• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri ANATOLİA hakkında

arkadaşlar benim sonucmda negatif.....ya anotoliaya gidip pozitif sonuç alan bi allahın kulu yokmu yaaaa...ikinciyi orda denemem için aradı doktor.napsam?

Xolix nasılsııın? seni merak ettim, ne kadar bekleyeceksin ve bir karar verdin mi, başka yerde mi deneyeceksin, Anatoliada mı? seni merak ettim..

iyiyim canım saol..nisanda tekrar denemeyi düşünüyorum.ama anotolia konusunda çok kararsızım..bna ilk tedawiyi 4.100 e yaptılar.yoldular bizi ya...doktor nisanda kesin gel dedi.ama güvenemiyorumki...

başka yerleri de araştır istersen, istanbula gitme olasılığın varsa orayı da bir sor, en azından telefonla bilgi al, 3 ay mı ara vermen gerekiyormuş?

2 ay ara canım..istanbula gitmek zor ya.maya ya gidebilirim.belkide devlet hastanesnde yaparım.bilmiyorum.kararsızım...seninkini merakla bekliyorum nası gdio?

2 ay ara canım..istanbula gitmek zor ya.maya ya gidebilirim.belkide devlet hastanesnde yaparım.bilmiyorum.kararsızım...seninkini merakla bekliyorum nası gdio?

canım raporun varsa ben sana genartı tavsiye ederim.emekli sandığına da çok uygun fiyata tüp bebek yapıyorlar.hatta bu konuyla ilgili topikte açmıştım.raporum olsa benim terciğim genart olurdu?tabi sen daha iyi bilirsin.görüşmek üzere sevgiler

aslında genart hakkında çok olumlu yorumlar var forumda, istersen bir araştır..
benim de daha bugün gonal-flar başlıyor, bakalım hayırlısı.. şimdi doktora gideceğim, e2 ve ultrason için, sonrasını ben de bilmiyorum, şu iğne olayı beni kasıyor biraz ama baklım ne diyecek? akşam oluyorum lucrini, gonal-f'ı da akşam olabilirsin derse ikisini de eşime yaptıracağım ama biri sabah biri akşam derse ne yapacağımı bilmiyorum, çünkü kendim yapamıyorum iğneyi..:bbo:

derviş ikisinide aynı anda olabiliosun.ben öyle yaptırmıştım.hemde anotoliada yaptrmıştım iğneleri.maya dan da okuduğum kadarıyla pek iyi şeyler duymuyorum.sonuçları hep nhefatif.gen art kaça yapıo hituci?

derviş ikisinide aynı anda olabiliosun.ben öyle yaptırmıştım.hemde anotoliada yaptrmıştım iğneleri.maya dan da okuduğum kadarıyla pek iyi şeyler duymuyorum.sonuçları hep nhefatif.gen art kaça yapıo hituci?

emekli sandığına da kolaylık sağlamışlar.1740 ytl ye tüp bebek yapıyorlar.bunun 940 ytl sinide geri alıyorsunuz devletten.tek şart tüp bebek raporunun olması.1-2 ay önce bizzat kendim konuştum birde sen ara istersen.benim raporum olsa denerdim.sağlıcakla kal öptüm cnaıma.s.

hituci çok saol canım benim.haklısın galiba.forumlarda genelde iyi şeyler söylüyorlar.ekonomik olarakta uygun.galiba orda yaptıracağım.çok saol canım.
dervişcim inşallah hamileyim haberleriyle şenlendirirsin şu topiği de bu karamsarlık geçer artık...

merhabalar siteye yeni üye oldum. şu anda 10 haftalık üçüzlerime hamileyim.tedavimi hakan yaralı hocam yaptı ve ilk denememizdi. en son seviyede çikolata kisti tanısı konulmuştu ve hakan hoca ağustos ayında sadece sağ yumurtalığımda olan 3.5 cm'lik kisti aldı ve 3 ay sonrada ilk denemeye başladık. merkezin yoğunluğu ve hocaların size istenen zamanı ayıramamasına gelince haklısınız ve durumumuz oldukça hassas ilgi beklerken büyük bir şaşkınlık yaşıyoruz. Ancak benim daha ilk görüşmeyi yapmadan bile hocaya güvenim tamdı çünkü yine ankaranın en iyi jinekologlarından olan ve senelerdir benim rutin senelik kontrollerimi yapan doktorum çocuk yapmaya karar verdiğimi söylediğim an hakan hoca ve timur hocaya yönlendirdi beni. timur hocaya giden ve bebişlerini kucaklarına alan arkadaşlarında var merak etmeyin ama ben bülent hocada orada olduğu ve benimle sürekli bir ilgilenen en az bir prof. olacağını bildigim için anatoliayı seçtim. gerçekten de yumurtalarımı hakan hocam transferimi bülent hocam yaptı. şimdi bebeklerimi bekliyorum sabırla.
çok uzattım biliyorum ama sorularınıza biraz da olsa cevap verebildiğimi umuyorum. hepinize koca koca şanslar bissürü bissürü yavrular diliyorum. sizler ve yavrularınız için en hayırlı zamanda olsun. anne adayları güçlü olsun hepsine değecek inanın bana.

xolix canım iyi dileklerin için çok sağol.. inşallah hepimiz iyi haberler vereceğiz birbirimize.. hamile arkadaşların duaları kabul olacak umarım ve birbirimize olumlu elektrik yollayarak başaracağız...
ebru senin de iyi dileklerin için sağol.. gerçekten güçlü olmak lazım ama bazen zor oluyor...
buarada birşey soracağım; gonal-fleri xolix senin dediğin gibi aynı anda da olabilirsin dediler Anatoliadan, ben yarım saat arayla oldum akşam.. ama o gonal-f'in iğneleri girmedi göbeğime, 3 kez denedik ama olmadı, biz de insülin iğneleri ile yaptık aynı miktar ilacı çekip.. ama bugün anatoliayı arayıp sordum, kesinlikle insülin iğneleriyle olmaz dediler.. ama olacak valla.. çünkü gonal'ın iğnesi girmiyor göbeğime, kaskatı kalıyor iğne.. ben de insülin iğnelerinden aldım bugün.. sizce yanlış mı yapıyorum? sorayım bir dedim.. bir de 225 le başladık gonal'f'e 3 gün böyle sürecek dediler.. o kutu iki günde bitecek gibi gözüküyor.. sonra diğer pakete mi gecilecek? ooof yaaa off anlamadım ben bişey, böyle şehir dışından takiple amma zor oluyormuş yaaaa.. burdaki doktorum da şaşırdı o da tüp bebek tedavisini tam anlamıyor,, oooof

Son düzenleme:
gonal f iğneleri gerçekten zor giriyor ve acıtıyor.bence göbeğini iki parmağın arasına sıkıştırarakiğneyi sokmayı dene. baktın olmadı mutlaka ara ve mümkünse derya hemşireyi iste telefona.ilaçlar ben 300 vuruyorken 2 günde bitiyordu ama dibinde azıcık kalıyordu onuda şırıngayla çekip diğer gonal f nin içine koyuyordum çünkü böyle yapabilirsiniz ilacı ziyan etmeyin demişlerdi bana.

dervişcim bence gonalf leri bi sağlık ocağına yada hemşireye eczaneye falan yaptır.ben öle yaptım.hiç kendim yapmadm göbekten.hep koldan yaptırdım.tabi sonucum genede negatif oldu ya:)

koldan olsa daha iyi olacak ama bana illa da göbekten dediler, ayy bu iğneler bitince ben çok sevineceğim kızlar ya, şu an o bekleme aşamasına razıyım, bu gonal f'i hiç sevmedim, insülin iğnesiyle yapıyoruz ama... biraz uzun sürüyor onunla yaptırmak ama oluyor yine de, bakalım birkaç güne kadar tarih de belli olacak ve tabii o zaman da ben yeni sorularımla yine karşınızda olacağım:)

Kızlar Şubat ayında başladım tedaviye,doktorum Hakan Yaralı idi ama esas takibi buradaki doktorum yaptı. Hakan Bey'i pek göremedim zaten ama özellikle ameliyathanedeki hemşireler ve Mehtap Hanım hep çok iyi davrandılar ve rahatlattılar. ılgi ve alaka konusunda herkesin şikayetleri var Anatolia ile ilgili ama bu işte iyiler ve en önemlisi çok temiz...Yani herşeye rağmen ben öneririm burayı
Benim sonucum pozitif çıktı çok şükür allah herkesin gönlüne göre versin

merhaba arkadaşlar martın sonun da bende tedavime başlıyoruumhihoyyyt.bu anatoliada üçüncü denemem olucak,inşallah bu sefer bebişlerime kavuşurum.iki kez başarısız sonuç almama rağmen hiç tereddütsüz yine hakan hocama gittim.
aslında iki denememizde pozitifti ama bi şanssızlıktırki sonunu göremedik.
ben anatolianın ankaradaki gidilebilecek en iyi merkez olduğuna inanıyorum.gerek hakan hoca ve gerekse bülent hoca işinin ehli neyaptığını bilen doktorlar.arkadaşlar anatolia bilimsel yönü ve geçerliliği ispatlanmamış yöntemleri uygulayan bi merkez değil.birçok merkez bu konuda insanlara umut tacirliği yaparak yolunu bulmaya çalışıyo benceCADIARZU. mrkez ve doktor seçiminde çok dikkatli davranmamız gerekiyo.allah emeklerimizi ziyan etmesin.

angell hayırlı olsun şimdiden, ben de haziran sonu 2. denememe anatolida devam edeceğim.. 1. de olamadı transfer.. çok temiz bir yer hakikaten.. çok yoğun olması nedeniyle belki çok ilgi göremiyoruz ama sistemleri ve hocalar çok iyi..sana da bol şans.. ilk 2si neden olmadı?

Back
X