Anensefali ile Bebeğimi kurtaj la alırdım. 12 haftalik ti. Şimdi ne yapmam gerekir . Tekrarlama olasılığı nedir. Bilemiyorum çok çaresiz. Folik asit eksikligi yazıyor her yerde ama ben gebelikten bir ay önce başladım içmeye folik asit. Hangi Testleri yaptırdıniz bana yardım edin.
Anensefali ile Bebeğimi kurtaj la alırdım. 12 haftalik ti. Şimdi ne yapmam gerekir . Tekrarlama olasılığı nedir. Bilemiyorum çok çaresiz. Folik asit eksikligi yazıyor her yerde ama ben gebelikten bir ay önce başladım içmeye folik asit. Hangi Testleri yaptırdıniz bana yardım edin.
Teşekkür ederim derin deniz senin sağlıklı bir bebeğin var sanırım. Umarım öyledir. Zaten kesin tanı o değil binde bir görülüyordu oda bize . Ben doktorun dediği gibi bunu yaşayan kişilerin sonrasında ne gibi ilaç kullandıklarını merak ediyorum ...
Arkadaslar bnm de kromozom sayimisonucu geldi. 9.kromozomda uc tane varmis iki yerine. Dr lar olabilio bu sekilde sagliksiz oldugu icin devam etmemis sonlandirms dediler. Igne kullanmistim onda kanda piht.var.