- Konu Sahibi miss_capraz
-
kıslar sorun ilaç parası değil tedavi parası 3700 diyolar bize ama bi taraftan 3100 lafları var ben onu anlamadım
"olmuyo" hayırlı olsun bebeklerin allah kucağına almayı nasip etsin
anatolia herkezden tuttuğunu koparıyor.paragözler ya.ben ilk tedawimde raporlu olduğum halde 4250 aldılar.gidip sorduğum halde.zaten çok sıkışıktım.aradan 6 ay geçti hala onun kredi borcunu ödüyorum.hakkımı helal etmiyorum kesinlikle...
bu merkezi duyunca hep susayım susayım diorum ama olmuo ya.çok ahımı aldılar...
para konusunu bilmiyorum bana çok yardımcı oldular ilaçlarımı bile bi kısmını geçen aşılamada kendileri verdiler demekki raporlu olunca 3100 alıyorlar bi araştırın ben rapor alamadığım için bi sorunum olmadı yalnız aşılamada 850 aldılar o baya çok yani bugün ordaydım yeni doktor gelmiş yumurtalara bakıyor mehtap hanımın yanında
canım ya bencede susman gerek cünkü hic bir merkez kımseye zorla tedavi yaptırmıyor fiyatını verıyor ister yaptır ister yaptırma bu tamamen bizlere kalmıs bisey ki zaten artık tüp bebk bir pazar halini almış................önemli olan kaliteli labaratuarlar embıryoglar ve sterillik bunları arastırmak bence cok daha dogru................
canım meraba sız hakkaten cok odemıssınız rapor varmıydı sızde ya orada yaptıran arkadasların yazılarını okudumda raporsuz 3700 yaptırmıslar bence hakkını aramalısın
canım bence susmamam gerek.çünkü ilk tüp denememde tamamen bilgisizdim ne internet ne bişi.kim yönlendirdiyse büyük umutlarla gittim.ama burdaki arkadaşlarıda fiyat konusunda aydınlatmak isterim.sonuçta herkez hakkını aramalı.kime ne tutturursak mantığı yanlış.bak sonuçta susmayıp pazarlık yapanlara indiriyorlar öyle değilmi?bilmiyorum belki başkası için önemli rakamlar değil bunlar ama ben bu parayı biriktirmek için 2 yıl bekledim..sonuçta nerde tutacağı tamamen kısmet işi.ben tutmadı diye değil.ücreti adaletsiz aldıkları için ahımı aldılar dedim..
kızlar 4250 normal fiyatları zaten ben 2 aşılamamıda orda yaptırdığım için birde raporsuz olduğum için net 3750 dediler raporlu olanlarada 3100 diyorlar bunlar sabit fiyatları zaten olmuyo cnm sen ordamı yaptırdın tuttumu cnm
bide sizde sorun neydi çokmu sordum
kızlar 4250 normal fiyatları zaten ben 2 aşılamamıda orda yaptırdığım için birde raporsuz olduğum için net 3750 dediler raporlu olanlarada 3100 diyorlar bunlar sabit fiyatları zaten olmuyo cnm sen ordamı yaptırdın tuttumu cnm
arkadaşlar öncelikle tedavileriniz hayırlı olsun.allah tez zamanda bebişlerinizi nasip etsin.bu fiyatlar sadece tedavi fiyatımı,raporsuz ilaçlar ne kadar tutuyor bunlara ilave olarak.teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?