- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.348
- 198
Nedir bu kv takı aşkı..benimkide 3 ay sonra (c)aldı. Hem de bnden habersiz gitmiş bozdurmus..mahkemede de söke söke ödeyecek ama ...Sizin yine ertesi gun (c)almis. Benim bosandigim ex esin annesi, dugun gunu (c)almisti benim ziynetlerimi.
1 yildan once anlasmali bosanilmiyor. Cekismeli acarsiniz.
Canim yine de hemen boşanma derim çok erken biraz bekle ya bitince de psikolojik olarak zorlaniyor insanEvlenir evlenmez degil annesini cok sevdigini biliyordum yani kim sevmez annesini sonucta sevebilir normal tabiki ama o zamanlar banada deger veriyordu hissediyordum bunu. evlendik balayına giderken altınlaırmı anneme bırakmamla basladı tartısmalar. Meğer onun annesine vermemiz bırakmamız gerekiyormus.. annesi buna bozulmus sanırım daha yolda basladı tartısmamız. Balayında sürekli konusup mesajlastılar mesajlarında sürekli annesine onu cok özledigini yazmıs. O günden beride bi anne faktörü basımızda sürekli tartısmalarda ve tartıstıkca sen ailemle beni düşman etmeye calsııyorsun diyip beni düşman gibi görüyor. Bunları evlenmeden bilmiyordum gerçekten aynı evde yaşamadan böyle biri oldugunu anlayamamısım. Kendime kzııyorum
Çekişmeli açıp sonra anlasmaliya bir yılı doldurmadan da bitebiliyor artıkBoşanmak için 1 yılın dolmasını beklemeniz gerekiyor diye biliyorum. Konuya diyecek lafım yok , bence oluru yok.Barisirsanizda ömrünüz bunlarin saçmaliklariyla ugrasmkla gecer
Gelinin ziynetini (c)alan hirsiz oldugu icin gasp olarak nitelendiriliyor davada. Cunku benim iznim olmaksizin zorla alinmisti. Evet davayi hakkimla ben kazandim lakin teslim alabildim mi ziynetlerimi? Hayir tabiki.Nedir bu kv takı aşkı..benimkide 3 ay sonra (c)aldı. Hem de bnden habersiz gitmiş bozdurmus..mahkemede de söke söke ödeyecek ama ...
Düzelmesi çok zor, ciddi yaptırımlar uygulayın...Arkadaslar Merhaba, ben daha 40 günlük evliyim ama boşanmayı düşünüyorum. Eşim cok annesine düşkün bir süt kuzusu. Evlendigimiz günden beri annesinin söyledigi istedigi bişey yapılmadıgında bana eziyet etti. Küstü günlerce konusmadı. Balayında bile sürekli tartıstık, döndük yine aynı. Hrr tartısmada mutlaka ben hatalıyım ona göre. Bana hakaret ediyor yapmadgım seyleri yapmısım gibi kafasında kurup dahada küsüp Uzaklasıyor benden. Her tartısmada ya Yatagı ayırdı ya da annesine gitti. Simdi ben ailemle kalıyorm o ailesiyle. Beni sevdigini bana deger verdigini hiç düşünmüyorum. Bu konusa ne yapacagımı hiç bilmiyorum. Sizce anne kuzusu olan, eşini koruyup kollamayan, böyle herseye küsüp giden bir erkek düzelir mi? Yoksa boşanaym hiç ugrasmayım mı bilemiyorm kafam cok karısık.
Haklısınız ben artık cok korkuyorum her an her şeyi suc atabilirler diyeEşin tam bir manyak! İftira çok çok tehlikeli bir şey. Ana oğul sana tuzak bile kurabilirler aman dikkat et.
Vıttırıvızzık herif olunca vıttıvızzık konulardan olay çıkarmış işte.Getiren durum şuydu. Bir gün avmde kardesm ben ve eşim gezerken magazadan ürün bakıyordum. Erkek satıs personeli bana ürünün yerinin orası olmadıgını söyledi eşim bu ürün burdaydı ama diye konusmay basladı bende kz kardesime ya yeri buarası degilmiş neyse uzatmaya gerek yokki dedim. Sonra personel bana dönüp sizinle konusmuhorum cok terbiyesizsinz karısıyorsunuz lafa dedi. Ama ben gercekten onalara karsı bişey söylemedim kardesimle ban bakakaldık. eşim orda herkesb icinde bana kızmaya basladı nasıl koydu ama sana lfı, dediginde cok haklı, benim söyleyemedigimi söylüyor, erkekletle konusma meraklısısın, böyle olan insan kocasını aldatır.dedi.. bu olayın üzerinden biraz geçti anneme gittim beni aramıs görmemisim yazdıgı mesaj “beni aldatıyormusun” bu olaydan sonra git esyalarını topla ailenin yanında cok uzun süre kalacaksın dedi.
Hayirdir esyalarin hepsi onun mu? Anlasmali bosanmaniz zor olur eve gittiginde muhakkak evini kontrol et herseyi fotografla delil icin lazim olacak dikkat et ne olur ne olmaz ama bu ana kuzusu derken asiri fazla bagimli düzelecegi de sanmamSuan annesinin koynunda mutludur ki günlerdir aramıyor bile. Bi özür dilemek yerine en son konusmamızda bana tüm esyalarını topla annenlerde uzun süre kalacaksın dedi. O günden sonrada ne aradı ne sordu ne de özür diledi. Onun kafasında kalbinde de bitmiş degil mi? Ben kendim bunu kabullenmeye calsııyorum sonra acaba sinirimden mi
Yanlıs düşünüyorum diyorum. İşin icinden cıkamadım
E normal degil bu adam. Sorun ana kuzulugu degil ki, cok daha ileri boyutta.Getiren durum şuydu. Bir gün avmde kardesm ben ve eşim gezerken magazadan ürün bakıyordum. Erkek satıs personeli bana ürünün yerinin orası olmadıgını söyledi eşim bu ürün burdaydı ama diye konusmay basladı bende kz kardesime ya yeri buarası degilmiş neyse uzatmaya gerek yokki dedim. Sonra personel bana dönüp sizinle konusmuhorum cok terbiyesizsinz karısıyorsunuz lafa dedi. Ama ben gercekten onalara karsı bişey söylemedim kardesimle ban bakakaldık. eşim orda herkesb icinde bana kızmaya basladı nasıl koydu ama sana lfı, dediginde cok haklı, benim söyleyemedigimi söylüyor, erkekletle konusma meraklısısın, böyle olan insan kocasını aldatır.dedi.. bu olayın üzerinden biraz geçti anneme gittim beni aramıs görmemisim yazdıgı mesaj “beni aldatıyormusun” bu olaydan sonra git esyalarını topla ailenin yanında cok uzun süre kalacaksın dedi.
Doktorluk bu herif, seni de doktorluk etmeden boşan bence.Getiren durum şuydu. Bir gün avmde kardesm ben ve eşim gezerken magazadan ürün bakıyordum. Erkek satıs personeli bana ürünün yerinin orası olmadıgını söyledi eşim bu ürün burdaydı ama diye konusmay basladı bende kz kardesime ya yeri buarası degilmiş neyse uzatmaya gerek yokki dedim. Sonra personel bana dönüp sizinle konusmuhorum cok terbiyesizsinz karısıyorsunuz lafa dedi. Ama ben gercekten onalara karsı bişey söylemedim kardesimle ban bakakaldık. eşim orda herkesb icinde bana kızmaya basladı nasıl koydu ama sana lfı, dediginde cok haklı, benim söyleyemedigimi söylüyor, erkekletle konusma meraklısısın, böyle olan insan kocasını aldatır.dedi.. bu olayın üzerinden biraz geçti anneme gittim beni aramıs görmemisim yazdıgı mesaj “beni aldatıyormusun” bu olaydan sonra git esyalarını topla ailenin yanında cok uzun süre kalacaksın dedi.
Annesinin buyutemedigini büyütmeye talipsen devam etArkadaslar Merhaba, ben daha 40 günlük evliyim ama boşanmayı düşünüyorum. Eşim cok annesine düşkün bir süt kuzusu. Evlendigimiz günden beri annesinin söyledigi istedigi bişey yapılmadıgında bana eziyet etti. Küstü günlerce konusmadı. Balayında bile sürekli tartıstık, döndük yine aynı. Hrr tartısmada mutlaka ben hatalıyım ona göre. Bana hakaret ediyor yapmadgım seyleri yapmısım gibi kafasında kurup dahada küsüp Uzaklasıyor benden. Her tartısmada ya Yatagı ayırdı ya da annesine gitti. Simdi ben ailemle kalıyorm o ailesiyle. Beni sevdigini bana deger verdigini hiç düşünmüyorum. Bu konusa ne yapacagımı hiç bilmiyorum. Sizce anne kuzusu olan, eşini koruyup kollamayan, böyle herseye küsüp giden bir erkek düzelir mi? Yoksa boşanaym hiç ugrasmayım mı bilemiyorm kafam cok karısık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?