- Konu Sahibi desperate20
bende 13 agustosta anensefali nedeniyle 12 haftalık bebğimi ilaçla düşürüp kürtaj oldum.bebek eşiyle birlikte ani bir sancıyla düşmüştü.doktorum vücudun zaten %80 ini atmıştı dedi biz kalan parçaları vakum tekniğiylr rahime zarar vermeden solusyonla yıkadık dedi yani başarılı bir operasyon geçirdm.bir hafta sonra kontole giitiğimde rahimin kendini topladığını bir sıkıntıl olmadığını söyledi ama dedi &100 emin olmak istiyorum içeride kan pıhtısı kalmadığından o yüzden bir ilaç yazdı 1 gün daha önce fazla sonra damla damla geldi.doktorum kanaman olunca hemen beni ara dedi aradım.kanamamın olmasını sevindi tedbirimiz önceden alalım dedi.kürtajdan 32 gün sonra adet oldum.şimdi bitmesini bekliyorum kontrole gidicem inşallah ve kendimi gayet iyi hissediyorum hem fiziksel hem de psikolojik olarak su anda folibol ve kan ilacı kullanıyorum.benimde doktorum 2-3 ay ara verilmesi gerekiyor dedim ki oyle yapıcam.bence üzülmeyin çünkü moral çok önemli ben hep söyle düşünüyorum ya doğum olseydi sakat olsaydo boule bir sınavı laldırabilirmiyim bilemiyorum.o yüzden rabbim hayırlısını verin moralinizi yüksek tutun hayatta ne acılar var buda bir parçası inşallah hayırlısıyla hamile kalırsınız.