• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri ANATOLİA hakkında

inşallah dediğin gibi olur ada, bizim güneşlerimiz de orda doğara.s
evet ben de oraya gidiyorum, 2. denemeye başlamadım daha, haziranda inşallah başlayacağız, şimdilik Bülent hocanın verdiği ilaçları içiyorum, bakalım hayırlısı.. ben gidene kadar sen inşallah hamile olacaksın..biz de darısı başımıza diyeceğiz..
inşallah canım bu kez olsun artık hayırlısıyla gercekten cok yıprandık ıyı bır morale ıhtıyacımız var

Kızlar Şubat ayında başladım tedaviye,doktorum Hakan Yaralı idi ama esas takibi buradaki doktorum yaptı. Hakan Bey'i pek göremedim zaten ama özellikle ameliyathanedeki hemşireler ve Mehtap Hanım hep çok iyi davrandılar ve rahatlattılar. İlgi ve alaka konusunda herkesin şikayetleri var Anatolia ile ilgili ama bu işte iyiler ve en önemlisi çok temiz...Yani herşeye rağmen ben öneririm burayı
Benim sonucum pozitif çıktı çok şükür allah herkesin gönlüne göre versin

merhabalar
cherry gözünaydın, inşaallah bebeğini kucağını alırsın bize de umut olursun :)
ben de anatolia da mayıs ayında programa başlıyorum, burada okuduğum olumlu görüşler umudumu arttırdı. Bu benim ilk ve son denemem olacak. Ben daha işin başındayım. Yaklaşık kaç liraya mal oldu sizin?

Monalan, diğer topiğe de yazmıştım, ben de anatoliada tedavi görüyorum, haziranda 2. denememizi yapacağız inşallah.. hayırlısıyla sen de inşallah bebişine kavuşursun.. neden ilk ve son denemen olacak? onu merak ettim.. Anatolianın doktorları iyi, içini ferah tut, inşallah bebişlerimize kavuşacağız..

bende nısan ayında anatolıada 3 denememı yapıcam dr um bulent bey bende oradan memnun kaldım ozellıkle dr umdan bülent hoca ya cok guvenıyorum yaklasımı ve tavrı cok babacan herseyı soruyorum telefonla ıstedıgım zaman ulasıyorum ınsallah bu kez yuzumuz gulecek

Monalan, diğer topiğe de yazmıştım, ben de anatoliada tedavi görüyorum, haziranda 2. denememizi yapacağız inşallah.. hayırlısıyla sen de inşallah bebişine kavuşursun.. neden ilk ve son denemen olacak? onu merak ettim.. Anatolianın doktorları iyi, içini ferah tut, inşallah bebişlerimize kavuşacağız..

Dervişciğim ben ilk defa bir tüp merkezine gittim, ilk muayenemi oldum ve 42 yaşındayım. Doktorum ayların bile önemi var hemen başlamamız gerekiyor dedi.
ben de zaten kararlı olarak gitmiştim. Nisan ayında kanalda polip varmış o alınacak. mayısta da başlıycam hayırlısıyla.

Monalan inşallah hayırlısıyla bebişine kavuşursun.. Hepimiz bu yıl hamile olup 2010da bebeklerimiz hakkında konuşuruz inşallah.. sen nerde başlayacaksın?

ben Anatolia da dr Hakan Bey de tedaviye başlıycam. Rahim kanalında polip tespit etmişlerdi onu bu ay alıcaklar. Mayıs ayı için de programa aldılar.İnşaallah hayırlısıyla olur hepimizin.

Anatolia da verdikleri reçetedeki ilaçlar eczanelerde farklı fiyatlarda mı oluyo? Bana reçeteyi verirken hemşire bikaç yerden araştırın demişti. Dün sordum biriki yere yok dediler. Hem o ilaçların tamamı bitiyor muydu tedaviniz sırasında? Bana çok fazla geldi de

Anatolia da verdikleri reçetedeki ilaçlar eczanelerde farklı fiyatlarda mı oluyo? Bana reçeteyi verirken hemşire bikaç yerden araştırın demişti. Dün sordum biriki yere yok dediler. Hem o ilaçların tamamı bitiyor muydu tedaviniz sırasında? Bana çok fazla geldi de
yok canım eczaneler farklı satıyor olabılır sen parayla mı alıyorsun sıgortanız yokmu ozellıkle parayla alıyorsan yanı kurumun odemıyorsa pazarlık yap bence cunku baya pahalı ılaclar bırkac yerden fıyat alıp ole almanı tavsıye ederım yada tanıdık eczane varsa görusebılırsın ılacların tamamı bıtıyor hatta bazen yetmıyor yanı benım 2 denemedede oyle oldu tedavının sonuna dogru tekrar yazdırmıstım

bizim de tedavinin sonuna kadar ilaçlar bitmişti, hatta ekstra gerekmişti gonal-f'den.. ilaçlar gerçekten fazla, farklı eczaneler farklı satıyor olabilir..
bir de bende de polip gözükmüştü, ama adetle düşebilir diyip önemsememişlerdi.. polip ameliyatı nasıl bir ameliyat?

Rahime giden kanalda varmış bu polit.. Alınmasa yumurta transferinde zorluk yaşanırmış..Fazla birşey de açıklamıyorlar. Adetin birinci günü arayıp 6. günü için randevu alın dedi doktorum. Allahtan hayırlısı. Nederlerse kabul

Back
X