• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri ANATOLİA hakkında

angell hayırlı olsun şimdiden, ben de haziran sonu 2. denememe anatolida devam edeceğim.. 1. de olamadı transfer.. çok temiz bir yer hakikaten.. çok yoğun olması nedeniyle belki çok ilgi göremiyoruz ama sistemleri ve hocalar çok iyi..sana da bol şans.. ilk 2si neden olmadı?

çok teşekkür ederim canım allah hepimiz için hayırlısını versin.benim ilk denemem de dış gebelik oluştu,ikincide de bebek gelişmemiş kalp atışı duyulmadı kürtajla sonlandırıldı.tamamen şanssızlık olduğunu düşünüyorum, yani olmamasını gerektiricek bi sağlık durumum yok.doğru merkezde olduğumu düşünüyorum seninde dediğin gibi hocalar çok çok iyiler.çok şikayetçi olamıcam onlarda insan ve yoğun çalışıyolar işlerini yapıyorlar e haliyle bazen ilgisizlikten şikayetçi olabiliyoruz ama bunları görmezden geliyorum.önemli olan işlerini çok iyi yapıyor olmaları.senin transferin neden gerçekleşmedi:uhm:

bizim sadece tek embriyo oluşmuştu, çünkü 5 yumurta toplanabilmişti, sadece de 1i döllenmişti, o oluşan embriyo da 3. kalite olduğu için Bülent bey transfer etsem de sonuç alamayız dedi.. bakalım şimdi tekrar deneyeceğiz farklı bir protokolle..

umarım herşey yolunda gider arkadaşım.çabalarının karşılığını alırsın.:1hug:

amiiiiiiiiin hepimiz inşallah alalım çabalarımızın emeklerimizin karşılığını

arkadaşlar geçmişe baktımda bu topikte anatoliada tedavi olan 11 kişiden sadece 2 tanesi pozitif sonuçlanmış,8 i negatif,biride tedavisi ertelenmiş.bana pek içaçıcı gelmedi sonuçlar yaw!!!

xolixcim anatoliaya giden çok kişi yok sanırım bu topiklerde.. hayırlısı olsun, olacak olduktan sonra heryerde olacağına inanıyorum ben..Allahtan çünkü herşey, tabii ki merkez de çok çok önemli ama Allah verirse olur..
buarada son zamanlarda ortaya atılan tüp bebekle ilgili konular hakkında ne düşünüyorsunuz kızlar?
%30 risk daha fazla tüp bebeklerde deniliyor ya.. ben bir gazeteden yazı dizisi takip ediyorum 3 gündür Amerikan hastanesinden Bülent Urman anlatıyor ayrıntılı bir şekilde..

haklısın canım ya kısmet.geçen bi radyo programında dinledm bende.o tamamen bi yanlış anlaşılmaymış.yani böle bişi varmış fakat %bir lerdeymiş.bilmiyorum.semra kahraman öle dedi radyoda.öle bile olsa başka bi şansımız yokki canım...:(

demek öyle kızlar eşimle aşılama da sonuç alamazsak burayı düşünüyoduk ama okuyunca fikrim değişir gibi

arkadaşlar anatoliaya giden biçok kişi var ve ben her gittiğimde baya kalabalık görüyorum.oraya giden herkes bu kulübe girecek diye bir kural yok.biz daha ilk denememizde istanbulu düşündük eşimin amerikan hastanesinde çok yakından tanıdığı drlar var biz geliyoruz dedik ve ordaki hocalar bize buraya gelmenize gerek yok ankarada anatolia tüp bebek merkezine gidin hakan yaralı ve bülent tıraş bu alan da çok iyiler dediler.
benim gördüğüm kadarıyla anatolia için burda bir antipati oluşturulmaya çalışılıyor.herkez doktorunu ve tedavi merkezini seçmekte tabiki özgürdür

angell kesınlıkle sana katılıyorum dostum tabılkı herkesın bakıs acısı deger yargıları farklıdır ben 3 denememı orada yapıcam cunku bulent hocaya karsı ınanılmaz guvenım var subat ayında gıttım hocayla gorustum daha dogrusu konusmaya baslar baslamaz aglama krızıne gırdım hoca yanıma oturdu elımı tuttu ve dedıkı senı burdan anne olarak kucagında bebegınle gönderıcez uzun uzun konustu moral verdı babacan tavrı ınsanlıgı bana guc verdı bu ıste en onemlı sey guven bence evet kalabalık belkı ıstenen ılgı alaka az olabılır ama daha cok vaka gormelerı de avantaj degılmı butun bunlar benım fıkrım tabıkı herkez ıyıce arastırıp guvendıgı kuruma gıtsın bu ıs gercekten ıgneyle kuyu kazmak gıbı bırsey ben ıllakı anatolıaya gıdın demıyorum naçizane fikrımı söylüyorum YANLIS ANLAŞILMASINNNN

evet arkadaslar 10 nısanda randevu aldık pztesı ılac raporumu cıkarıcam umudumu koynuma koyup yıne düşücem yollara hep olumlu düsünmek istiyorum ama ya olmazsa ne yaparım ıda bı turlu kafamdan cıkaramıyorum zaman yaklastıkca daralıyorum allah hepimizin yardımcısı olsun

Adacım hadi inşallah bakalım hayırlı haberlerle dönmeni bekliyoruz, inşallah bu sefer olacak, başaracaksın.. dediiğin gibi yaklaştıkça insanı bir panik sarıyor ama sonu iyi olacak inşallah..arada bize haber ver..
angell bence burada anatoliaya gidip de çok çok şikayetçi olan yok, sadece herkes biraz daha ilgi olsa diyor, ama işte sonuçta kalabalık bir yer, bizim beklediğimiz kadar ilgi yok,ama işlerini iyi yapıyorlar ve hocalar tabii ki çok güvenilir, iyi doktorlar.. buna şüphe de yok zaten, inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur ve hepimiz anatoliadan hamile döneriz..

Adacım hadi inşallah bakalım hayırlı haberlerle dönmeni bekliyoruz, inşallah bu sefer olacak, başaracaksın.. dediiğin gibi yaklaştıkça insanı bir panik sarıyor ama sonu iyi olacak inşallah..arada bize haber ver..
angell bence burada anatoliaya gidip de çok çok şikayetçi olan yok, sadece herkes biraz daha ilgi olsa diyor, ama işte sonuçta kalabalık bir yer, bizim beklediğimiz kadar ilgi yok,ama işlerini iyi yapıyorlar ve hocalar tabii ki çok güvenilir, iyi doktorlar.. buna şüphe de yok zaten, inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur ve hepimiz anatoliadan hamile döneriz..
dervıs sagol canım ınsallah anatolıa nın anlamı günesın doğduğu yer demekmıs ınsallah bızım gunesımızde dogacak orada hayırlısıyla sende oraya gıdıyordun degılmı senın tedavın ne durumda

inşallah canım hepimizin istediği bu:CüvCüv:

evet arkadaslar 10 nısanda randevu aldık pztesı ılac raporumu cıkarıcam umudumu koynuma koyup yıne düşücem yollara hep olumlu düsünmek istiyorum ama ya olmazsa ne yaparım ıda bı turlu kafamdan cıkaramıyorum zaman yaklastıkca daralıyorum allah hepimizin yardımcısı olsun

ya evet bu heyecanı üçüncü kez yaşıyoruz tabi sonunda sevinip mutlu olmakta var ilk öncekiler gibi hüsrana uğramakta var.ben olumsuzluğa yer vermemeye çalışıyorum kafamda.inşallahda olumsuz bişey yaşamayız.bizde artık alırız bebeklerimizi kucağımıza.canım sende kendini fazla hırpalama Allah büyüktür!!:1hug:

ada canım hayırlı olsun..nisan seni de tomurcuklandırsın inşallah.hep pozitif düşün canım.sonuçta sen gebe kalabilen birisin vücudun bu duruma alışık.gene gebe kalıcaksın allahın izniyle..bu kez bebişlerini kucağına almayı nasip etsin allah inşallah.aramızda yola ilk çıkan sen oldun..ilk umutta sen olursun umarım:1rolleyes:

arkadaşlar anatoliaya giden biçok kişi var ve ben her gittiğimde baya kalabalık görüyorum.oraya giden herkes bu kulübe girecek diye bir kural yok.biz daha ilk denememizde istanbulu düşündük eşimin amerikan hastanesinde çok yakından tanıdığı drlar var biz geliyoruz dedik ve ordaki hocalar bize buraya gelmenize gerek yok ankarada anatolia tüp bebek merkezine gidin hakan yaralı ve bülent tıraş bu alan da çok iyiler dediler.
benim gördüğüm kadarıyla anatolia için burda bir antipati oluşturulmaya çalışılıyor.herkez doktorunu ve tedavi merkezini seçmekte tabiki özgürdür

ilahi angelsırnaşık şeyanatolia için bi antipati mi oluşturulmaya çalışılıyor?kim tarafından ve ne amaçla yani...herhalde beni kastediyorsun çükü geçmiş yorumları şöle bi okudum genelde benim yorumlarım olumsuz görünüyor..ama canım ben orda tedavi görmüş orayı tercih etmiş biri olarak neden antipati oluşturmaya çalışıyımki.sonuçta bende herhangi bi merkezde çalışmıyorum doktorda değilim.sadece anne olmaya çalışan sıradan biriyim.ben de anatoliada yaptığımdan ilk denememi orası hakkında nacizane görüşlerimi söledim..senin bu yorumunu görünce üzüldüm.acaba burdaki arkadaşlarımın ümidini mi kırıyorum die düşündüm.acaba birdaha bu topiğe bişey yazmayımmı diye.ben sadece herkez burda benimle aynı istek ve heyecanları paylaşıyor diye kendi kaygı ve korkularımı sizlerle paylaşmak istedim..umutsuzluğumu..umudumu..üzüntümü...eğer yorumlarım senin motivasyonunu bozdu ve seni üzdüyse ben birdaha buraya yazmayım canım..amacım sizleri kaygılandırmak değil kendi duygularımı paylaşmaktı sadece..sonuçta bu kısmet işi bence.nerde tutacağını allah bilir.herkez özgür.neresi içinize siniyor ve pozitif etkiliyorsa orada kalırız.bukadar basit..herkezin kendi seçimidir bu..inşallah rabbim bu yolda emek veren hepimizin yüzünü güldürsün canım benim.sevgiyle kal:1hug:

ilahi angelsırnaşık şeyanatolia için bi antipati mi oluşturulmaya çalışılıyor?kim tarafından ve ne amaçla yani...herhalde beni kastediyorsun çükü geçmiş yorumları şöle bi okudum genelde benim yorumlarım olumsuz görünüyor..ama canım ben orda tedavi görmüş orayı tercih etmiş biri olarak neden antipati oluşturmaya çalışıyımki.sonuçta bende herhangi bi merkezde çalışmıyorum doktorda değilim.sadece anne olmaya çalışan sıradan biriyim.ben de anatoliada yaptığımdan ilk denememi orası hakkında nacizane görüşlerimi söledim..senin bu yorumunu görünce üzüldüm.acaba burdaki arkadaşlarımın ümidini mi kırıyorum die düşündüm.acaba birdaha bu topiğe bişey yazmayımmı diye.ben sadece herkez burda benimle aynı istek ve heyecanları paylaşıyor diye kendi kaygı ve korkularımı sizlerle paylaşmak istedim..umutsuzluğumu..umudumu..üzüntümü...eğer yorumlarım senin motivasyonunu bozdu ve seni üzdüyse ben birdaha buraya yazmayım canım..amacım sizleri kaygılandırmak değil kendi duygularımı paylaşmaktı sadece..sonuçta bu kısmet işi bence.nerde tutacağını allah bilir.herkez özgür.neresi içinize siniyor ve pozitif etkiliyorsa orada kalırız.bukadar basit..herkezin kendi seçimidir bu..inşallah rabbim bu yolda emek veren hepimizin yüzünü güldürsün canım benim.sevgiyle kal:1hug:

canım burda herkes istediği konu başlığına istediğini yazar ben ne karışabilirim senin yazdıklarına. üçüncü denememi yapıcağım yer hakkında bitakım eleştiriler okuyunca insan ister istemez etkileniyor.hastanın doktoruna güveni çok önemli bir faktör.
bide ben iki deneme yaptım merkezin ve hocamızın ilgisinden memnun kaldım.istediğimiz zaman hakan hocayı aradık sağolsun her aradığımızdada yardımcı olmaya çalıştı. biz burda sıkıntılarımızı, dertlerimizi sevinçlerimizi tabiki paylaşıcaz.bak şimdi bende çok üzüldüm senin böyle düşünmene sebebiyet verdiğim için.sonuçta olucak olduktan sonra merkez bahane. burda hepimiz aynı kaderi paylaşıyoruz.sende sevgiyle ve dostça kal canımyerimseniben

angell xolıx06 destegınız ıcın sagolun canlarım benım ıyıkı bu sıte ve sızler varsınız ısten gelınce ılk ısım buraya bakmak oluyor hepımız aynı heyecanı sıkıntıyı umudu paylasıyoruz en onemlısı bırbırımızı anlıyoruz burdakı dostluklar benım ıcın cok degerlı bu yarısı hepımız kazanıcaz ınsallah bu yıl yuzumuz gulecek

dervıs sagol canım ınsallah anatolıa nın anlamı günesın doğduğu yer demekmıs ınsallah bızım gunesımızde dogacak orada hayırlısıyla sende oraya gıdıyordun degılmı senın tedavın ne durumda

inşallah dediğin gibi olur ada, bizim güneşlerimiz de orda doğara.s
evet ben de oraya gidiyorum, 2. denemeye başlamadım daha, haziranda inşallah başlayacağız, şimdilik Bülent hocanın verdiği ilaçları içiyorum, bakalım hayırlısı.. ben gidene kadar sen inşallah hamile olacaksın..biz de darısı başımıza diyeceğiz..

Back
X