Suan annesinin koynunda mutludur ki günlerdir aramıyor bile. Bi özür dilemek yerine en son konusmamızda bana tüm esyalarını topla annenlerde uzun süre kalacaksın dedi. O günden sonrada ne aradı ne sordu ne de özür diledi. Onun kafasında kalbinde de bitmiş degil mi? Ben kendim bunu kabullenmeye calsııyorum sonra acaba sinirimden mi
Yanlıs düşünüyorum diyorum. İşin icinden cıkamadım
Sizin yine ertesi gun (c)almis. Benim bosandigim ex esin annesi, dugun gunu (c)almisti benim ziynetlerimi.Onların cebinden para cıkacagına canlarını verir daha iyi malesef anneside öyle pragöz ki. Evlendik ertesi gün takılan takıları aldı
Siz bu süreci kolay atlatabildiniz mi?Sizin yine ertesi gun (c)almis. Benim bosandigim ex esin annesi, dugun gunu (c)almisti benim ziynetlerimi.
1 yildan once anlasmali bosanilmiyor. Cekismeli acarsiniz.
Dunyanin en kotu tecrubelerindendi cekismeli bosanmak. Hic 1 insan evladinin bunu yasamasini istemem. Nihayetinde bosandim ama ben, eski ben miyim? Hayir!Siz bu süreci kolay atlatabildiniz mi?
Hemen uzaklas hemenSeverek evlendik ben 28 o 29 yasında. evlenemden önce bu davranısları yoktu yada her gün annesile beraber mutluydu herhangi bi davranısını bana yansıtmamıs. Beni sanki ailesine annesine düşmanıymısım gibi görüyor. Aynı evde iki yabancıyız sanki. Önceden tartıssak kırılsam en azından gönlümü alırdı. Simdi agzına geleni saysa ki en son namusuma laf etti ona bile ben haklıyım hakettin iyiki demisim diyor.
Ve siz de kalkmış bize diyorsunuz ki ‘’Ne yapayım?” Yani uzaktan bize söylemesi kolay tabi de göbek bağı kopmamış bu arkadaşın anasıyla.Düzeldim der gelir, yarın öbür gün çocuğunuz olur annem böyle yap dedi yapmıyorsun çocuğa diye kıyameti koparır.Bakın 3 haftalık bebeğim var başkası şöyle yap diyince bile sinir geliyor kaldı ki bu kişi ısrar kıyamet anasının sözünü dinletmeye çalışan eşiniz olursa.Boşanın bence de, Ebru Gündeş evlendiğinin ertesi gün dava açmıştı düşününSuan annesinin koynunda mutludur ki günlerdir aramıyor bile. Bi özür dilemek yerine en son konusmamızda bana tüm esyalarını topla annenlerde uzun süre kalacaksın dedi. O günden sonrada ne aradı ne sordu ne de özür diledi. Onun kafasında kalbinde de bitmiş degil mi? Ben kendim bunu kabullenmeye calsııyorum sonra acaba sinirimden mi
Yanlıs düşünüyorum diyorum. İşin icinden cıkamadım
Neden nişanlısınız böyle biri ileHayır benim nişanlım da anne Kuzusu ve çalışmıyor
Kusura bakma da birbirini yeterince arzulayan iki karşıcins aynı evin içinde birlikte olmadan dayanamaz.bu adam sana insan olarak yeterimde saygı ve sevgi duymuyor hem de yeterince cinsel istek duymuyor.nice anlaşamayan, lavga gürültüyle geçinen eşler var sırf cinsel çekim olduğu için.siz de o da yok bu da yok.40 günlük evlilikte yataktan çıkmamanız gerek normalde.Severek evlendik ben 28 o 29 yasında. evlenemden önce bu davranısları yoktu yada her gün annesile beraber mutluydu herhangi bi davranısını bana yansıtmamıs. Beni sanki ailesine annesine düşmanıymısım gibi görüyor. Aynı evde iki yabancıyız sanki. Önceden tartıssak kırılsam en azından gönlümü alırdı. Simdi agzına geleni saysa ki en son namusuma laf etti ona bile ben haklıyım hakettin iyiki demisim diyor.
Evlendiğiniz günden beri olduğuna emin misiniz ana kuzusu erkek doğuştan böyledir evlenmeden öncede böyledir elbet siz görmezden gelmiş olabilir misiniz? Ayrıca hayır değişmezler çocuk olunca olacakları düşünün ilerisini daha iyi anlarsınız bu tarz kaynanalar çocuğunuzu bile size karşı kışkırtır.Arkadaslar Merhaba, ben daha 40 günlük evliyim ama boşanmayı düşünüyorum. Eşim cok annesine düşkün bir süt kuzusu. Evlendigimiz günden beri annesinin söyledigi istedigi bişey yapılmadıgında bana eziyet etti. Küstü günlerce konusmadı. Balayında bile sürekli tartıstık, döndük yine aynı. Hrr tartısmada mutlaka ben hatalıyım ona göre. Bana hakaret ediyor yapmadgım seyleri yapmısım gibi kafasında kurup dahada küsüp Uzaklasıyor benden. Her tartısmada ya Yatagı ayırdı ya da annesine gitti. Simdi ben ailemle kalıyorm o ailesiyle. Beni sevdigini bana deger verdigini hiç düşünmüyorum. Bu konusa ne yapacagımı hiç bilmiyorum. Sizce anne kuzusu olan, eşini koruyup kollamayan, böyle herseye küsüp giden bir erkek düzelir mi? Yoksa boşanaym hiç ugrasmayım mı bilemiyorm kafam cok karısık.
KAÇ bacım KAAAAÇ ! Canını seviyorsan kaç. Bu kaçıncı ana kuzusu vakası , assssla düzelmez asla.Arkadaslar Merhaba, ben daha 40 günlük evliyim ama boşanmayı düşünüyorum. Eşim cok annesine düşkün bir süt kuzusu. Evlendigimiz günden beri annesinin söyledigi istedigi bişey yapılmadıgında bana eziyet etti. Küstü günlerce konusmadı. Balayında bile sürekli tartıstık, döndük yine aynı. Hrr tartısmada mutlaka ben hatalıyım ona göre. Bana hakaret ediyor yapmadgım seyleri yapmısım gibi kafasında kurup dahada küsüp Uzaklasıyor benden. Her tartısmada ya Yatagı ayırdı ya da annesine gitti. Simdi ben ailemle kalıyorm o ailesiyle. Beni sevdigini bana deger verdigini hiç düşünmüyorum. Bu konusa ne yapacagımı hiç bilmiyorum. Sizce anne kuzusu olan, eşini koruyup kollamayan, böyle herseye küsüp giden bir erkek düzelir mi? Yoksa boşanaym hiç ugrasmayım mı bilemiyorm kafam cok karısık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?