Canım o kadar uzun zamandır bu kiloları vücudumda taşıyorum ki artık gözüm karardı ve uzun bir süredir az yeme savaşı veriyorum.Çoğunlukla başarıyorum.İnanır mısın önüme yemek koymasalar açlığa talim edesim var .O kadar mı doldum nedir ?Aklımda sürekli geçmişe dair kilolarımla ilgili kötü anılarım var .Yemek istediğimi bunlarla bastırıyorum.Yeni başlamışsın bırakmadan bir kerede kurtulursun inş.Keramet suda diye düşünüyorum.Sakın endişelenme .Ne kadar erken başladın ? Alışma falan var mı ?Olmasa bile sahuru kahvaltı yapıp iftarıda bol suyla idare edip daha çok sıvı beslenerek geçirmeyi düşünüyorum .Sana uyarsa sende öyle yap bir de bende az yemeye alışkanlık olduğu için ramazan ı fırsat olarak görüyorum ve ramazan boyunca moral bozmamak için tartılmıcam .Sağolsun sitedeki kızlarda yeterince destek veriyorlar canım .Yanındayım unutma
![]()
Ay canım benim çok teşekkür ederim
Ramazanda bende sahuru kahvaltı gibi yapıp iftarda da çorbayı içip biraz bekleyip ana yemekten çok az yeyip bitirmeye çalışacağım.İnşallah başarırız.Bende bıktım bu kilolardan hayatım boyunca böyle olmak istemiyorum.Denediğim her kıyafet olsun istiyorum.Tereddüt etmeden internetten birşey alayım istiyorum.Şişman kıyafetlerine bakmak istemiyorum zaten hep yaşlı işi