Anasının kuzusuuu

Onda bitmis mi bilmem ama sizde kolay kolay bitmez. Size eski konunuzda sayfalarca yazilmis tesekkur edip gitmissiniz. Yine insanlar sayfalarca yazacak gideceksiniz. Degisen bir durum olmayacak. Herkes kendi secimlerini yasayacak. Cok dusunmeyin nasilsa doneceksiniz.

Bu ne böyle daha 40 günlük evliyken anne evine göndermeler yatak ayirmalar tartışmalar. Eve dönme. Saygı çoktan gitmiş. Daha balayınız bitmmeisken evliliğin en güzel zamanlarıyken birlikte vakit geçirecekken gerçekten bu yaşadıklarımız hic normal değil.

Ya bu erkeklerin %90ı aşırı iyi oyuncu ya da kadınlar öyle aşık oluyor ki gözleri gerçekleri göremiyor

Evlilerin sorunlarının neredeyse hepsi kocaların kök aileye, özellikle anneye sağlıksız derecede bağlı olması.

Bence barışmayın, yıllarınız bu konuda çaba vermekle, idare etmeye çalışmakla geçecek yoksa.

Evet malesef erkekler geç olgunlasır ama bu kadar olması cok fazla. Mesela ben bu kadar bağımlı oldugunu bilmiyordum. Sevgiliyken yanımda konusmazdı cok annesiyle. evlendik sabah kalkıyor mesajlasmayla aksam yatana kadar konusuyorlar. Ben annemle bu kadar konusmuyorm ama kendi annesi evimz hakkında her bilgiye sahip

Onların cebinden para cıkacagına canlarını verir daha iyi malesef anneside öyle pragöz ki. Evlendik ertesi gün takılan takıları aldı
Sizin yine ertesi gun (c)almis. Benim bosandigim ex esin annesi, dugun gunu (c)almisti benim ziynetlerimi.
1 yildan once anlasmali bosanilmiyor. Cekismeli acarsiniz.

2 bucuk sene evli kaldım. Benimkini uzaktan anası işliyordu, anne memlekette oldugundan aynı şehirde oldugumuz 2 ablasına bağımlıyfı. Tabiki bosandık. Olmuyor bacım inanki en az hasarla kurtulmak çok çok daha iyi.

Hemen uzaklas hemen

Ve siz de kalkmış bize diyorsunuz ki ‘’Ne yapayım?” Yani uzaktan bize söylemesi kolay tabi de göbek bağı kopmamış bu arkadaşın anasıyla.Düzeldim der gelir, yarın öbür gün çocuğunuz olur annem böyle yap dedi yapmıyorsun çocuğa diye kıyameti koparır.Bakın 3 haftalık bebeğim var başkası şöyle yap diyince bile sinir geliyor kaldı ki bu kişi ısrar kıyamet anasının sözünü dinletmeye çalışan eşiniz olursa.Boşanın bence de, Ebru Gündeş evlendiğinin ertesi gün dava açmıştı düşününSüre değil önemli olan sizin sorununuzun halledilir olup olmadığı.Yoksa illa 1 yıl mı evli kalıp boşandım demek istiyorsunuz.Hele de şu yorumlarımızı ailenizin yanında okurken.Bie cesaret gelsin ben ayrılmak istiyorum yazın kendisine sonra da izleyin olanları.Önce kendi ailenize söyleyin ama bu kararı verirseniz.

Kırk günde nasıl gerçek yüzünü ortaya çıkarmış. Bari evlenmeden önce belli etseydi. Bu kadar uğraş olmazdı. İlk günden yatak ayırıp annesine giden biri ömrünuzu yer diye düşünüyorum. Karar sizin umarım güzel şeyler olur. Ama adam kalas bunu demeden edemeyeceğim. İnsan kırk günlük eşini bırakıp annesinin kollarına koşar mi . Kafasız

Aileniz şu an niye yanlarında olduğunuzu sormadı mi ?
Ne dediniz onlara
Dönmek için özür dilemeyin lütfen.

Kusura bakma da birbirini yeterince arzulayan iki karşıcins aynı evin içinde birlikte olmadan dayanamaz.bu adam sana insan olarak yeterimde saygı ve sevgi duymuyor hem de yeterince cinsel istek duymuyor.nice anlaşamayan, lavga gürültüyle geçinen eşler var sırf cinsel çekim olduğu için.siz de o da yok bu da yok.40 günlük evlilikte yataktan çıkmamanız gerek normalde.

Sagolun mesajlarınız icin. Sanırım kararım bosanma yönünde olcak bunca zaman beni arayıp sormayan bensiz durabilen demekki hiç sevmemiş istememiş ayrılmayı benden cok o istiyordur. bana ailemin yanında esyalarını topla git dedi zaten bu yüzden olaydan ailemin haberi var. onlarda bu konuda kararıma saygı duyuyorlar. Bi süre düşünelim dedim zamana bırakmıştım ama benimde aklımı kemirip duruyor. Bu adam hiç mi pişman olmaz. Bayram günü Hiç mi yazmak aramak geçmez içinden diye.

Evlendiğiniz günden beri olduğuna emin misiniz ana kuzusu erkek doğuştan böyledir evlenmeden öncede böyledir elbet siz görmezden gelmiş olabilir misiniz? Ayrıca hayır değişmezler çocuk olunca olacakları düşünün ilerisini daha iyi anlarsınız bu tarz kaynanalar çocuğunuzu bile size karşı kışkırtır.

Ana kuzusu erkeklerden uzak durmanızı tavsiye ederim. Evlilik yürümüyor böyleleriyle çünkü yeterli olgunluk seviyesine ulaşmamış, sütten yeni kesilmiş bebek gibi davranıyorlar. Evlenmeden önce sağa sola aslan kaplan kesilen bu nacizane tür, evlendikten sonra anasının kesesinden ayrılamayan yavru kangru misali davranıyor. Sanki biz kadınların annesi yokmuş gibi. Bu tip erkekler bebek gibi bakılmayı ister. Kendi annesine ekstra hürmet ve hizmet ister. Sizin annenize gelince dış kapının dış mandalı gibi davranır. Bayramda seyranda hep önce kendi ailesine gidilsin, her konuda kendi ailesine danışılsın ister. Bunlara birer yetişkin gözüyle bakmanın manası yok. Sonra bir de sizi kötü hissettirmek için manipule eder. Sizin aile bağlarınız zayıf, kendi ailesi mükemmel vs diye beyninizi yıkamaya çalışır. Annesinin kendisi için yaptığı her şeyi eşlerinden de beklerler. Bu böyle gider. Sizin de ruh sağlınız zamanla bozulur.

KAÇ bacım KAAAAÇ ! Canını seviyorsan kaç. Bu kaçıncı ana kuzusu vakası , assssla düzelmez asla.

Boşanmak için 1 yılın dolmasını beklemeniz gerekiyor diye biliyorum. Konuya diyecek lafım yok , bence oluru yok.Barisirsanizda ömrünüz bunlarin saçmaliklariyla ugrasmkla gecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…