Tüp Bebek Merkezleri Anatolia Tüp Bebek Merkezine tedavi olanlar

Canım bende hakan hocaya gidiyorum
İlk negatif oldu
Ay sonunda dondurulmuşlarla başlıcam inş
Zor bi süreç
Allah’ım hepimize yardım etsin
Bazen boğazım düğümleniyor yutkunanıyorum
Nefesim daralıyor
Çok ama çok zor

nihna seninki neden olmadı acaba döllenmemi olmadı yoksa transfer mi tutmadı. ca ionofer tekniği varmış sende uyguladılarmı acaba?

nihna seninki neden olmadı acaba döllenmemi olmadı yoksa transfer mi tutmadı. ca ionofer tekniği varmış sende uyguladılarmı acaba?
Benim her şey çok iyiydi embriyo kalitesi 5.güne gelmişti Zaten hatta önden gittiğini söylediler
Transfer anı da çok güzel geçtiğini söyledi hakan bey
Ama olmayınca olmuyor nasip
Zaten olmaması için hiç bir problemimiz yok
Allah ne zaman izin verirse artık inş yaşarım annelik duygusunu sağlıkla
O tekniği duymadım nasıl bişi

Benim her şey çok iyiydi embriyo kalitesi 5.güne gelmişti Zaten hatta önden gittiğini söylediler
Transfer anı da çok güzel geçtiğini söyledi hakan bey
Ama olmayınca olmuyor nasip
Zaten olmaması için hiç bir problemimiz yok
Allah ne zaman izin verirse artık inş yaşarım annelik duygusunu sağlıkla
O tekniği duymadım nasıl bişi
Anatoliada uygulanan bi yontem.dillenme olmasini sagliyormus.insallah isteyenlere nasip etsin.genarttada ilk tup bebek denememiz basarili olmayinca piezzo elektrik yontemini soylediler ama %20 25 sansin var deyince vazgectim aglamami zor tuttum orada belki o yöntemde iyidir ama arastirdim o yontemle kalan forumda bulamadim.

Anatoliada uygulanan bi yontem.dillenme olmasini sagliyormus.insallah isteyenlere nasip etsin.genarttada ilk tup bebek denememiz basarili olmayinca piezzo elektrik yontemini soylediler ama %20 25 sansin var deyince vazgectim aglamami zor tuttum orada belki o yöntemde iyidir ama arastirdim o yontemle kalan forumda bulamadim.
İlk defa duydum bu yöntemleri
Peki sizin problem nedir

İlk defa duydum bu yöntemleri
Peki sizin problem nedir
benim rezervim yaşıma göre azmış.fsh 11, bide çikolata kistlerim var.doktor kistler etkilemez dedi,ilk tüp bebek denemesinde döllenme olmadığı için yarıda bıraktık yani transfer olmadı. bende merkez değiştirdim. diğer reglimde tüp bebek tedavisine başlıcaklar.şimdilik yasmin ile lucrin verdiler.

Anatoliada ortalama ücret ne kadar? Ben de tedavi olmak için gittim ama Hakan hoca doğal yolla sizin bebeğinix olur diyip gönderdi bizi 6 ay sonra gel dedi. Ücret hakkında bilgi sahibi olmak istiyorum?

Anatoliada ortalama ücret ne kadar? Ben de tedavi olmak için gittim ama Hakan hoca doğal yolla sizin bebeğinix olur diyip gönderdi bizi 6 ay sonra gel dedi. Ücret hakkında bilgi sahibi olmak istiyorum?
İlaçlarla 10 bini bulur
İlaçlar hariç 7.5 8 gibi bişiydi sanırım

Canım bende hakan hocaya gidiyorum
İlk negatif oldu
Ay sonunda dondurulmuşlarla başlıcam inş
Zor bi süreç
Allah’ım hepimize yardım etsin
Bazen boğazım düğümleniyor yutkunanıyorum
Nefesim daralıyor
Çok ama çok zor
İyi geceler yeni denk geldim mesajınıza . Bende ilk tüp benek denememi Hakan hocada yaptırdım ama olumsuz oldu 1 sene önce dondurulmuşlarla başlamayı düşünüyoruz siz acaba başladınız mı ? Süreç nasıl işliyor biliyormusunuz?

İyi geceler yeni denk geldim mesajınıza . Bende ilk tüp benek denememi Hakan hocada yaptırdım ama olumsuz oldu 1 sene önce dondurulmuşlarla başlamayı düşünüyoruz siz acaba başladınız mı ? Süreç nasıl işliyor biliyormusunuz?
Adetin 2 veya 3. Günü ultrason yapılıp kanda progesteron ve estradiol bakılıyor. Herşey normalse yine adetin 2. Veya 3. Günü cyclo progynova ilacının sadece beyaz östrojen içerenleri günde üç kez başlanıyor. Ortalama 10-15 gün sonra kontrole çağırıp bidaha ultrason ve progesteron bakılıyor. Endometrium yeterli kalınlıkta ve progesteron normalse o gün progestan ampul kalçadan 1 tane yaptırıyorlar günde 2 defa crinone jel başlanıyor ayrıca cyclo progynova devam transfer günü veriliyor 5-6 gün sonraya. Üç gün arayla progestan ampul yaptırıp transfer günü verdikleri saatte idrara sıkışık parfüm koku sıkılmadan kliniğe geçiyorsunuz. Gerisi malum transfer edip 9-10 gün sonra gebelik testi

Canım merhaba
Ben şuan 4 haftalığım çok şükür bu sefer oldu hayırlısıyla
Dondurulmuş daha kolay devam ediyo
Adetin 3.günü bakılıyor
İlaçlara başlıyorsun
1 kere daha gidiyorsun
Rahim kalınlığına bakılıp transfer günü çağırıyor

Back
X