- Konu Sahibi desperate20
arkadaşlar 14 haftalık bebeğim anensefali teşhisiyle suni sancıyla alındı 5 temmuzda....
((hayallerim,umutlarım da gitti....allahım bi daha ne bana ne de bi başkasına böyle bi acı yaşatmasın...............

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar 14 haftalık bebeğim anensefali teşhisiyle suni sancıyla alındı 5 temmuzda....((hayallerim,umutlarım da gitti....allahım bi daha ne bana ne de bi başkasına böyle bi acı yaşatmasın...............
Allah sabır versin canım evlat acısı hiçbir şeye benzemez ama yavrularımıza bir gün kavuşacağız elbet onu düşünmeye çalış sen de biz melek anneleri gibi...
allah sabır versin canım..seni çok ama çok iyi anlıyorum...diyecek hiç bi cümle yok malesef....![]()
Canim, Allah yardimcin olsun... Sen elinden gelenin hepsini yapmissin... Allahin takdiri böyleymis.... Insallah kiyamet günü yaninda olacak yavrun..
cnmmmbaşın sağolsun allah sabrını arttırsın işlhhhh.....
burda hepimiz aynı acıları yaşadık bnde 22 hftalık ikizlerimi kaybettim ama burda bşekilde hayata tutunmaya çalışıyoruz napalım allah werdi allah aldı diyoruz
söleyebileceğim tek şey rabbim bidaha yaşatmasın.......![]()
arkadaşlar 14 haftalık bebeğim anensefali teşhisiyle suni sancıyla alındı 5 temmuzda....((hayallerim,umutlarım da gitti....allahım bi daha ne bana ne de bi başkasına böyle bi acı yaşatmasın...............
Allah sabır versin...Sizede tekrar yaşatmasın başkasınada uazacak birşey bulamıyorum![]()
evet canım doktor da öyle dedi gebelik öncesi folik asit kullanmalıymışım....kürtaj sonrası ilaçlarım bitince başlamayı düşünüyorum folik asite ...bi daha yaşamam inş...teşekkür ederim sana da canım araştırdığın için.....:)
geçmiş olsun canım..
erken haftalarda sonlanması senin açından daha iyi olmuştur
inşallah bundan sonraki bebeklerin sağlıklı olur..
geçmiş olsun canım... Allah sabır versin.