anensefaliden bebeğimi kaybettim...:((((

desperate20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2011
268
6
68
Çanakkale
arkadaşlar 14 haftalık bebeğim anensefali teşhisiyle suni sancıyla alındı 5 temmuzda....:(((hayallerim,umutlarım da gitti....allahım bi daha ne bana ne de bi başkasına böyle bi acı yaşatmasın...............

arkadaşlar 14 haftalık bebeğim anensefali teşhisiyle suni sancıyla alındı 5 temmuzda....:(((hayallerim,umutlarım da gitti....allahım bi daha ne bana ne de bi başkasına böyle bi acı yaşatmasın...............

Allah sabır versin canım evlat acısı hiçbir şeye benzemez ama yavrularımıza bir gün kavuşacağız elbet onu düşünmeye çalış sen de biz melek anneleri gibi...

allah sabır versin canım..seni çok ama çok iyi anlıyorum...diyecek hiç bi cümle yok malesef....:50::50::50:

Canim, Allah yardimcin olsun... Sen elinden gelenin hepsini yapmissin... Allahin takdiri böyleymis.... Insallah kiyamet günü yaninda olacak yavrun..

cnmmm:( başın sağolsun allah sabrını arttırsın işlhhhh.....
burda hepimiz aynı acıları yaşadık bnde 22 hftalık ikizlerimi kaybettim ama burda bşekilde hayata tutunmaya çalışıyoruz napalım allah werdi allah aldı diyoruz

söleyebileceğim tek şey rabbim bidaha yaşatmasın.......:59:

cnmmm:( başın sağolsun allah sabrını arttırsın işlhhhh.....
burda hepimiz aynı acıları yaşadık bnde 22 hftalık ikizlerimi kaybettim ama burda bşekilde hayata tutunmaya çalışıyoruz napalım allah werdi allah aldı diyoruz

söleyebileceğim tek şey rabbim bidaha yaşatmasın.......:59:

amin canım allah kimseye yaşatmasın böyle bişeyi....allah sana da sabır versin arkadaşım....:((

Allah sabır versin...Sizede tekrar yaşatmasın başkasınada uazacak birşey bulamıyorum:59:

Canım acını anlıyorum çok çok zor olmalı Allah size eşinize ve ailenize sabırlar versin.Belki şuan sırası değil ama elbet tekrar bebek düşüneceksiniz Allah aynı acıyı tekrar yaşatmasın internette şöyle bir bilgiye rastladım paylaşmak istedim

Daha Önce Anensefalili Bebek Doğuran Anne Adayları Ne Yapmalıdır?

Daha önce anensefalik bebek doğuran bir kadında gebe kalmazdan en az 1 ay önce günde 4000 µgr folik aside
başlanmalıdır. Sonraki gebelik sırasında ultrasonografik muayene veya MS-AFP ile prenatal tarama yapılmalıdır

evet canım doktor da öyle dedi gebelik öncesi folik asit kullanmalıymışım....kürtaj sonrası ilaçlarım bitince başlamayı düşünüyorum folik asite ...bi daha yaşamam inş...teşekkür ederim sana da canım araştırdığın için.....:)

geçmiş olsun canım..
erken haftalarda sonlanması senin açından daha iyi olmuştur
inşallah bundan sonraki bebeklerin sağlıklı olur..

evet canım doktor da öyle dedi gebelik öncesi folik asit kullanmalıymışım....kürtaj sonrası ilaçlarım bitince başlamayı düşünüyorum folik asite ...bi daha yaşamam inş...teşekkür ederim sana da canım araştırdığın için.....:)

Canım ben 3 yıldır bebek istiyorum ve folic asid kullanıyorum.Bebek olmuyor ama ben yinede kullanıyorum bir zararı yok. Yani sen şimdiden doktoruna sor ve önereceği dozda ilaca hemen başla erken başlamanın hiçbir zararı olmaz ama çok faydası olur vücut depolasın.Tekrar sabırlar diliyorum sağlıcakla kalın

Son düzenleme:
ALLAH sabır versin arkadaşım çok üzüldüm..inşallah gelecek olan bebelerini sağ salim kucağına alır ve bu acıyı belki unutturmaz ama hafifletir tez zamanda yüzün güler inşallah

Allah sabırlar versin arkadaşım ama sağlıklı olan bir evlat vermesi için Allah'a dua etmeliyiz öteki türlüsü inan daha zor..... Umudunu kaybetme gene hamiş kalırsın sağlıklı bir evladın olur inşallah....

Back
X