• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anası kızından güzel

Maşallah çok sevimli bir bebeğiniz var. Ama bu yaşta bir çocuğu güzel olarak adlandırmak bence hoş değil. Siz güzel bir kadınsınız, kızınız sevimli. Büyüyünce o da güzel bir kadın olacaktır eminim.
tekrar teşekkür ederim, çok naziksiniz. inanın onun güzel olması ya da olmaması değil sorun, bir sekılde beni rahatsız etti bu mesaj. bakın siz ne güzel yazmışsınız, aynı sekilde bak su çirkine falan yazsa burda konu açacak ya da gocunacak halim yoktu inanın

bı da son hali. yani benim onunla ilgili bir kompleksim inanın yok, neyse arkadaşlar, herkese cok teşekkür ederim. ben yanlış anladım diyelim

Niyeti can sıkmak sanırım. Boşverin. Can sıkmaya değmez.

Ben niye bozuldugunuzu anlayamadim.
benim de kizim var.
bazen sokakta falan 'aaa cok guzel masallah babaya mi benziyor' diyorlar. :KK49:
Bariz beni yakistiramiyorlar kizima :KK45:
ya da sizin gibi anasi kizindan kizi anasindan guzel gibi laflar da duyuyorum.
alinmak hic aklima gelmiyor.
fazla hassas yaklasmissiniz sanki

benim de kizim var.
bazen sokakta falan 'aaa cok guzel masallah babaya mi benziyor' diyorlar. :KK49:
sizin kızınızı sizden güzel bulmuşlar sanırım, e bunda sorun yok ki :) benim masum meleğime geliyor eleştiri ama dikkatinizi çekerim :)

ikimizde birbirimizden güzeliz deseydiniz
şuan o yazardı buraya bence :D

Babaannem de annem kizimi severken "benimki kadar guzel torunun olsa ne yapardin acaba" demisti, cok cok sinirlenmistim, ne demek istiyorsun babaanne dedim gulumseyerek, "sen cocukken cok daha guzeldin, kizin babasina benziyor" dedi, yasli diye ustelemedim ama gicik oldum babaanneme... hala da icim sogumadi...

Çok da güzel benim minik ablam . Bence de mesela benim anneme derler kızların kardeşin gibi duruyor çok gençsin vs bu iltifat ama nerisona zaten genç ve güzel bir baayan :) bu durumda onu kızıyla kıyaslamak sanki sen " bile " daha güzelsin manasında söylenmiş olabilir . Amma velakin halt etmiş :))

benim de kizim var.
Yaaa =) çok sevimlisiniz

Çok da güzel benim minik ablam . Bence de mesela benim anneme derler kızların kardeşin gibi duruyor çok gençsin vs bu iltifat ama nerisona zaten genç ve güzel bir baayan :) bu durumda onu kızıyla kıyaslamak sanki sen " bile " daha güzelsin manasında söylenmiş olabilir . Amma velakin halt etmiş :))
sensizask ben seni tanıyorum sanki bi yerlerden :)

Bence kizin guzel ama sen ondanda guzelsin demek istemis.
İltifat etmeye calismis!

Back
X