbirinizden çirkinsiniz ya da güzelsiniz yazılsa inanın bozulmazdım. bu arada kızımın güzelliği ile ilgili kompleksim asla yok. ben ondan güzel bile olsam bence böyle yazmamalıydı ya neyse işte...

teşekkür derim, ben beni üzmek isteme ihtimaline üzüldüm. hiçbir anne çocuklarından daha iyi olmak istemez. bunu değil, aksini duymak ister
Maşallah çok sevimli bir bebeğiniz var. Ama bu yaşta bir çocuğu güzel olarak adlandırmak bence hoş değil. Siz güzel bir kadınsınız, kızınız sevimli. Büyüyünce o da güzel bir kadın olacaktır eminim.

Back
X