Tüp Bebek Merkezleri Anatolia Tüp Bebek Merkezine tedavi olanlar

Mini_mini

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2007
3.902
4.117
658
Kızlar aklım çok karışık sabahtan beri araştırıyorum ama buna dair cok başlık bulamadım. Aranızda ( yada yakınlarınız) bu merkeze gitmiş tedavi olmuş olan var mı yada hala tedavisi devam edenler ? Olumlu olumsuz bir yorum arıyorum ama bulamadım. Yardımcı olursaniz çok sevinirim kızlar :anneadayı:

Kızlar aklım çok karışık sabahtan beri araştırıyorum ama buna dair cok başlık bulamadım. Aranızda ( yada yakınlarınız) bu merkeze gitmiş tedavi olmuş olan var mı yada hala tedavisi devam edenler ? Olumlu olumsuz bir yorum arıyorum ama bulamadım. Yardımcı olursaniz çok sevinirim kızlar :anneadayı:
Mrb ben ordan tedavi oldum ve şükür saglikli bir bebek dogurdum

Merhaba acaba ne yaptiniz merkezle görustünüzmü tedavinizi hangi merkezde yaptiniz acaba bende anatoliaya gitmeyi dusunuyorum yardimci olursan sevinirim.

kızlar memenun kaldınız mı anataolia dan hakan hocadan ben gitmeyi düşünüyorum gidenler yazar mı ?

dün gidip hakan hocayla konustum çok memnun kaldım o kadar pozitif di ki ilgisi beni memnun etti bklm bir yolla basladık benim iki basarısız tüp bebegim var insallah buyıl kucaklarımız dolar

Post aktif mi bilmiyorum
Bugün anatolia Hakan hocada tedaviye başladım
Klinik güzel çalışanlar Güler yüzlü
Her konuda destek olup her saat arayıp ulaşabileceğin bi yer
Tek kötü yanı SGK anlaşması Yok
Ama yine de çok maliyetli değil
7500 tedavi +ilaçlar
Hemen yanında eczane var ilaçları çok uygun veriyor
Başarı oranını rakamsal bilemiyorum ama çevremde kim gittiyse olumlu oldu
Tabi bu nasip
Ama Hakan hocanın enerjisine hayran kalacaksınız
Yaşına rağmen insanı poZitif etkileyip kafandaki olumsuzlukları kenara bırakmanı sağlıyor
Ayrıca kendisine de istediğin zaman cepten ulaşabiliyorsun
Umarım faydalı olmuşumdur

Post aktif mi bilmiyorum
Bugün anatolia Hakan hocada tedaviye başladım
Klinik güzel çalışanlar Güler yüzlü
Her konuda destek olup her saat arayıp ulaşabileceğin bi yer
Tek kötü yanı SGK anlaşması Yok
Ama yine de çok maliyetli değil
7500 tedavi +ilaçlar
Hemen yanında eczane var ilaçları çok uygun veriyor
Başarı oranını rakamsal bilemiyorum ama çevremde kim gittiyse olumlu oldu
Tabi bu nasip
Ama Hakan hocanın enerjisine hayran kalacaksınız
Yaşına rağmen insanı poZitif etkileyip kafandaki olumsuzlukları kenara bırakmanı sağlıyor
Ayrıca kendisine de istediğin zaman cepten ulaşabiliyorsun
Umarım faydalı olmuşumdur
O gün ordaydım ve asansörden inerken bi bayanla konuştuk içimden bi ses siz olabileceğinizi söylüyor. Hakan bey kendini ıspatlamış bi doktor merkez de öyle fakat şöyle bi durum varki ilk muayene sonrası Hakan hocayı görebilene aşkolsun. Ultrason takibini zuhal hanım yapıyor, opu mehtap hanım ve nihayet transfer günü Hakan bey yapıyor transferi. Haaa bu beni rahatsız etti mi hayır zaten iletişimin çoğunu hemşireler ve Dr Zuhal hanımla yaparsınız. Ben memnunum ilk transferde pozitifi gördüm gebeliğim 4,5 aya kadar ilerledi yitirdim ve yarın bidaha transfer olcam. Tavsiye eder miyim? Çevremdekilere ediyorum

Bizde düsünüyoruz esime bi arkadasi tavsiye etmis bi tanidigim yaptirdi pozitif sonuc aldi demis tavsiye etmis
Bence kendisi gitmis olabilir ikiz kizlari var 4 senden sonra olmus cunku
Esime bu merkezi baya atlamis
Bizde cok duyulan bi merkez var orayi dusjnuyoruz ama kararsiz kaldim

O gün ordaydım ve asansörden inerken bi bayanla konuştuk içimden bi ses siz olabileceğinizi söylüyor. Hakan bey kendini ıspatlamış bi doktor merkez de öyle fakat şöyle bi durum varki ilk muayene sonrası Hakan hocayı görebilene aşkolsun. Ultrason takibini zuhal hanım yapıyor, opu mehtap hanım ve nihayet transfer günü Hakan bey yapıyor transferi. Haaa bu beni rahatsız etti mi hayır zaten iletişimin çoğunu hemşireler ve Dr Zuhal hanımla yaparsınız. Ben memnunum ilk transferde pozitifi gördüm gebeliğim 4,5 aya kadar ilerledi yitirdim ve yarın bidaha transfer olcam. Tavsiye eder miyim? Çevremdekilere ediyorum

Şuan yoldayım tekrar gidiyorum
Aynen dediğin çok doğru ilk muayeneden sonra Hakan hoca yapmıyormuş muayeneleri
İlk muayenede her şey çok güzel çok ilgililerdi ama işleyişleri sizin dediğiniz gibiymiş
Ultrasona aldıklarında Zuhal hanımın bakacağını duyunca bozuldum
Ama ben Hakan hoca için bu kliniğe geldim dedim
Sonra tamam nasıl isterseniz dediler hiç zorluk çıkarmadılar
Bundan sonra toplamaya kadar Hakan hoca yapacak ultrasonlarımı
O gün eşim muhasebede bu şekilde söylenince doktorla konuşamadık bile deyince tabi biraz sinirli konuştu sonra hemen bizi tekrar yukarı çıkarıp odaya aldılar
İşleyişten bahsettiler
Ama bu konudaki hassasiyetimizi anlayıp ultrasonları artık Hakan hocanın yapacağını söylediler
İnş bende pozitif i görürüm
İnş sizde

Şuan yoldayım tekrar gidiyorum
Aynen dediğin çok doğru ilk muayeneden sonra Hakan hoca yapmıyormuş muayeneleri
İlk muayenede her şey çok güzel çok ilgililerdi ama işleyişleri sizin dediğiniz gibiymiş
Ultrasona aldıklarında Zuhal hanımın bakacağını duyunca bozuldum
Ama ben Hakan hoca için bu kliniğe geldim dedim
Sonra tamam nasıl isterseniz dediler hiç zorluk çıkarmadılar
Bundan sonra toplamaya kadar Hakan hoca yapacak ultrasonlarımı
O gün eşim muhasebede bu şekilde söylenince doktorla konuşamadık bile deyince tabi biraz sinirli konuştu sonra hemen bizi tekrar yukarı çıkarıp odaya aldılar
İşleyişten bahsettiler
Ama bu konudaki hassasiyetimizi anlayıp ultrasonları artık Hakan hocanın yapacağını söylediler
İnş bende pozitif i görürüm
İnş sizde
Pozitifi gördünüz mü merak ediyorum. Ve benim de bi arkadaşımın ikizleri var. Ben de başkent hastanesinde göğşen hoca ile başlamayı düşünüyorum fakat hala acaba Hakan hoca ile görüşsem mi var

Pozitifi gördünüz mü merak ediyorum. Ve benim de bi arkadaşımın ikizleri var. Ben de başkent hastanesinde göğşen hoca ile başlamayı düşünüyorum fakat hala acaba Hakan hoca ile görüşsem mi var

Malesef negatif oldu
Ama yine Oraya gideceğim

bende ilk başkente gittim polip aldırdım göğşen beyde daha sonra kisti aspire edelim menopoz iğnesi yapıp baskılayalım ve birlikte hangi ilacı kullanacağımızı birlikte karar verelim dedi.sende araştır internette dedi.bende güvenemedim öyle söyleyince genarta gittim direk tüp bebek denemesi yapıldı.3 yumurta toplandı 2 tane kaliteliydi ama döllenme olmadı. genetiğe bakan hocaları piezo elektrik deneyelim ama %20 30 şansın var dedi.genetik test bide sperm testi istedi.ama moralim çok bozuldu çok ağladım ve orada yaptırmadım.daha sonra anatoliuma gittik.hakan yaralıyla görüştük.kisti baskılamak için yasmin doğum kontrol hapı ile lucrin iğne verdi.diğer reglime kadar kullanıcam.yaşım 35 fsh 11.iki tane çikolata kistim var sağdaki 4 cm soldaki küçük. maddi manevi zor bir süreç allah tüm isteyenlere nasip etsin inaşallah.her türlü yazıyı okuyorum kadınlar kulübünde rezervi az olup hamile kalanları okuyunca umut oluyor bana.

bende ilk başkente gittim polip aldırdım göğşen beyde daha sonra kisti aspire edelim menopoz iğnesi yapıp baskılayalım ve birlikte hangi ilacı kullanacağımızı birlikte karar verelim dedi.sende araştır internette dedi.bende güvenemedim öyle söyleyince genarta gittim direk tüp bebek denemesi yapıldı.3 yumurta toplandı 2 tane kaliteliydi ama döllenme olmadı. genetiğe bakan hocaları piezo elektrik deneyelim ama %20 30 şansın var dedi.genetik test bide sperm testi istedi.ama moralim çok bozuldu çok ağladım ve orada yaptırmadım.daha sonra anatoliuma gittik.hakan yaralıyla görüştük.kisti baskılamak için yasmin doğum kontrol hapı ile lucrin iğne verdi.diğer reglime kadar kullanıcam.yaşım 35 fsh 11.iki tane çikolata kistim var sağdaki 4 cm soldaki küçük. maddi manevi zor bir süreç allah tüm isteyenlere nasip etsin inaşallah.her türlü yazıyı okuyorum kadınlar kulübünde rezervi az olup hamile kalanları okuyunca umut oluyor bana.

Canım bende hakan hocaya gidiyorum
İlk negatif oldu
Ay sonunda dondurulmuşlarla başlıcam inş
Zor bi süreç
Allah’ım hepimize yardım etsin
Bazen boğazım düğümleniyor yutkunanıyorum
Nefesim daralıyor
Çok ama çok zor

Back
X