Anensefali ile bebek kaybedenler yardimmmm

Talihsizz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2015
10
0
1
40
Anensefali ile Bebeğimi kurtaj la alırdım. 12 haftalik ti. Şimdi ne yapmam gerekir . Tekrarlama olasılığı nedir. Bilemiyorum çok çaresiz. Folik asit eksikligi yazıyor her yerde ama ben gebelikten bir ay önce başladım içmeye folik asit. Hangi Testleri yaptırdıniz bana yardım edin.

Anensefali ile Bebeğimi kurtaj la alırdım. 12 haftalik ti. Şimdi ne yapmam gerekir . Tekrarlama olasılığı nedir. Bilemiyorum çok çaresiz. Folik asit eksikligi yazıyor her yerde ama ben gebelikten bir ay önce başladım içmeye folik asit. Hangi Testleri yaptırdıniz bana yardım edin.
bende aynı şeyi yaşadımg eçen sene sen hangi folik asiti kullandın

Ben folik asit 1 gun ictim 3 gun icmedim. Cok duzensiz kullandim. Baska bir sebebi vardir.

İnsallah en kisa surede hakile kalip bebegini kucagina alirsin canim.

Folidoce 400 mg kullandım düzenli olarak hemde bir ay önce ... senin nasıl oldu şimdi hamile misin therapne

Teşekkür ederim derin deniz senin sağlıklı bir bebeğin var sanırım. Umarım öyledir. Zaten kesin tanı o değil binde bir görülüyordu oda bize . Ben doktorun dediği gibi bunu yaşayan kişilerin sonrasında ne gibi ilaç kullandıklarını merak ediyorum ...

Arkadaslar malesef bu teşhis benim bebeğime de konuldu...tekrar hamile kalabildiniz mi suan durumunuz nedir

Arkadaslar bnm de kromozom sayimisonucu geldi. 9.kromozomda uc tane varmis iki yerine. Dr lar olabilio bu sekilde sagliksiz oldugu icin devam etmemis sonlandirms dediler. Igne kullanmistim onda kanda piht.var.

Back
X