Anasının kuzusuuu

Erkekler geç olgunlasiyor ile alakası yok bu adam 50 yaşına gelincede aynı olacak karaktersizin teki eve gelin kargo ile kendi eşyalarınızı aldıklarını hepsini götürün ütünüzü felan alın her şey pahalandi onlara bırakma madem paragöz ler azcik canları yansin

Evlenir evlenmez degil annesini cok sevdigini biliyordum yani kim sevmez annesini sonucta sevebilir normal tabiki ama o zamanlar banada deger veriyordu hissediyordum bunu. evlendik balayına giderken altınlaırmı anneme bırakmamla basladı tartısmalar. Meğer onun annesine vermemiz bırakmamız gerekiyormus.. annesi buna bozulmus sanırım daha yolda basladı tartısmamız. Balayında sürekli konusup mesajlastılar mesajlarında sürekli annesine onu cok özledigini yazmıs. O günden beride bi anne faktörü basımızda sürekli tartısmalarda ve tartıstıkca sen ailemle beni düşman etmeye calsııyorsun diyip beni düşman gibi görüyor. Bunları evlenmeden bilmiyordum gerçekten aynı evde yaşamadan böyle biri oldugunu anlayamamısım. Kendime kzııyorum

Daha evliliğin ilk günlerinde böyleyse iflah olmaz o!
Çocuklarımın babası evlendiğimizde tuvaletin kapısında bekler gözümün içine bakardı. Sonuç 10 yıl sonunda düşmanca boşandık. İyi bile kötüleşiyorsa kötü düzelmez daha da kötü olur. Hiç uğraşmayın bunla

Sizin yine ertesi gun (c)almis. Benim bosandigim ex esin annesi, dugun gunu (c)almisti benim ziynetlerimi.
1 yildan once anlasmali bosanilmiyor. Cekismeli acarsiniz.
Nedir bu kv takı aşkı..benimkide 3 ay sonra (c)aldı. Hem de bnden habersiz gitmiş bozdurmus..mahkemede de söke söke ödeyecek ama ...

Delil toplamadan ayrilma. Simdi 40 gunluk evlisin, aklina gelmez ayrilmak istedigin. Onu affetmis gibi mesajlar atma, sadece bu kotu yonlerini ortaya cikaran delilleri sana attigi mesajlari topla, gercek yuzunu gostermesini sagla. Habersiz kayit altina alma bir seyleri delil olmaz. Sonra hepsini topla ve bir avukata git. Tek tavsiyem bu.

Canim yine de hemen boşanma derim çok erken biraz bekle ya bitince de psikolojik olarak zorlaniyor insan

Boşanmak için 1 yılın dolmasını beklemeniz gerekiyor diye biliyorum. Konuya diyecek lafım yok , bence oluru yok.Barisirsanizda ömrünüz bunlarin saçmaliklariyla ugrasmkla gecer
Çekişmeli açıp sonra anlasmaliya bir yılı doldurmadan da bitebiliyor artık

Nedir bu kv takı aşkı..benimkide 3 ay sonra (c)aldı. Hem de bnden habersiz gitmiş bozdurmus..mahkemede de söke söke ödeyecek ama ...
Gelinin ziynetini (c)alan hirsiz oldugu icin gasp olarak nitelendiriliyor davada. Cunku benim iznim olmaksizin zorla alinmisti. Evet davayi hakkimla ben kazandim lakin teslim alabildim mi ziynetlerimi? Hayir tabiki.

Düzelmesi çok zor, ciddi yaptırımlar uygulayın...

Eşyalarını topla ailene git dedi demişsiniz.
Namusuma kadar laf etti demişsiniz.
Elbette çok çirkin bu durumlar. Haklı yanı kabul edilebilir tarafı yoktur.
Lakin sebep neydi?
Namusum, helalim diye 40 gün önce telli duvaklı aldığı kadın nasıl 40 günün sonunda namussuz oluyor ?
Ne yaşadınız?

Hep sonuçlardan bahsetmişsiniz.
Sizi bu duruma getiren neydi?

Getiren durum şuydu. Bir gün avmde kardesm ben ve eşim gezerken magazadan ürün bakıyordum. Erkek satıs personeli bana ürünün yerinin orası olmadıgını söyledi eşim bu ürün burdaydı ama diye konusmay basladı bende kz kardesime ya yeri buarası degilmiş neyse uzatmaya gerek yokki dedim. Sonra personel bana dönüp sizinle konusmuhorum cok terbiyesizsinz karısıyorsunuz lafa dedi. Ama ben gercekten onalara karsı bişey söylemedim kardesimle ban bakakaldık. eşim orda herkesb icinde bana kızmaya basladı nasıl koydu ama sana lfı, dediginde cok haklı, benim söyleyemedigimi söylüyor, erkekletle konusma meraklısısın, böyle olan insan kocasını aldatır.dedi.. bu olayın üzerinden biraz geçti anneme gittim beni aramıs görmemisim yazdıgı mesaj “beni aldatıyormusun” bu olaydan sonra git esyalarını topla ailenin yanında cok uzun süre kalacaksın dedi.

Vıttırıvızzık herif olunca vıttıvızzık konulardan olay çıkarmış işte.

Bağımlı tipler düzelmez. Hele de bağlandığı 40 yıllık anası babası ise. Siz üç günde gelip o bağı koparamazsınız. Ömrünüz çürür anca öyle döner size doğru. Beklerseniz bi 15-20 yıl . O saatten sonra başka seçenekleri kalmadığı için mecbur düzeliyorlar.

Hayirdir esyalarin hepsi onun mu? Anlasmali bosanmaniz zor olur eve gittiginde muhakkak evini kontrol et herseyi fotografla delil icin lazim olacak dikkat et ne olur ne olmaz ama bu ana kuzusu derken asiri fazla bagimli düzelecegi de sanmam

E normal degil bu adam. Sorun ana kuzulugu degil ki, cok daha ileri boyutta.

Haklısınız uzak kalıp düşündükce psikolojik olarak normal olmadıgını daha iyi anlıyorum simdi.

Doktorluk bu herif, seni de doktorluk etmeden boşan bence.

Annesinin buyutemedigini büyütmeye talipsen devam et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…